Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi, česká kuchyně, pobytové balíčky, bowling, vlastní parkoviště, tankové pivo.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Školení a ubytování na hotelu - pronájem konferenční místnosti pro firemní akce
Hotel Hvězda Kroměříž poskytuje pronájem konferenční místnosti pro firemní akce a školení. Klientelu máme nejčastěji z okolí Zlína, Přerova, Vyškova. Ubytování pro zaměstnance je na hotelu zajištěno.
Konferenční, školící místnost na hotelu - prostory pro firemní akce
Na Hotelu Hvězda Kroměříž je k dispozici konferenční, školící místnost. Je možný pronájem prostor pro firemní akce. Klientelu máme nejen z lokality Zlínský kraj.
Konferenční prostory, firemní akce - Říčany u Prahy
Tříhvězdičkový hotel Pratol nabízí luxusní ubytování a konferenční prostory pro konání jakýchkoliv akcí.
Firemní školení a teambuilding Sedlčany - prostory k pronájmu
Prostory k pronájmu pro firemní školení či teambuilding spolu s ubytováním jsou Vám k dispozici v Sedlčanech v okrese Příbram ve Strnadovském mlýně.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Firemní vánoční a novoroční večírek v hotelu Pratol - Říčany u Prahy
Hotel PRATOL s.r.o. Říčany u Prahy v blízkosti dálnice D1 je ideální místo pro uspořádání firemních vánočních a novoročních večírků pro zaměstnance či obchodní partnery.
Vícedenní firemní akce a školení s ubytováním pro zaměstnance na hotelu
Naplánujte vícedenní školení nebo firemní akce i s ubytování pro zaměstnance - na Hotelu Hvězda Kroměříž jsou k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje i konferenční místnost. Parkování u hotelu zdarma.
Přínosy moderního team buildingu pro firmy
Hledáte team building, který bude pro Vaši firmu skutečně přínosem? Společnost Catalyst Czech republic Vám navrhne konkrétní hru pro konkrétní tým, zaměřenou na konkrétní cíle.
Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Firemní akce, teambuldingy a školení s ubytováním na jednom místě
Ideální místo pro konání firemních akcí, teambuldingů a školení s ubytováním na jednom a tom samém místě poskytne v okolí Třebíče penzion Lihovar v Rouchovanech.
Firemní večírky s ubytováním vhodné i pro větší skupiny
Připravte pro vaše zaměstnance firemní večírek, na který budou rádi vzpomínat. Hotel Grand*** v Šumperku vám zajistí vše potřebné včetně ubytování, které je možné i pro větší skupiny.
Pronájem konferenční prostory, sál, salónek pro firemní akce Přerov
Pokud hledáte stylové a moderně vybavené konferenční prostory pro firemní akce, tak budete jistě spokojeni s Hotelem FIT v Přerově, kde vám poskytneme pronájem konferenčních prostor, sálů nebo salónku, které mají kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. Vybrat si můžete z několika konferenčních prostor dle vaší potřeby: Malý konferenční sál s ...
Strnadovský mlýn, ubytování, firemní a rodinné akce, školy v přírodě
Strnadovský mlýn ve Vršovicích poblíž Sedlčan, krásná příroda, klidné ubytování ve stodole, Tree house či Viking house, firemní a rodinné akce, svatby, školy v přírodě.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Prostory pro pořádání konferencí a seminářů ve science centru
Nevšední, ale přitom vkusné a originální prostory pro pořádání firemních konferencí a seminářů poskytuje ekotechnické centrum Altenátor v Třebíči.
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Pořádání firemních akcí Praha - oslavy v hotelu a restauraci PRATOL
Zajistíme Vám nerušenou firemní akci v našem hotelovém a restauračním komplexu PRATOL*** v Praze.
Firemní akce, konference i vánoční večírky poblíž Prahy - Říčany
Hledáte ideální prostředí, kde uspořádat firemní akci či přímo vánoční večírek?
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Firemní vánoční večírek Praha - užijte si oslavu s kolegy z práce
Užijte si firemní vánoční večírek s Vašimi pracovními kolegy v našem pražském tříhvězdičkovém hotelu PRATOL.
Konference, jednání, firemní školení a prezentace včetně cateringu až pro 250 hostů
Private Luxury Apartments s.r.o. Frymburk nabízí pro pořádání konferencí, jednání, firemních školení a prezentací elegantní bezbariérové prostory včetně zajištění audiovizuální techniky a cateringu.
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.