Technická kontrola vozidla a měření emisí patří k základním povinnostem každého majitele vozidla a provádí se pravidelně obvykle každé 2 roky. Stanice technické kontroly kontrolují identifikaci vozidla, brzdy, technický stav řízení, osvětlení, kola, pneumatiky, nápravy, karoserii, podvozek, motor, povinnou výbavu včetně měření emisí a další služby.

Stanice měření emisí Plzeň
Pro změření emisí Vašeho vozu navštivte STK Nepomucká, s. r. o. V naší pracovní hale zajistíme změření emisí vozidla, potřebné pro pravidelnou technickou prohlídku.
Emise a evidenční kontroly Plzeň
Pravidelné měření emisí a evidenční kontroly pro region Plzeň zařizuje STK Nepomucká s. r. o.
STK Plzeň Nepomucká - jezděte bez problémů
Každý automobil musí pravidelně podstupovat kontroly a prohlídky STK. Díky tomu ho udržujeme v provozuschopném stavu, ale také plníme ze zákona dané náležitosti.
Ekologická plaketa pro klidné cestování po Německu - Plzeň
Bez ekologické plakety můžete při cestování po Německu narazit na problémy. Němci totiž zavádí tzv. ekologické zóny, do kterých se bez potřebného povolení jednoduše nedostanete.
STK servis pro Audi a Volkswagen Plzeň – technická kontrola a měření emisí zdarma
Blíží se Vašemu autu pravidelná prohlídka STK? V Plzni Vám pomůžeme Vám připravit Vaše auto na pravidelnou prohlídku, aby proběhla bez komplikací a nemuseli jste podnikat prohlídku znovu. Náš servis se soustřeďuje na kontrolu aut značek Audi a Volkswagen. Připravíme váš vůz na kontrolu a k tomu zdarma provedeme technickou kontrolu a uděláme ...
Stanice technické kontroly - STK, měření emisí, Plzeň
Kam v Plzni na STK? Přeci do STANICE TECHNICKÉ KONTROLY Nepomucká. Provádíme zákonem stanovené pravidelné technické prohlídky pro všechny druhy vozidel:
STK a měření emisí ZDARMA pro vozy Volkswagen a Audi
STK a měření emisí zdarma? Sen? Nikoliv! Bezplatné provedení státní technické kontroly a kontroly emisí aktuálně nabízí společnost Porsche Inter Auto CZ. Co pro to udělat? Stačí, abyste si nechali svůj vůz značky Audi anebo Volkswagen připravit v servise Porsche Inter Auto CZ, a STK i kontrolu emisí budete mít zcela zdarma! Objednejte se u ...
Stanice technické kontroly Plzeň.
STK, stanice technické kontroly. Technické prohlídky: -osobní a nákladní automobily -motocykly -přívěsy. Měření emisí: -osobní a nákladní automobily.
Měření emisí osobní a nákladní automobily Plzeň.
Technické kontroly vozidel přestavěných na pohon zkapalněným plynem, LPG před jejich schválením do provozu. Jednotlivě dovezená nebo vyrobená vozidla. Měření emisí osobních automobilů, nákladních automobilů. Prodej ekologických plaket SRN.
STK, stanice technické kontroly Plzeň.
Technické prohlídky stanovené zákonem č. 56/2001 Sb: -osobní automobily kategorie M1 -nákladní automobily kategorie N1 -motocykly kategorie L -přívěsy kategorie 01 a 02. Informativní prohlídky technického stavu vozidla bez zápisu do dokladů vozidel. Evidenční prohlídky osobních a nákladních automobilů.
Autoklempířské a autoelektrikářské práce Plzeň.
Autoklempířské práce, autoelektrikářské práce, STK-stanice technické kontroly, vozy osobní a užitkové do 3,5 t, rovnací stolice CELLETE.