Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Prodej a nákup ojetých vozů Olomouc, prodej prověřených vozidel, dovoz vozů ze zahraničí
Nabízíme profesionální služby v oblasti prodeje prověřených vozidel a to i ze zahraničí, testovací jízdy, prohlédnutí vozu vlastním mechanikem, pomoc při vyřízení formalit.
Nová ŠKODA FABIA s nejpokročilejšími asistenčními systémy a největším zavazadlovým prostorem ve své třídě
Sportovní a vlídný dojem, největší zavazadlový prostor ve své třídě, prostorný interiér a moderní asistenční systémy a technologie – to je nová ŠKODA FABIA, kterou pořídíte u Auto Hégr v Olomouci.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Opravy a montáž klimatizací nákladních vozidel provedeme kvalitně a pečlivě
Pokud vám v nákladním voze chybí autoklimatizace nebo vám jen přestala fungovat, pak se obraťte na specialisty ve firmě SEPAJACOM, kteří vám klimatizaci opraví a nebo se postarají o montáž nové.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Kompletní a špičkový servis nákladních vozidel a návěsů - vše na jednom místě
Zkušení automechanici ve firmě SEPAJACOM s.r.o. v Olomouci vám zajistí kompletní a špičkový servis nákladních vozidel DAF, VOLVO, MAN, MERCEDES, IVECO, SCANIA a také návěsů.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Opravy návěsové techniky po havárii i běžné servisní úkony
Odborné opravy návěsové techniky po havárii a také běžné servisní úkony návěsové techniky zajistí firma SEPAJACOM s.r.o. Z Olomouce. Opravujeme značky Schmitz, Kögel, SCHWARZMÜLLER a Krone.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Ruční mytí osobních automobilů včetně čištění interiéru
Potřebujete vyčistit a umýt auto? Navštivte profesionály v ručním čištění a mytí aut Haryservis v Olomouci.
Prodej skladových vozů ŠKODA – předváděcí nebo úplně nová vozidla za zvýhodněné ceny
Široký výběr nových či předváděcích skladových vozů ŠKODA najdete v autosalonu Auto HEGR v Olomouci. Na skladě máme různé modely za zvýhodněné ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
ENYAQ iV – první špičkové, pohodlné a prostorné plně elektrické SUV ŠKODA
Špičkové plně elektrické SUV ŠKODA ENYAQ iV pořídíte v autosalonu Auto Hégr v Olomouci. Kupte si pohodlné, prostorné a zároveň šetrné první elektrické SUV od ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Komplexní servis o osobní a užitkové vozy
Autoservis, pneuservis, oprava osobních a užitkových vozidel, výměna a doplnění kapalin a filtrů, dodej a montáž náhradních dílů to vše v Olomouci u Luďka Očenáška.
Kompletní opravy auto a moto plastů - svařování, lepení a povrchové lakování
Svařování, lepení, lakování a jiné opravy auto a moto plastů zajišťuje pro Olomouc, Uničov firma CarColor s.r.o., která je skutečným profesionálem ve svém oboru.
Autoklempířské a karosářské práce - opravy karoserií pro automobily, motocykly
Opravy karoserií pro automobily, motocykly a jiná vozidla provádí firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Autoklempířské a karosářské práce zajišťujeme také pro zákazníky Uničova, Mohelnice a okolí.
Lakování aut a motocyklů - renovace karoserií a poškozených částí v autolakovně
Špičkové služby autolakovny, karosárny zajišťuje v okolí Uničova firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Provádíme renovace, lakování celých karoserií nebo poškozených částí aut a motocyklů.
Financování ŠKODA auto, leasing a úvěr bez akontace - nový vůz rychle a jednoduše, on-line
Jednoduše, rychle a on-line pořídíte nový vůz díky chytrému financování ŠKODA auto. S vyřízením leasingu nebo úvěru bez akontace Vám pomůže firma Auto Hégr, a.s., z Olomouce.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Náhradní díly, příslušenství, autodoplňky Škoda, značkový servis - nejlepší ceny a široký výběr
Náhradní díly, široký výběr autodoplňků Škoda prodává autosalon Auto Hégr a.s. ve Šternberku i Olomouci. Navštivte náš značkový servis a nakupte příslušenství na Vaše auto za nejlepší ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Šternberk autorizovaný servis ŠKODA
Autorizovaný prodej a servis vozů značky ŠKODA
Autorizovaný prodej nových a ojetých vozů značky ŠKODA poskytuje v Olomouci a jeho okolí autosalon Auto Hégr a.s. Provozujeme i autorizovaný servis.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Pořiďte si vůz Opel Corsa, pohodové auto pro nenáročné klienty a lidí v předdůchodovém věku i důchodce
Opel Corsa je pohodové osobní auto, které je vhodné pro nenáročné klienty, lidi v předdůchodovém věku i důchodce. Pořídíte u společnosti MOTO MORAVA s.r.o. v Olomouci.
Nezávislé topení Webasto, Eberspächer pro nákladní vozidla - opravy a montáž
Dopřejte si teplo a komfort v kabinách nákladních vozidel díky nezávislému topení WEBASTO nebo EBERSPÄCHER. Jejich montáž i opravu vám zajistí firma SEPAJACOM se sídlem v Olomouci.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Ochrana vašeho auta, čtyřkolky nebo motoru před korozí - Nanoprotech Auto Moto Anticor
Pokud hledáte přípravek, který ochrání vaše auto, čtyřkolku i motor před korozí, pak si jednoznačně pořiďte sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor - zakoupíte jej v Olomouci ve firmě PRONAR s.r.o.
Nová nákladní vozidla DAF pro efektivní přepravu - prodej
Pokud hledáte kompletní řešení pro efektivní přepravu, pak jsou pro vás nová nákladní vozidla značky DAF skvělou volbou. Ve firmě SEPAJACOM v Olomouci vám pomohou vybrat vhodné nákladní vozidlo DAF.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Autoservis a pneuservis se specializací na Peugeot a Citroën
Pokud vlastníte automobil značky Peugeot nebo Citroën a hledáte spolehlivý autoservis a pneuservis, kde se o vaše miláčky postarají, pak navštivte v Olomouci AUTO JOSEF FAJT.
Spolehlivá autolakovna - a vaše auto, motorka i dodávka bude zase jako nová
Díky naší autolakovně MI-DO v Olomouci budou vaše auto, motorka či dodávka vypadat zase jako nové. Dopřejte svému vozidlu osobitý vzhled a nechte naše autolakýrníky, ať si jej vezmou do parády.
Autolakovna MI-DO v Olomouci - kompletní lakování automobilů i motocyklů
Pokud má váš automobil nebo motocykl poškozený lak a hledáte spolehlivou autolakovnu, kde vám zajistí kompletní lakování, pak je zde pro vás autolakovna MI-DO v Olomouci.
Pneumatiky a originální díly na automobily Peugeot, Citroën
Hledáte-li pneumatiky či originální díly pro váš automobil, pak se obraťte na autoservis AUTO JOSEF FAJT v Olomouci, který vám zajistí prodej a montáž originálních dílů na vozy Peugeot a Citroën.
Užitkové automobily Isuzu- Isuzu D-MAX
užitková vozidla značky Isuzu, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, pneumatikové válce, rypadla a minirypadla, vibrační desky a pěchy