Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Asistenční služby, pojistné události Opava
Naše firma nabízí asistenční služby. Pokud jste nabourali auto nebo rozbili čelní sklo, zavolejte, o vše se vám postaráme a vše zajistíme: - nafotíme potřebnou dokumentaci - dovezeme automobil k nám do servisu - komunikujeme s pojišťovnami - opravíme vůz - půjčíme náhradní vozidlo zdarma.
Autobazar, auta, motorová vozidla, Kozmice, Hlučín
Potřebujete auto? Přijďte si pro něj k nám... Nákup, prodej, výkup: - osobní, užitkové vozy všech značek. Přijmeme Vaše auto jako protiúčet při koupi jiného auta.
Autoškola, Hlučín
Naše autoškola nabízí výcvik motocyklů, osobních motorových vozidel a školení řidičů.
Autopůjčovna Opava
Naše firma nabízí svým stálým klientům i široké veřejnosti možnost zapůjčení vozidel dle vlastního výběru. Poskytujeme jak krátkodobý, tak dlouhodobý pronájem vozidel. Máme k dispozici: - ŠKODA FABIA, ROOMSTER - VW GOLF VARIANT - MERCEDES BENZ SPRINTER.
Autoskla, výměna autoskel Opava
Provádíme bezplatnou výměnu čelních skel z povinného ručení, připojištění, autopojištění. Dále provádíme opravu čelních skel.
Autoopravna, autoservis, opravy vozidel, prodej aut, Kravaře
Nabízíme: - autoservis, autoopravna vozidel všech značek - diagnostika automobilů - pneuservis - servisní prohlídky - prodej, nákup vozidel, automobilů.
Nosiče lyží a snowboardů, autobox, sněhové řetězy Opava
V naší kamenné prodejně a v našem internetovém obchodě Vám nabízíme: - střešní nosiče, autoboxy, příčníky, nosiče lyží a snowboardů, nosiče kol, nosiče lodí a surfů, tažná zařízení, sněhové řetězy, povinnou výbavu. Střešní nosiče a autoboxy také půjčujeme. Využijte našich akčních cen: - nyní v naší nabídce: - autobox NEUBOX A460 white ...
Akční nabídka - autolékárnička Opava
Firma Nosiče.com má pro Vás akční nabídku! ! ! Povinná výbava od 1. 1. 2011 dle vyhlášky 283/2009 Sb. - autolékárnička polštářek + výstražná vesta. (barevné provedení - oranžová nebo žlutá). Využijte naší zvýhodněné sady za skvělých 239,- Kč ! ! ! Navštivte náš eshop a objednejte autolékárničku ještě dnes, konec roku se blíží ! ! ! !