Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Pronájem kulturního zařízení pro podnikové, firemní akce, školení, konference
Kulturní zařízení Zemědělského družstva vlastníků Fryšták je vhodné pro uspořádání podnikové, firemní akce, školení či konference. Pronájem prostor poskytujeme i veřejnosti, převážně z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Svatby na klíč s ubytováním pro svatebčany, cateringem, zajištěním hudby a svatební koordinátorkou
Kompletní servis pro pořádání větších i menších svateb poskytuje Hotel Kurdějov na Jižní Moravě. Pro Váš svatební den zajistíme ubytování, svatební hostinu, catering, muziku i svatební koordinátorku.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Firemní akce a celovečerní posezení s ochutnávkou vína ve vinném sklepě s občerstvením
Ideálním místem pro firemní akce nebo celovečerní posezení s řízenou degustací aktuálních vín včetně občerstvení je vinný sklep Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Hotel Trim – více než jen ubytování v Pardubicích: bowling a konference v jednom!
Hotel Trim v Pardubicích nabízí nejen komfortní ubytování, ale také možnosti pro bowling, konference a svatby, vše pod jednou střechou.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Kvalitní červená a bílá vína z rodinného Vinařství Fůkalovi z Velkých Pavlovic
Kvalitní červená i bíla vína z Velkých Pavlovic můžete zakoupit v rodinném Vinařství Fůkalovi, které vyrábí vína již po generace podle rodinné tradice.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Školící středisko Abena s komfortním ubytováním a parkováním zdarma
Využijte perfektní prostory školícího střediska Abena i s komfortním ubytováním a parkováním zdarma k pronájmu. Středisko se nachází na Pustkovecké 146/11 v Ostravě Porubě.
ABENA
Pronájem školících prostor prostor vybavených multimediální technikou ve školícím středisku
Školící středisko firmy DISTING s.r.o. v Dukovanech nedaleko Třebíče pronajímá externím firmám klimatizované školící místnosti vybavené veškerou potřebnou multimediální technikou.
DISTING s.r.o.
Firemní akce, teambuilding, oslavy - degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě
Firemní akce, teambuildingy či oslavy narozenin můžete pořádat jako degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě, a to ve vinných sklepech První vinařská spol s.r.o. v Hustopečích.
Vinné sklepy První vinařská spol. s r.o.
Svatba ve vinařství s obřadem a focením novomanželů ve vinici, speciální edici vín se svatební etiketou
Řekněte si ano a oslavte Váš svatební den ve vinařství Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Organizujeme svatby s obřadem a focením ve vinici a připravíme speciální edicí vína se svatební etiketou.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Firemní akce, školení, teambuildingy s ubytováním včetně občerstvení a teambuildingových aktivit
O účastníky firemních akcí, teambuildingů a školení se postará Penzion Siesta ve Valticích. Zajistíme ubytování, stravu, coffebreaky, ale i teambuildingové aktivity.
Penzion Siesta
Řízená, neřízená degustace vína a  sabráž v hotelovém vinařství Ebenberg
Obohaťte teambuilding zážitkem ve formě degustace vína hotelového vinařství Ebenberg. Hotel Kurdějov zajistí řízenou nebo neřízenou degustaci vína pro Vaše kolegy včetně sabráže.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Firemní akce s příjemným odpočinkem v relax-wellness centru v rodinném wellness hotelu
Spojte příjemné s užitečným – zorganizujte pro sebe a své kolegy firemní akci s příjemným odpočinkem ve Rodinném wellness hotelu u Langrů na Pálavě v oblasti jižní Moravy.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Pronájem konferenčních prostor – teambuilding, jednání, firemní setkání a školení na klíč
Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli sestaví pro kolegy a obchodní partnery teambuilding, jednání, firemní školení či setkání na klíč. Zajistíme občerstvení, technické vybavení i kulturní program.
Firemní akce, oslavy, svatby a narozeniny pořádané ve vinném sklepě
Uspořádejte firemní akci, oslavu, svatbu nebo narozeniny ve vinném sklepě ve vinařství na Jižní Moravě. Vinařství V & M Zborovský, v.o.s z Velkých Pavlovic Vám pronajímá vinný sklípek až pro 60 osob.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování pro teambuildingové, skupinové, firemní akce, konference - prostory pro školení, cvičení
Komfortní ubytování pro firemní, teambuildingové, skupinové akce a konference poskytuje wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Využijte naše prostory a vybavení pro školení i cvičení.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Národní sportovní centrum Prostějov, sportovní hala, sportovní komplex, basketbal, volejbal, kongresový sál
Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex, který je určený především pro volejbal a basketbal. Lze využít i kongresový sál pro pořádání seminářů.
Národní sportovní centrum Prostějov, z. s.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rodinné oslavy, svatby a společenské akce ve vinařském domě a winebaru
Uspořádejte rodinnou oslavu, svatby nebo další společenské události ve Znojemském Vinařském domě a jeho historických prostorách s občerstvením a vínem z našeho winebaru.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Teambuilding a firemní akce, školení a konference v Jeseníkách - ubytování ve wellness hotelu
Teambuilding, školení a konference vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Hotel je oblíben pro ubytování a pořádání firemních akcí v krásném prostředí nedaleko Karlovy studánky.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Teambuilding a firemní akce s posezením ve vinném sklepě
Eventy na klíč, jako je teambuilding a firemní akce v historický prostorách vinařského domu s posezením ve vinném sklepě, pro Vás uspořádá Vinařský dům Znojmo.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Klášterní pivovar Strahov - místo pro vaše nezapomenutelné akce a vynikající pivo v Praze
Klášterní pivovar Strahov nabízí nejenom vynikající pivo, ale také jedinečné prostředí a širokou škálu možností pro vaše akce, jako jsou svatby, teambuildingy, firemní večírky v srdci města Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Pronájem prostor pro pořádání školení, konferencí, firemních akcí a rodinných oslav
Pronájem prostor pro pořádání školení, firemních akcí a rodinných oslav zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v prostorách restaurace Vesna
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava