Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Autorizovaný servis vozů Hyundai - zimní, letní servis vozu , akce na autodoplňky
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod poskytují autorizovaný servis vozů Hyundai pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště. Využijte akce na sezónní servis vozu nebo zimní, letní akce na autodoplňky.
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai - největší autosalon v ČR má připraveny nové i předváděcí vozy
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod je autorizovaný prodejce vozů Hyundai pro zákazníky nejen na Moravě. Jde o největší autosalon Hyundai v ČR, připraveny máme nové i předváděcí vozy.
Půjčovna vícemístných aut, dodávek, osobních vozidel - výhodný pronájem
Společnost UH CAR Uherské Hradiště poskytuje výhodný pronájem osobních vozidel i dodávek. Půjčovna má i několik vícemístných aut - 8 místný vůz Toyota Proace, 9 místný Opel Vivaro, Citroen Jumpy.
Auto diagnostika vozidel Chrysler, Jeep, Dodge-servis pro americké vozy
Servis pro americké vozy poskytuje Autoservis Dolina u Uherského Hradiště. Autodiagnostika, diagnostika vozidel Chrysler, Jeep, Dodge.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Opravy automatických převodovek vozidel všech značek
Autoservis Dolina se specializuje na opravy automatických převodovek vozidel všech značek. Provádí i běžné opravy vozidel, naše provozovna je v obci Kudlovice nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prevence proti ztrátě motoru existuje-dekarbonizace motoru
Dekarbonizace motoru je prevence proti zadření motoru. Pravidelným servisem předejdete finanční ztrátě - Autoservis Dolina zajistí pravidelnou údržbu Vašeho vozu.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Limitovaná edice Hyundai Tucson Freedom - SUV vůz vybaven inteligentním klíčem, bezklíčové odemykání i startování
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod představuje limitovanou edici vozu Hyundai TUCSON Freedom. Za rozumnou cenu získáte SUV vůz s ohromující výbavou včetně inteligentního klíče.
Servis a profesionální opravy automatických a manuálních převodovek
Autoservis Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště se specializuje na servis a profesionální opravy automatických a manuálních převodovek. Opravujeme osobní motorová vozidla všech značek.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Sleva na přezutí kol, zimních pneu až do konce ledna - sezónní akce v autoservisu
Využijte sezónní akce v autoservisu v Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod, sleva na přezutí pneu či kol platnou až do konce ledna. Objednejte si termín přezutí a uplatněte slevový poukaz.
Autoškola, výuka a výcvik, řidičské oprávnění, osvojení řidičských schopností a dovedností, kondiční jízdy
Autoškola Miroslav Vacek nabízí již šest let výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění pro skupiny A1, A2, A, B, B + A2 a současně také osvojení řidičských schopností a dovedností.
Autoškola Miroslav Vacek
Kup zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina-přezutí vozidla máš zdarma
Přezutí vozidla máš zdarma, pokud pořídíš zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina, tak nečekej. Při našich nízkých cenách je to výhodný kup !
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prodej, servis čtyřkolek - pracovní čtyřkolky a UTV vozidla CFMOTO Journeyman Gladiátor
Společnost Albera Morava s. r. o., je autorizovaným prodejním a servisním místem čtyřkolek a UTV vozidel značky CFMOTO Journeyman Gladiátor pro Zlínský kraj. Spolehlivé jsou pro práci i do terénu.
Autoservis, pneuservis MD-CAR - zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy auta
Autoservis a pneuservis MD-CAR poskytuje služby pro majitele vozů z Vlčnova, Podolí, obce Veletiny, Nivnice, Hluk, Uherského Brodu i širšího okolí. Po dobu opravy auta lze využít náhradního vozu.
Akce pneuservisu Dolina - výměna pneu zdarma při nákupu sady 4ks
Výhodná akce v Pneuservisu Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště. Bude Vám provedena výměna pneu zdarma při nákupu nové sady.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Autobaterie, akumulátory Stabat, Akuma, Fiamm, Varta, motobaterie
V regionu Uherské Hradiště, Hodonín můžete pořídit motobaterie nebo autobaterie Stabat, Akuma, Varta, Fiaam firmy Autobaterie Stabat. Nyní akce - dovoz a výměna akumulátoru v okruhu 20 km Zdarma.
Autobaterie, motobaterie v akci-dovoz, výměna nové baterie zdarma
U firmy Autobaterie STABAT s.r.o. můžete pořídit autobaterie i motobaterie v akci. V regionu Zlínský kraj, do okruhu 20 km, obstaráme dovoz, výměnu i změření dobíjecí soustavy zdarma.
Příslušenství k autobateriím - startovací kabely, boostery, nabíječky, komponenty
Společnost Autobaterie STABAT s.r.o. je dodavatel autobaterií pro region Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Prodává i příslušenství k autobateriím - startovací kabely, boostery, nabíječky, komponenty.
Prodej, výměna autobaterií s dovozem zdarma, likvidace staré baterie
Kvalitní a ověřené autobaterie prodává firma Autobaterie STABAT s.r.o., která se postará i o výměnu s dovozem zdarma k zákazníkovi a také o likvidaci staré baterie. Působí v Uherském Hradišti.
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Prodej použité náhradní díly Audi, Škoda, VW, Seat - eshop s autodíly
Společnost mihocar s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště provozuje eshop s autodíly. Na prodej použité i originální náhradní díly na vozy Audi, Škoda, VW, Seat.
Úsporné elektro kolo, skútr na elektrický pohon - levný provoz
Společnost Autobaterie STABAT Uherské Hradiště je prodejce auto a moto baterií, na prodejně ovšem zakoupíte i elektro kola a skútry na elektrický pohon, jsou úsporné a mají levný provoz.
Autoservis, pneuservis a servis, plnění autoklimatizace na Uherskobrodsku
Firma AUTO-KELIS s.r.o. zajišťuje na Uherskobrodsku služby autoservisu a pneuservisu i servis a plnění autoklimatizace. Zákazníky máme v okruhu Uherského Brodu - tedy Nivnice, Bánov, Strání, Újezdec.
Autoservis, pneuservis na nákladní, osobní auta a prodej, výměna pneumatik
Autocentrum A.D.I.Č. Uherský Brod poskytuje služby pro klientelu z okolí Uherského Hradiště. Provozujeme autoservis na nákladní i osobní auta, dále pneuservis, který zajišťuje i prodej pneumatik.
Ekologická likvidace automobilů - odtahy autovraků zdarma
Autovrakoviště Goleš Uherský Brod řeší ekologické likvidace automobilů, autovraků. Naši klientelu tvoří především zákazníci z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Luhačovice, Vsetín.
Autorizovaný prodejce, servis vozů Škoda-v autosalonu nové vozy se slevou
V regionu Uherský Brod je k dispozici majitelům vozů Škoda autorizovaný servis firmy ARAVER. Jsme autorizovaní prodejci, v autosalonu lze pořídit nové vozy se slevou.