Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Prodej použité náhradní díly Hyundai
Prodej, maloobchod: - starší použité náhradní díly Hyundai - kompletní záruční i pozáruční servis vozů Hyundai, Kia, Daewoo a Chevrolet - generální opravy motorů i převodovek - autoklempířské práce - autobazar - autovrakoviště. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Vzduchové pérování Goldschmitt pro obytné a užitkové vozy, Praha
Společnost J.M.Trade s.r.o., Camping City zastupuje na českém trhu německou společnost Goldschmitt - specialistu na výrobu doplňků pro podvozky užitkových, dodávkových a obytných aut. Potřebujete využít maximální zatížení vašeho vozu? Máme pro Vás řešení od společnosti Goldschmitt: - přídavné vduchové pérování zadní osy - plné vzduchové ...
Výměna čelního skla Praha + bonus - vyluxování vozidla+vyčištění klimatizace za 100 Kč
Společnost AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. nabízí jarní Akci - výměnu čelního skla a bonus luxování vozidla a čištění klimatizace. Akční cena 100,- Kč!!!!!!!!!!!! Akce je pro všechny zákazníky, kteří si u nás nechají vyměnit čelní sklo automobilu. Budete mít nové přední sklo a ještě od nás odjedete v čistém voze. Výměna předního ...
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Autobaterie, motobaterie eshop
Velkoobchod a maloobchod: - autobaterie - motobaterie - trakční a záložní baterie - spotřební a průmyslové akumulátory - baterie do mobilů a další. Také repasujeme baterie do aku nářadí, do aku vysavačů, robotických vysavačů, měřících přístrojů, GPS zařízení atd. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Praha oprava luxusních automobilů
Společnost SIMIX, spol. s r.o.zajistí i opravy vozidel v našem autoservisu. Majitelé vozidel SIMIX mají 10% SLEVU! Služby: - diagnostika veškerých automobilů - výměny olejových náplní motorů a převodovek za použití olejů CASTROL. - karosářské opravy - lakýrnické práce - opravy automatických převodovek - opravy a plnění ...
Autopůjčovna Praha 4
Společnost AUTO-KERN, spol. s r.o. nabízí: - operativní leasing osobních a užitkových automobilů - servis automobilů - krátkodobé i dlouhodobé pronájmy - autopůjčovnu. Využíváme vlastní asistenční službu, servis, odtahovou službu a síť značkových servisů po celé České republice. Pro další informace o naší činnosti najdete na odkazu viz ...
Autoservis Jeep Praha
TOP Servis - Holan s.r.o. nabízí servis pro JEEP. Smluvní servis firmy CROWN která dováží náhradní díly na vozidla JEEP, Chrysler a Dodge. Opravy a služby: - brzd - převodovky - motoru - elektro - opravy a plnění klimatizace - seřízení světel - výměna oleje a filtrů - přestavby podvozků. Servořízení zajišťujeme speciálním ...
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Servisní služby Škoda a Volkswagen Praha
Společnost Přerost a Švorc - auto, s.r.o. je autorizovaný prodejce vozů Škoda. Nabízíme: - leasing - úvěry - záruční i pozáruční servisní služby Škoda a Volkswagen. Dále nabízíme: - lakýrnické a karosářské práce - pneuservis - mytí aut - autobazar. Nabízíme originální díly a příslušenství Škoda a VW, včetně likvidace pojistných ...
Automobilové interiéry Praha
Společnost Johnson Controls je globální společností působící ve stavebním a automobilovém průmyslu. Své služby nabízí ve třech divizích: Building Efficiency Automotive Experience Power Solutions. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Servis vozů Honda jarní akce Praha
Autorizovaný servis Honda Česká republika, spol. s r.o. nabízí prohlídku vozu za 99,- Kč. O Vaše vozy Honda se stará profesionální tým servisních techniků. Kontrola vozu dle celoevropského kontrolního formuláře Honda. Další slevy: 30% sleva na pylové filtry 15% sleva na originální náhradní díly 10% sleva na originální ...
Jarní servisní prohlídka pro vozy Škoda
Společnost AUTO ELSO s.r.o.pro Vás připravila každoroční Jarní servisní prohlídku u autorizovaných servisních partnerů ŠKODA. Jarní prohlídka je zaměřena na: - platnost emisí a STK, lékárničky a povinné výbavy - kontrola stavu pneumatik včetně rezervy - kontrola podvozku (výfuková soustava, brzdové trubičky, ochrana proti ...
Repasované poloosy pro všechny značky vozů Praha
Společnost INTEGRAM PRAHA v.o.s.nabízí repasované poloosy pro všechny značky automobilů. Díly: - poloosy - homokinetické klouby - manžety - koule - pérování. Dále nabízíme autodíly pro vozy japonských značek.
Motocykly Buell prodej Praha
Společnost PRO-PERFORM spol. s r.o. se zabývá prodejem motocyklů, náhradních dílů a příslušenství značek Harley-Davidson a Buell. Jsme také autorizovanými prodejci firem: Buell, Custom Chrome, W&W, MID USA, S&S CYCLE, ZODIAC, V-TWIN, DRAG SPECIALTIES. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Servis autobusů Praha
Společnost VEGA TOUR s.r.o. prodává díly na nákladní vozy a autobusy zn. Mercedes-Benz a Setra. Zajišťuje veškerý servis na většinu typů autobusů, výměny olejů, pneuservis, opravy, apod. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Výroba díly pro automobilový průmysl Praha
Výcvikové zařízení Drnov s.r.o nabízí výrobu dílů pro automobilový průmysl. Autoklimatizace: - výroba - plnění - servis.
Prodej auto-tuningové doplňky eshop
Náš e-shop nabízí: - náhradní díly - autodoplňky a příslušenství - prodej auto tuningových doplňkú a autopříslušenství. Zboží lze také vyzvednout v naší kamenné prodejně v Praze 4 Chodov. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Prodej nových a ojetých vozů Citroën Praha
Oficiální prodejce automobilů Citroën: - prodej nových užitkových vozů Citroën - prodej ojetých vozů Citroën - servis - lakovna - měření emisí - STK - výkup vozů Citroën protiúčtem - prodej doplňků a náhradních dílů. Další informace na odkazu viz níže.
Praha Zbraslav, převody automobilů a registrace vozidel, provedení STK, emise, pojištění auta.
Poradenství při koupi a prodeji vozidla. Převody automobilů a registrace motorových vozidel. Dovoz - převod a registrace automobilu, vozu. Pojištění vozidel, automobilu, auta. provedení STK, TK, emise. Čištění interiéru vozidel. Renovace laku auta. Příprava vozidel k prodeji. Opravy vozidel.
Kondiční jízdy - zdokonalovací výcvik Praha
Autoškola BULLDOG, s.r.o. nabízí kondiční jízdy. Máte řidičský průkaz, ale dosud jste ho nepoužili, máme pro Vás připraveny kondiční jízdy v naší autoškole. Nemusíte se bát, bude se Vám věnovat náš tým profesionálů. Více info viz odkaz níže:
Moto půjčovna Praha
Společnost OK4U s.r.o.nabízí půjčovnu moto. Půjčovna motorek a skútrů. Dále máme k zapůjčení i doplňky. Ceny jsou uveneny bez Dph. Více info naleznete viz odkaz níže:
Levné autodíly doplňky Praha
Společnost LEVNÉ AUTODÍLY a.s.nabízí levné autodíly a doplňky. - Karosářské autodíly - Motorové autodíly - Brzdové autodíly - Autoelektrika - Podvozkové díly - Výfuky - Kapaliny - další. Více info naleznete viz odkaz níže:
Dovoz a prodej vozů Renault Praha 8
Společnost Renault Trucks ČR, s.r.o. se zabývá: - dovozem nákladních a užitkových vozidel Renault. Dále nabízíme prodej ojetých vozidel, náhradních dílů a jejich distribuci. Poskytování leasingových služeb. Pro další podrobné informace klikněte na odkaz viz níže.
Praha autobaterie VARTA
Společnost VDA Praha - výrobní družstvo nabízí široký sortiment startovacích autobaterií pro: - osobní, nákladní a užitkové automobily - motocykly - speciální a stavební stroje - zemědělské stroje - sportovní lodě - motorové saně atp. Obchodní a servisní zástupce: - VARTA - AKUMA a.s. Mladá Boleslav. Podrobnější informace o naší ...
Doprodej předváděcích a referentských vozů Mercedes-Benz.
Doprodej předváděcích a referentských vozů Mercedes-Benz za senzační ceny.
Kompletní servis automobilů Praha
Společnost Toman a David, s.r.o. nabízí kompletní servis automobilů. Váš vůz opravíme v nejratším možném termínu. V případě potřeby Váš vůz vyzvedneme a po opravě opět přistavíme. Zajistíme odtah Vašeho nepojízdného vozu. Zajistíme likvidace pojistných událostí. Více info naleznete viz odkaz níže: