Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení, školící místnost, pořádání firemních akcí -kongresů, workshopů, oslav na jižní Moravě u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.
Svatby a rodinné oslavy na Ovečce, akce na klíč v netradičním penzionu
Úžasné akce na klíč v netradičním penzionu Ovečka jsou tou nejlepší volbou, pokud chcete mít vše skvělé a bez problémů. Na Ovečce si můžete užít svatby i rodinné oslavy v příjemném prostředí Beskyd.
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování pro firmy, pronájem konferenční místnosti Uherské Hradiště, Boršice
Ideální místo pro firemní akce najdete ve Vinařství-Dvůr pod starýma horama Boršice v okrese Uherské Hradiště. Poskytujeme pronájem konferenční místnosti a ubytování pro firmy.
Pořádání firemních či soukromých akcí Říčany u Prahy - připavíme program podle Vašeho přání
Hotel PRATOL s.r.o. nabízí pronájem prostorů na pořádání firemních i společenských akcí, seminářů, konferencí, teambuildingů, rodinných oslav a svateb.
Školicí středisko Praha 6 - přednáškové sály, laboratoře, klimatizované učebny
K dispozici je přednáškový sál o kapacitě 48 - 60 osob nebo malý přednáškový sál s místy pro 33 - 35 účastníků. Dále disponujeme salonkem s 16-ti místy.
Salonek pro vánoční, firemní večírky, akce-školení i oslava konce roku
Pro firemní večírky, akce spojené s oslavou konce roku jsou ideální prostory Vinařství Dvůr pod starýma horama u Uherského Hradiště, Starého Města. K dispozici je salonek i místnost pro školení.
Kongresy, školení, firemní akce, semináře
Vhodné prostory pro pořádání kongresů, seminářů, školení a firemních akcí naleznete v areálu Hotelu a restaurantu Tři Věžičky. Hotel se nachází v Jihlavě, nedaleko dálnice D1.
Ubytování pro manažery, hotel v centru Žďár nad Sázvou
Uzavřený salonek pro 15 osob, vlastní parkoviště, ubytování pro firmy a manažery, možnost pořádání školení, seminářů i svateb. Hotel v centru města.
Ubytování v hotelu na Vysočině, pořádání kongresů a školení
Pokud sháníte ubytování na Vysočině vsaďte na Hotel a restaurant Tři Věžičky nacházející se v Jihlavě v blízkosti dálnice D1. Hotel je vhodný pro pořádání kongresů a školení.
Prostory pro školení v příjemném prostředí blízko centra Prahy
Jak zajistit, aby firemní školení bylo opravdu příjemné a zaměstnanci se na něm nenudili? Co takhle opustit stísněné prostory kanceláří a uspořádat školení v příjemném prostředí hotelu Pratol?
Pronájem školících prostor s technickým vybavením Říčany u Prahy
Hotel Pratol se sídlem v Říčanech u Prahy nabízí a poskytuje pronájem školích prostor s veškerým technickým vybavením a zajištění cateringových služeb.
Svatby a rauty na míru - přesně to je Hotel Trim Pardubice
Nejrůznější rauty a svatby na míru pro vás zajistí Hotel Trim Pardubice. Chystáte firemní večírek, rodinnou oslavu nebo snad v dalším roce plánujete svatbu? Pak určitě sháníte vhodné prostory, kde byste mohli posedět a popovídat si nad připraveným rautem. Od toho je tu Hotel Trim. Nabízíme vám vhodné místo pro svatby, oslavy i rauty. Pokud ...
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Hotel Veba, ubytování, Broumovsko, svatební obřad, kongres, školení, restaurace
Hotel Veba nabízí nádherné prostory pro konání Vaší svatby, či jakéhokoliv kongresu nebo školení, nachází se v Broumově a součástí areálu je i restaurace.
Firemní večírek, akce, rauty s levným ubytováním
Pokud se chystáte uspořádat firemní večírek, akci či raut, tak je pro vás ideální Hotel Grand*** v Šumperku, který vám vše zajistí.
Restaurace a music club PHILADELPHIA – zábava v centru Pardubic
Restaurace a music club PHILADELPHIA v Pardubicích Vám nabízí kvalitní českou a mezinárodní kuchyni, pravidelné diskotéky, večírky i možnost uspořádání soukromých oslav či firemních akcí.
Hotel VEBA Broumov- firemní akce, školení a kongresy trochu jinak
Nádherné historické prostory, příroda a grilování na terase, i takhle mohou vypadat firemní akce, školení, či teambuildingy. Nevěříte? Pak je na čase, abyste poznali Hotel VEBA. Hotel VEBA v malebném městě Broumov vám totiž nabízí dokonalý standard v oblasti ubytování, stravy i volného času. Vaše firemní akce či kongresy tak dostanou zcela jinou ...
Zámecká atmosféra, speciality, dárkový poukaz do restaurace
Zámecká atmosféra na Vás dýchne v prostorách Zámecké restaurace Holešov. Připravujeme tradiční jídla i speciality. Nabízíme i dárkový poukaz na konzumaci jídla a nápojů.
Specialisté na velké akce - catering Praha - pořádání akcí se vším všudy, to je SAN SERVICE.
Pořádání akcí všeho druhu je specialitou společnosti SAN SERVICE Praha. Zajistíme hladký průběh vaší akce od výzdoby, přes ozvučení až po catering.
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
Pronájem restaurace Kanada pro svatební hostiny, rodinné oslavy, akce
Salonek nebo celé prostory Restaurace Kanada Holešov u Zlína je možné pronajmout pro svatební hostiny, rodinné oslavy i další akce.
Pořádání různých akcí s ubytováním - firemní večírky, rodinné oslavy a svatby
Pořádání různých akcí jako jsou firemní večírky, rodinné oslavy a svatby vám v Opavě zajistí RAKETA BOWLING s.r.o.
Raketa Bowling - Restaurace & Penzion
Pronájem sálů Chrudim - prostory pro pořádání kongresů, konferencí a školení
Pronajímáme sály pro kongresy a konference v hotelu JEZERKA v Chrudimi. Máme připraven kongresový, velký i malý sál. Všechny prostory je možné využít na školení, kurzy nebo kongresy a konference.
Kongresový hotel s moderním wellness Chrudim - za prací i odpočinkem
V kongresovém hotelu Jezerka najdete ubytování i wellness centrum. Pokud chcete mít klid na relaxaci, práci a strávit čas v prostředí krásné krajiny, pak tento hotel je jasnou volbou.