Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Teambuilding, firemní akce, vánoční večírky a školení se střeleckou tématikou
Uspořádejte akci se střeleckou tématikou v kryté střelnici Warzone s.r.o., nedaleko Brna. Máme zázemí pro firemní a vánoční večírky, školení a teambuilding. Zajistíme obsluhu, hudbu i catering.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Soukromé a rodinné oslavy, narozeniny, svatby a dětské večírky na střelnici
Zažijte netradiční oslavu narozenin a uspořádejte akci na střelnici Warzone, která je nedaleko Brna, Blanska a Vyškova. Naše prostory se hodí pro rodinné oslavy, narozeniny, svatby i dětské večírky.
Konferenční a školící prostory pro školení a kongresy v Hotelu Kurdějov
Konferenční a školící prostory pro školení, konresy, konference, meetingy a jiné firemní akce v Kongresovém a relaxačním centru v Hotelu Kurdějov a.s., v Jihomoravském kraji.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Ubytování Penzion 68 Kladno, 14 lůžek, uzavřené parkoviště, dovolená pro rodiny s dětmi, oslavy
Nabízíme ubytování v Penzionu 68, které se nachází 1 km od centra města Kladna, v jeho okolí naleznete dostatek kulturního i sportovního vyžití.
Pořádání akcí, konferencí, kongresů, firemních teambuildingů Praha, incentivní pobyty, eventy
Naše firma z Prahy poskytuje profesionální DMC a produkční služby pro meetingy, incentivy, konference a akce konané v Praze a celé ČR.
Penzion a Hostinec Na Křížovce v Třemošnicích, pokoje a apartmány, bufetová snídaně, polopenze
Nabízíme ubytování v Železných horách, pohodlné pokoje a apartmány, možnost stravování polopenzí, bufetová snídaně, ideální ubytování pro dovolenou s dětmi, pořádání svateb.
Společenské akce ve stylové krčmě
Uspořádejte svou akci ve stylové Krčmě Lanškroun.
Restaurace Jan Svatoš Loket, nabídka hlavních jídel, polévky, ryby, saláty, dezerty, nápoje
Restaurace Jan Svatoš Loket nabízí možnost pořádání svatebních hostin a večírků, máme otevřeno po celý rok.
Restaurace Lovecká chata Folmava Domažlice, zvěřinové speciality, oslavy, firemní večírky, svatby
Lovecká chata Folmava, naše restaurace je vhodná na oslavy, jednání, firemní večírky, svatby či romantickou večeři. Máme plně vybavený salonek pro 25 lidí se soukromým vchodem.
Restaurace Perla Hlučín, česká jídla, minutky, víkendové menu, pivo, alkoholické nápoje
Přijďte si posedět do Restaurace Perla v Hlučíně kde Vám nabídneme skvělou českou kuchyni, minutková jídla, víkendové menu, alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, káva, čaj.
Restaurace Duran Hradec Králové, grilovaná jídla, báječné deserty a výborná vína, pronájem salónků
Naše restaurace je vhodná pro pořádání rodinných oslav banketů, rautů a obchodních jednání, ale i pro příjemné posezení s přáteli.
Myslivecké akce Bohušov, společenská místnost, pořádání mysliveckých akcí, posezení
Přijďte si posedět k nám do Bohušova, kde nabízíme společenskou místnost vybavenou mysliveckými trofejemi.
Ubytování u pražského letiště Václava Havla
Potřebujete ubytování u letiště Václava Havla v Praze? Využijete ubytovacích služeb hotelu FBA, Praha 6 - Ruzyně, který se nachází v bezprostřední blízkosti ruzyňského letiště.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Pronájem zámku pro firemní akce, svatby - ubytování na zámku s bazénem
Využijte skvělou možnost rezervovat si ubytování na Zámku Napajedla. Po domluvě pronájem celého zámku na firemní akce, svatby. Pro hosty je k dispozici venkovní bazén.
Pronájem kongresového sálu na firemní akce, večírky či školení
Kongresový sál s kapacitou až 110 osob, nabízí různé možnosti stolového uspořádání - pronájem kongresového sálu na firemní akce, večírky či školení - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Konferenční sál pro firemní semináře, školení - kongresové centrum a salonek pro 70 osob s technikou
Uspořádejte školení či semináře v konferenčním sále v hotelu IBERIA v Opavě. Naše kongresové centrum je vhodným místem pro veškeré konference s kapacitou 70 osob, součástí je moderní technika.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Velký sál na oslavy, akce, semináře, plesy - kapacita 250 lidí včetně cateringu
S pronájmem sálu kulturního domu o velké kapacitě lidí Vám pomůže Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň, která Vám na oslavy, semináře, plesy a jiné akce zajistí špičkové cateringové služby.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Vinotéka pořádá firemní akce, oslavy včetně cateringu, degustace vína
Vinotéka u archy Zlín pořádá firemní akce a soukromé oslavy včetně cateringu, degustace - kapacita 20 osob. K posezení si vyberete vína stáčená či lahvová a upřesníte pohoštění.
Rekreace, firemní akce, svatba, oslava v mlýně v Sedlčanech
Prostory pro 50 osob určené k oslavám, firemním akcím a menším svatbám, aktivní či odpočinková rekreace v krásné přírodě v Strnadovském Mlýně v Sedlčanech.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.