Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Iveco Stralis AS440S48 + návěs Gras GS 33 hliník sklápěč
Nabízíme k prodeji tahač Iveco Stralis AS440S48 + návěs Gras GS 33 hliník sklápěč Tahač je v provozu od r. 2003, plní EURO 3, najeto 420000 km, výkon 480 koní, stav výborný, pravidelný servis, ve výbavě: aut.převodovka,airbag řidiče, ABS, ASR, palubní počítač, nastavitelný volant, el.okna, el.zrcátka, centrální zamykání, ...
Nákladní automobily TATRA Rybnice
Jsme autorizovaným dealerem nákladních vozidel TATRA. Mezi naše hlavní činnosti patří autorizovaný servis vozidel TATRA, prodej nových a repasovaných nákladních vozů TATRA, přestavby vozidel TATRA a generální opravy všech automobilů, prodej náhradních dílů, pneumatik a spotřebního materiálu.
Výroba dílů pro automobilový průmysl Kdyně.
Výroba dílů a příslušenství pro automobilový průmysl z itegrální polyuretanové pěny - PUR, kašírování, montáž řadicích pák.
Autoklempířské a autoelektrikářské práce Plzeň.
Autoklempířské práce, autoelektrikářské práce, STK-stanice technické kontroly, vozy osobní a užitkové do 3,5 t, rovnací stolice CELLETE.
Díly pro automobilový průmysl Czech Republic.
Výroba dílů a příslušenství pro automobilový průmysl z integrální polyuretanové pěny - PUR, kašírování, montáž řadicích pák.
Náhradní díly pro brzdové systémy Plzeň
Nabízíme kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy WABCO, KNORR, HALDEX, brzdové kotouče, bubny, desky, obložení, válce, filtry, karosářské díly.
Opravy brzdových soustav Plzeň
Provádíme servis, opravy brzdových soustav nákladních automobilů, seřizování brzdových soustav, repase brzdových přístrojů.
Oprava nerovností bez lakování
Provádíme opravy nerovností bez nutnosti lakování technologií PDR, s možností zapůjčení náhradního vozidla
Automobily RENAULT, DACIA Plzeň
Jsme autorizovaný dealer Renault, Dacia. Nabízíme prodej, servis automobilů, prodej náhradních dílů, přípravu na STK. Provozujeme pneuservis, rychlý servis bez objednání, odtahovou službu, půjčovnu automobilů.
Autolakovna, čištění interiérů Plzeň.
Autolakovna: -lakování -karosářské práce -čištění interiérů automobilů -leštění karoserií a světlometů -mechanické práce -ochrana laku nanotechnologií. Autodoprava Avia do 7 tun.
Autolakovna Plzeň-sever
Nabízíme služby autolakovny, karosářské práce, čištění interiérů automobilů, leštění karoserií a světlometů.
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Autoelektrikářské práce Klatovy
Nabízíme prodej a montáž GPS zařízení, HF sad, zabezpečení vozidel, opravy a diagnostiku vozidel, alternátorů a spouštěčů.
Karosářské díly Plzeň.
Prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy WABCO -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy KNORR -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy HALDEX -diagnostické zařízení -brzdové kotouče, desky, obložení, válce -třmeny kotoučových brzd -filtry, olejové, palivové ...
Opravy, repase brzdových přístrojů Plzeň.
Opravy, servis: -brzdové soustavy nákladních automobilů, seřizování brzdových soustav -montáže, opravy,diagnostika ABS, ASR, EBS -repase brzdových přístrojů.
Autobaterie Plzeň.
Prodej, servis, záruky: -autobaterie -trakční baterie -staniční baterie -niklkadmiové baterie. Náhradní zdroje elektrického proudu.
AKUMULÁTORY s.r.o. autobaterie Plzeň
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Akce výfuky, karosářské díly, nákladní pneuservis do 56´´
Speciální akce do konce měsíce únor 2011 - sleva 15% na výfuky a příslušenství, sleva 15% na karosářské díly a světla. Dále pneumatiky a disky za internetové ceny. NÁKLADNÍ PNEUSERVIS DO 56´´ - STÁLE ZA ZAVÁDĚCÍ CENY ! !
Betonové směsi Domažlice
Vyrábíme betonové směsi, prodáváme stavební materiál, provozujeme čerpací stanici, nabízíme stavby na klíč.
Autobrzdy Plzeň.
Provádíme servis, seřizování vozidel a diagnostiku. Prodáváme obložení, desky, ABS, EBS, ventily, bubny, nástavby a kotouče. Servis vozů Mercedes, MAN, Volvo, DAF a jiné. Servisujeme návěsy a autobusy. Značky Wabco, Knorr Bremse, Haldex, Schmitz, Panav, BPW. Prodej náhradních dílů pro vzduchové přístroje brzdových soustav, vzduchokapalinové ...