HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Krkonošská horská chata v Peci pod Sněžkou
Ubytování v horské chatě přímo pod horou Sněžka, tradiční horské ubytování uprostřed krkonošské přírody, chata s domácí farmou, skvělá kuchyně – to je Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře.
Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře
Ubytování a Hotel Vacek Pod Věží Hradec Králové, salonek s restaurací, wellness, parkoviště, wifi
Hotel Vacek Pod Věží nabízí svým zákazníkům příjemné ubytování v Hradci Králové přímo v historickém centru, salonek pro 30 osob s terasou, wellness, parkoviště v uzamykatelném dvoře.
Areál Šerlišský mlýn, ubytování v apartmá Deštné v Orlických horách, sjezdovka u hotelu, turistika
Nabízíme pěkné ubytování v hotelu Šerlišský mlýn s restaurací, barem, letní zahrádkou, v zimě sjezdové lyžování přímo u hotelu, v létě turistika, horská kola, jízda na koních.
Ubytování Penzion Alexandra Svoboda nad Úpou, 14 lůžek, ubytujeme i pejsky, vybavená kuchyňka
Rádi Vás ubytujeme v penzionu Alexandra ve Svobodě nad Úpou, ubytování v pokojích a rodinném apartmánu, ubytování i s pejskem, parkování u objektu, plně vybavená kuchyňka.
Hotel Horizont Pec pod Sněžkou, čtyřhvězdičkový hotel, moderní pokoje, bazén, posilovna, sauna
Nabízíme špičkové ubytování s řadou služeb v ceně, moderní pokoje s výhledem na horizonty Krkonoš, zázemí pro firemní akce, svatby a rodinné oslavy, pro stálé zákazníky máme Věrnostní program REGATA+.
Apartmány U Klínovce Krušné hory, ubytování v apartmánech, turistika, lyžování, zoopark Chomutov
Nabízíme ubytování v apartmánech U Klínovce v Krušných horách kde naleznete vyžití pro turistiku, lyžování a výletů po okolí.
Penzion U Hada Chvaleč u Trutnova, apartmánové ubytování u Adršpašsko-teplických skal, parkování
Penzion U Hada je ideální místo pro strávení klidné dovolené nedaleko Adršpašsko-teplických skal, ubytujeme Vás v pěkných samostatných apartmánech s vlastním vchodem.
Penzion Orlice v obci Záměl, ubytování a stravování i pro okolí, Vamberk, Potštejn, pořádání svateb
Penzion Orlice Záměl poskytuje ubytování a stravování i pro okolí, Vamberk, Potštejn, pořádání večírků, svateb a jiných společenských akcí.
Penzion Kneifel, ubytování Horní Maršov - Krkonoše, Italské speciality, bohaté snídaně, vleky
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu Kneifel v Horním Maršově v Krkonoších, pokoje se sprchou a WC, posezení v restauraci, parkoviště, lyžařské vleky a běžecké tratě.
Pension U Komárků Špindlerův Mlýn, příjemné celoroční ubytování, jídelna s kuchyňkou
Nabízíme příjemné celoroční ubytování v pensionu U Komárků ve Špindlerově Mlýně, vlastní parkoviště, lyžárna, nová jídelna s kuchyňkou.
Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře, ubytování na horách v Krkonoších
Nabízíme ubytování v horské chatě Horská farma na Růžové hoře s možností turistiky a lyžování, domácí kuchyně, ubytování s polopenzí.
Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře
Stylový Barešův ranč s ubytováním a restaurací Lužec nad Cidlinou
Součástí Barešova ranče je rybník Jaroušek, ustájení poníků a koní a výběh chovu farmové zvěře, kde uvidíte bizony, jeleny evropské, daňky nebo muflony.
Penzion Na Radosti Slavětín nad Metují, ubytování v blízkosti jelení farmy
Náš penzion leží v malebném kraji Boženy Němcové a Aloise Jiráska ve východních Čechách. Najdete ho v malé vesnici Slavětín nad Metují.
Restaurace Duran Hradec Králové, grilovaná jídla, báječné deserty a výborná vína, pronájem salónků
Naše restaurace je vhodná pro pořádání rodinných oslav banketů, rautů a obchodních jednání, ale i pro příjemné posezení s přáteli.
Moderní hotel v krásné přírodě Českého ráje
Stylový hotel v Českém ráji, komfortní ubytování pro rodiny, páry i jednotlivce, realizace svateb a firemních akcí, restaurace s výbornou kuchyní a pizzou, dětský koutek a zázemí pro rodiny s dětmi.
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Domácí ubytování s restaurací chata Výrovka Pec pod Sněžkou
Nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastní restaurací s českou kuchyní, možnost ubytování s domácími mazlíčky - Chata Výrovka
Ubytování Dvůr Králové nad Labem – pokoje a apartmán blízko centra
Nabízíme levné ubytování v několika pokojích a apartmánu v blízkosti centra města Dvůr Králové nad Labem.
Rodinný penzion s restaurací, ubytování ve východních Krkonoších s možností polopenze
Příjemné ubytování nejen pro rodiny s dětmi nedaleko Pece pod Sněžkou Vám poskytne PENZION KNEIFEL, s.r.o. Penzion v Horním Maršově s krásnou okolní přírodou i bohatým sportovním vyžitím.
Prožijte firemní akci v příjemném prostředí zábavního centra A-SPORT
Uspořádejte si firemní akci u bowlingového nebo ricochetového zápasu v prvotřídním zábavním centru - A-SPORT Hradec Králové
Hotel, ubytování v Českém ráji s wellness, dětským hřištěm, půjčovnou kol a školicí místností
Příjemné ubytování v samotném centru Českého ráje s využitím hotelového wellness, bazénu a kvalitní českou kuchyní Vám poskytne Hotel Filip Barbora Filipová z obce Brada-Rybníček u Jičína.