Cestovní kancelář GLOBTOUR

Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Večer s cimbálovkou a grilováním, České Budějovice.
Připravujeme pro Vás 25.5. Moravský večer s cimbálovkou a grilováním.
Ubytování v motorestu České Budějovice
Nabízíme ubytování v motorestu ve dvoulůžkových pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, připojení WIFI, bezbariérové přístupy, uzavřené vlastní parkoviště.
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Ubytování v motorestu České Budějovice
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, free wifi, bezbariérové přístupy. K dispozici restaurace, nekuřácké salonky, letní terasa, uzavřené parkoviště.
Ubytování v hotelu České Budějovice.
Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.
Ubytování, firemní akce, svatební hostiny
Kapacita ubytování je 37 lůžek, kapacita restaurace je 60 míst. Zimní nabídka - pokoj s whirpoolem, sauna. Letní nabídka- venkovní bazén, whirpool, sauna,grilování s posezením v letní restauraci.
Spanish Czech Translation
Spanish Czech Translation Překlady španělština - čeština - španělština i s ověřením. Průvodcovské služby ve španělštině.