Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Firemní akce, oslavy, svatby a narozeniny pořádané ve vinném sklepě
Uspořádejte firemní akci, oslavu, svatbu nebo narozeniny ve vinném sklepě ve vinařství na Jižní Moravě. Vinařství V & M Zborovský, v.o.s z Velkých Pavlovic Vám pronajímá vinný sklípek až pro 60 osob.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Rodinné oslavy, svatby a společenské akce ve vinařském domě a winebaru
Uspořádejte rodinnou oslavu, svatby nebo další společenské události ve Znojemském Vinařském domě a jeho historických prostorách s občerstvením a vínem z našeho winebaru.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Teambuilding a firemní akce s posezením ve vinném sklepě
Eventy na klíč, jako je teambuilding a firemní akce v historický prostorách vinařského domu s posezením ve vinném sklepě, pro Vás uspořádá Vinařský dům Znojmo.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Teambuilding a firemní akce přímo ve vinici s ubytováním v penzionu ve vinařství
Budujte kolektivního ducha a poznejte své kolegy v příjemném prostředí vinic na Pálavě – uspořádejte teambuilding a další firemní akce s ubytováním ve Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Pořádání firemních i soukromých oslav, svateb či posezení s přáteli v restauraci u dobrého jídla a pití
Soukromé oslavy, firemní akce či svatby v restauraci Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou. Přijďte si posedět s přáteli při dobrém obědě či večeři. Pro hosty máme přichystané bohaté menu.
Společenské a vzdělávací centrum Louka - kongresový sál, turistické informační centrum a workshopové dílny
Centrum Louka ve Znojmě je společenské a vzdělávací centrum nově vybudované v nejstarší části Louckého kláštera. Nový prostor poskytuje konferenční sál i workshopové dílny.
Ubytování pro firmy, zaměstnance v případě školení, semináře na Hotelu Rozkvět
Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou nedaleko Hodonína je Vám k dispozici v případě pořádání školení, semináře pro zaměstnance, rezervujte si také ubytování, pro firmy zajistíme i stravování.
Rodinné oslavy ve vinném sklípku s výtečnou domácí kuchyní a skvělým vínem
Ve vinném sklípku penzionu Herbenka v Hustopečích pro Vás rádi připravíme rodinnou oslavu s výtečnou domácí kuchyní a skvělým moravským vínem.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání svateb, soukromých akcí a oslav narozenin s ubytováním ve vinařství
Ubytování v penzionu, pořádání svateb, soukromých akcí a zajištění oslav narozenin umožňuje společnost PPS Vinařství Strachotín, která se postará nejen o jakostní vína dle Vašeho výběru.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Teambuilding, firemní akce, vánoční večírky a školení se střeleckou tématikou
Uspořádejte akci se střeleckou tématikou v kryté střelnici Warzone s.r.o., nedaleko Brna. Máme zázemí pro firemní a vánoční večírky, školení a teambuilding. Zajistíme obsluhu, hudbu i catering.
Soukromé a rodinné oslavy, narozeniny, svatby a dětské večírky na střelnici
Zažijte netradiční oslavu narozenin a uspořádejte akci na střelnici Warzone, která je nedaleko Brna, Blanska a Vyškova. Naše prostory se hodí pro rodinné oslavy, narozeniny, svatby i dětské večírky.
Konferenční a školící prostory pro školení a kongresy v Hotelu Kurdějov
Konferenční a školící prostory pro školení, konresy, konference, meetingy a jiné firemní akce v Kongresovém a relaxačním centru v Hotelu Kurdějov a.s., v Jihomoravském kraji.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Konference, kongresy  a firemní akce na hotelu Kraví hora
Konference, kongresy, firemní akce a školení s potřebnou konferenční a multimediální technikou včetně coffee breaků vám zajistí v Hotelu Kraví hora Bořetice.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí hotel Kurdějov
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí na jižní Moravě, kongresová turistika, konferenční centrum u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. v Hustopečích.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kongresové centrum, firemní školení, akce, večírky, kongresy
Kongresové centrum, firemní akce a školení, večírky, prezentace, kongresy, oslavy na Zámeckém hotelu v Lednici - krásné prostředí u zámku a zámecké zahrady.
Školící místnost, pronájem, prostory ke školení - firemní workshopy
Školící místnost k pronájmu, prostory ke školení, firemní workshopy, meetingy, firemní akce a oslavy ve Velkých Pavlovicích u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Prostory pro školení, školící místnost, prostory pro firemní den
Prostory pro školení, pronájem školící místnosti, školení s ubytováním v penzionu, prostory pro firemní den, oslavy, večírky od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích.
Kongresové a školící centrum v hotelu - kongresový a wellness hotel
Kongresové a školící centrum v hotelu u Brna - kongresový a wellness hotel, konferenční prostory, kompletní vybavení pro školení od firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. u Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení, školící místnost, pořádání firemních akcí -kongresů, workshopů, oslav na jižní Moravě u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.
Pronájem prostorů, sálů pro školení konference přednášky - Morava
Pronájem sálů, konferenčních místností pro školení, konference i přednášky a pronájem školící techniky v areálu zámeckého parku Lednice poskytuje Zámecký hotel Lednice na Moravě.