Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Rodinné oslavy ve vinném sklípku s výtečnou domácí kuchyní a skvělým vínem
Ve vinném sklípku penzionu Herbenka v Hustopečích pro Vás rádi připravíme rodinnou oslavu s výtečnou domácí kuchyní a skvělým moravským vínem.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání svateb, soukromých akcí a oslav narozenin s ubytováním ve vinařství
Ubytování v penzionu, pořádání svateb, soukromých akcí a zajištění oslav narozenin umožňuje společnost PPS Vinařství Strachotín, která se postará nejen o jakostní vína dle Vašeho výběru.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Konferenční a školící prostory pro školení a kongresy v Hotelu Kurdějov
Konferenční a školící prostory pro školení, konresy, konference, meetingy a jiné firemní akce v Kongresovém a relaxačním centru v Hotelu Kurdějov a.s., v Jihomoravském kraji.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Konference, kongresy  a firemní akce na hotelu Kraví hora
Konference, kongresy, firemní akce a školení s potřebnou konferenční a multimediální technikou včetně coffee breaků vám zajistí v Hotelu Kraví hora Bořetice.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí hotel Kurdějov
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí na jižní Moravě, kongresová turistika, konferenční centrum u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. v Hustopečích.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kongresové centrum, firemní školení, akce, večírky, kongresy
Kongresové centrum, firemní akce a školení, večírky, prezentace, kongresy, oslavy na Zámeckém hotelu v Lednici - krásné prostředí u zámku a zámecké zahrady.
Školící místnost, pronájem, prostory ke školení - firemní workshopy
Školící místnost k pronájmu, prostory ke školení, firemní workshopy, meetingy, firemní akce a oslavy ve Velkých Pavlovicích u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Prostory pro školení, školící místnost, prostory pro firemní den
Prostory pro školení, pronájem školící místnosti, školení s ubytováním v penzionu, prostory pro firemní den, oslavy, večírky od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích.
Kongresové a školící centrum v hotelu - kongresový a wellness hotel
Kongresové a školící centrum v hotelu u Brna - kongresový a wellness hotel, konferenční prostory, kompletní vybavení pro školení od firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. u Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení, školící místnost, pořádání firemních akcí -kongresů, workshopů, oslav na jižní Moravě u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.
Pronájem prostorů, sálů pro školení konference přednášky - Morava
Pronájem sálů, konferenčních místností pro školení, konference i přednášky a pronájem školící techniky v areálu zámeckého parku Lednice poskytuje Zámecký hotel Lednice na Moravě.
Ubytování na hotelu Kraví hora Bořetice**** mezi vinicemi na jižní Moravě
Hotel Kraví Hora Bořetice**** představuje luxusní ubytování v maximálně komfortním hotelu uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Seminární a kongresový hotel  - konferenční sály, ubytování, teambuilding
Konferenční Hotel Kraví hora Bořetice **** je oblíbeným místem pro konání kongresů, konferencí, teambuildingů, školení a jiných firemních akcí.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Vánoční večírek v zámeckém hotelu Lednice
Firemní vánoční večírek, nebo večírek pro přátele či rodinu uspořádá v restauraci nebo ve vinném sklípku Zámecký hotel Lednice na Moravě v Lednicko valtickém areálu.
Wellness jako víno...
Čtyřhvězdičkový hotel Wine Wellness Centro v Hustopečích u Brna jako první přišel na trh s unikátním nápadem vychutnat si víno všemi smysly a vybudoval v roce 2012 originální Wine Wellness. Hotel je svou kapacitou připraven ubytovat hosty v 55ti pokojích typu Standard, Superior a v mezonetovém apartmá vyhledávané hlavně na romantické či ...
Uspořádáme konference, odborná setkání, workshopy a eventy | Mikulov
Chystáte se pořádat konferenci, odborné setkání, workshop a jiné firemní akce? Pak neváhejte a využijete konferenční prostory Hotelu Zámeček v Mikulově. Náš Hotel Zámeček v Mikulově na jižní Moravě disponuje a nabízí ideální kongresové prostory vhodné ke školení, k firemním akcím,kongresům, konferencím, seminářům. Ke všem těmto účelům Vám ...
Hotel, ubytování | Mikulov
Chcete navštívit krásné jihomoravské město Mikulov? Chcete ve městě sehnat, zajistit si krásné rodinné ubytování? Přijeďte do našeho hotelu Zámeček V Mikulově a ubytujte se u nás. Hotel se nachází na trase Brno-Víděň. U nás v Hotelu Zámeček Vám nabídne kvalitní ubytování, příjemné posezení ve vinném sklípku, ale i konferenční prostory ke ...
Kongresová a vinařská turistika s ubytováním | Mikulov
Potřebujete sehnat hotel pro kongresovou nebo vinařskou turistiku? Hledáte ubytování, které nabízí služby kongresové a vinařské turistiky na jižní Moravě? HOTEL ZÁMEČEK MIKULOV s.r.o. nabízí kompletní služby kongresové a firemní turistiky s ubytováním. Naše kongresové prostory jsou vhodné pro firemní akce, kongresy, konference, semináře a ...
Konferenční prostory, teambuilding,  Hotel Kurdějov
Hledáte prostory pro školení a konference? Plánujete teambuildingovými programy? Neváhejte a kontaktujte Hotel Kurdějov, který nabízí ve všech svých hotelových domech prostory pro kongresovou a firemní turistiku s kompletním vybavením pro konference a školení firem. Hotelový dům Tenis vám nabízí školící místnost s kapacitou cca 40 ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Konferenční centrum Hotel Kurdějov
Sháníte vhodné konferenční centrum, kde by jste uspořádali kongres, konferenci či školení? Hledáte hotel, který nabízí konferenční prostory? Společnost Hotel Kurdějov a.s. Hotelový dům Tenis, Adina, Vinař *** nabízí všem co hledají prostory ke konferenci a školení konferenční centrum, které se nacházáí v krásném hotelu Kurdějov v malé obci ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum