Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Autoalarmy Athos Praha, autorizovaný velkoobchod s autoalarmy od firmy Jablotron
Jsme autorizovaným velkoobchodem společnosti JABLOTRON a v našem Eshopu nakoupíte kvalitní autoalarmy, které zabezpečí Váš vůz i na dálku díky aplikaci MyJABLOTRON na mobilním telefonu.
Přívěsné podvalníky DAMCO Praha, prodej zemědělských podvalníků, přívěsných silničních podvalníků
Zajišťujeme servis a prodej přívěsných silničních a zemědělských podvalníků irské firmy DAMCO Trailers.
Opravy bodového poškození na autosklech, zcelování prasklin metodou GLASS REPAIR
Oprava čelního autoskla na vozidle je důležitá pro Vaši bezpečnost. Autosklo Trio Praha 9 opravuje bodová poškození metodou GLASS REPAIR, schválenou ministerstvem dopravy ČR.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Praha 9
Eshop autopříslušenství, náhradní autodíly Praha, autochemie, maziva, oleje, stěrače, žárovky, čepy
Eshop autopříslušenství, náhradní autodíly Praha, autochemie, maziva, oleje, stěrače, žárovky, čepy, brzdové destičky, světlomety, zapalovací svíčky, pneu a disky.
Ozónové čističe vzduchu, odstranění virů, bakterií a pachů
Čistý vzduch zbavených virů, bakterií, prachu i pachů v budovách i v autě díky ozónovému čističi vzduch VXPro značky ELTA Vám dodá TORIO PLUS, spol. s r.o.
Bezplatná výměna a oprava čelních autoskel na pojišťovnu
Výměnu a opravu čelních skel a autoskel zdarma (dle podmínek pojišťoven) Vám zajistí Autosklo servis CZ ve své síti poboček po celé Praze.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Autosalon Praha, prodej a servis vozů Škoda a Volkswagen, odtahová služba, půjčovna vozů
Nabízíme prodej a servis nových osobních a užitkových vozů, nyní objednání vozu on-line z bezpečí domova, prodej ojetých vozů, půjčovna vozů.
Prodej nových a ojetých luxusních vozů Praha, garance najetých kilometrů, bez skrytých závad
Prodej nových a ojetých luxusních vozů Praha, garance najetých kilometrů, bez skrytých závad, záruka historie vozidla, zajistíme financování a pozáruční servis.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
Nové elektrické SUV značky ŠKODA - ENYAQ iV 60
Předprodej základní varianty nového elektrického SUV značky ŠKODA - ENYAQ iV 60 se základní baterií 62 kWh, dojezdem až 390 km a bohatou výbavou.
Údržba, čištění, voskování a impregnace vozidel, polepy a zdobení
Údržba, vyčištění interiéru, dekorace vozidla, umístění reklamy a aplikace ochranných prostředků realizuje EDAX GROUP s.r.o, jedinečný poskytovatel doplňkových služeb pro vaše vozidlo.
Čištění a dezinfekce interiérů vozidel a auto klimatizace ozonem
Účinné vyčištění interiéru a klimatizace Vašeho automobilu zajistí dezinfekce ozonem - novinka ve službách společnosti TRIOAUTOSKLO z Prahy 9.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Praha 9
Měření emisí, zprostředkování technické kontroly na osobních a dodávkových vozech
Měření emisí u benzínových i dieselových motorů. Kompletní služby včetně dovozu a odvozu auta od firmy EMISE Ruzyně spol. s r.o. sídlící na adrese Unhošťská 1102/30, Praha 6.
Metoda PDR je rychlá a levná oprava důlků a promáčklin na karoserii vozu bez nutnosti lakování
Metoda PDR využívaná k opravě důlků a promáčklin na karoserii za studena, bez nutnosti lakování, je rychlá, levná a ekologická. Provádí firma Stanislava Rakovského ve Valašském Meziříčí a Rožnově.
Kontejnerové nosiče Praha – montáž, záruční i pozáruční servis
Záruční a pozáruční servis kontejnerových nosičů nabízí firma CH+S SERVIS s.r.o. z Prahy, která má v oboru oprav kontejnerových nástaveb a hydraulických rukou dlouhou tradici a mnoho zkušeností.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Prasklina na čelním skle – oprava do 2 hodin bez nutnosti výměny skla
Obáváte se kompletní výměny čelního skla Vašeho vozu kvůli prasklině? Nemusí to tak být, můžete ušetřit čas i peníze. AUTOSKLO SERVIS CZ s.r.o. z Prahy 4 nabízí opravy prasklin již za dvě hodiny.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 4 - Modřany
Prodej a servis nových i ojetých vozidel značky ŠKODA, Volkswagen, autosalon s autoservisem
Autorizovaného prodejce osobních i užitkových vozů ŠKODA naleznete na Praze 9 ve Vysočanech, kde sídlí společnost Auto - Poly spol. s r.o. Autosalon Praha.
Opravy hydraulických válců Praha – záruční i pozáruční servis
Společnosti CH + S servis, s.r.o. z Prahy nabízí záruční i pozáruční servis a opravy hydraulických válců pro nejen nákladních automobilů.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Autodíly, originální náhradní díly pro osobní, dodávkové i nákladní vozy, prodej, e-shop
Kvalitní autodíly všech značek naleznete na e-shopu společnosti Pavel Dvořák s provozovnou na Praze 9. Bohatý sortiment náhradních součástek, olejů, žárovek, filtrů i pneumatik.
Pneuservis motocyklů a automobilů všech značek Praha
Pneuservis pro auta a motocykly, výměnu kol, přezutí a vyvážení pneumatik, kontrolu a opravu disků, prodej pneu realizuje AMB servis s.r.o., Praha.
Výměna autoskel hotová do 24 hodin - Praha 9 - spoléhejte na odborníky
Stali jste se účastníkem dopravní nehody a odnášíte si z ní rozbité čelní sklo? Abyste se mohli co nejdříve vrátit na silnice, je potřeba situaci ihned řešit.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Praha 9
Autosklo servis Praha bezplatně odstraní Vaši starou dálniční známku
Bezplatné šetrné odstranění Vaší staré dálniční známky je další službou navíc, se kterou přichází Autosklo servis CZ na svých 7 pobočkách v Praze.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Výměna autoskel všeho druhu - provedeme i na počkání, Praha 6
Proč byste měli vědět, že vám v AUTOSKLO SERVIS Praha 6 provedeme výměnu autoskel všeho druhu i na počkání? Protože mít v pořádku čelní sklo je důležité pro bezpečnou a pohodlnou jízdu každého řidiče.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 6
Testování dílů na vozy JEEP a záruka 12000 mil
Díky vysokým nárokům na provoz nechává společnost Crown (RDR) Automotive Sales International s.r.o. testovat své díly na vozy JEEP a vává na ně záruku 12000 mil.