Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Pneumatiky, alu kola, disky - prodej, oprava i výměna pro všechny typy automobilů
Prodej, opravu a výměnu pneumatik, alu kol a disků pro Havířov a okolí Ostravy zajišťuje firma MS steel s.r.o., která provozuje pneuservis pro všechny značky a typy osobních i dodávkových automobilů.
MS steel s.r.o.
Profesionální autoservis - oprava klimatizace, 3D geometrie, STK
Profesionální autoservis zajišťující opravy klimatizací, 3D geometrii i zprostředkování STK v okolí Havířova a Šenova je společnost Autochodura s.r.o., která dbá především na kvalitu provedené práce.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Spolehlivá autopůjčovna vozů Škoda Octavia v perfektním stavu s možností dlouhodobého pronájmu
Nové vozy Škoda Octavia v perfektním stavu, které je možné si dlouhodobě pronajmout, s povinným i havarijním pojištěním poskytuje autopůjčovna Autochodura s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Nabídka práce, volná pracovní místa - automechanik, autoelektrikář, autokarosář, skladník
Společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově nabízí zajímavou pracovní příležitost. Má k dispozici volná pracovní místa skladníka, automechanika, autoelektrikáře a autokarosáře.
Autopůjčovna kvalitních osobních i užitkových vozů za bezkonkurenční ceny
Autopůjčovnu osobních i užitkových vozů v bezvadném stavu provozuje společnost MS Steel s.r.o. v Havířově, kde si můžete vypůjčit požadované auto bez dalších skrytých poplatků.
MS steel s.r.o.
Autosalón Škoda, prodej nových i skladových vozů s nejlepšími parametry
Autosalón Škoda AUTO TOMAN, s.r.o. pro Vás připravil širokou nabídku kvalitních a komfortních nových vozů značky Škoda s těmi nejlepšími parametry. Působíme v okolí Havířova, ale také Karviné.
Testovací jízda a prodej nového kompaktního SUV Škoda KAROQ  - svěží, moderní i rodinný vůz
Přijďte se seznámit s novým SUV vozem do Auto Toman s.r.o. v Havířově a využijte možnost testovací jízdy. Čeká Vás kompaktní SUV Škoda KAROQ, což je praktický, bezpečný, rodinný i moderní automobil.
Autopůjčovna - pronájem osobních, užitkových i vícemístných vozidel
Autopůjčovna havířovské společnosti Autochodura s.r.o. Vám zajistí zapůjčení osobního, užitkového i vícemístného vozidla. Automobil ve vynikajícím stavu si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Autobazar - výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek
Autoservis Škoda a autobazar AUTO TOMAN, s.r.o. Vám v okolí Havířova a Karviné poskytuje výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek.
Testy tlumičů, 3D geometrie, oprava vstřikování, nástřik dutin a podvozku
Autoservis Autochodura s.r.o. v Havířově poskytuje komplexní servis a opravy automobilů se specializací zejména na německé a francouzské vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Oprava, údržba, čištění, dezinfekce a plnění autoklimatizace
Havířovský autoservis Autochodura s.r.o. se zabývá opravou, čištěním, dezinfekcí a plněním autoklimatizace. Díky našim dlouholetým zkušenostem máme vybudovanou širokou škálu pravidelných zákazníků.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Kvalitní autoservis s dlouholetou praxí - veškeré opravy aut evropských i japonských značek
Autochodura s.r.o. v Havířově je kvalitním a profesionálním autoservisem, který poskytuje komplexní autoopravárenské práce již řadu let, proto se můžete spolehnout na jejich výborně odvedenou práci.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Dovoz nových, ojetých vozidel i náhradních dílů z USA
Dovoz nových i ojetých vozidel a náhradních dílů z USA zajišťuje firma MS steel s.r.o. na základě Vašich požadavků, včetně vyřízení všech formalit v České republice. Působíme v Ostravě i Havířově.
MS steel s.r.o.
Kvalitní a profesionální pneuservis - přezouvání a vyvažování kol na moderních strojích
Hledáte-li v okolí Havířova profesionální pneuservis, na který je spolehnutí, Autochodura s.r.o. je tou nejlepší volbou. Zajistí Vám na moderních strojích výměnu, přezutí i vyvážení kol bez čekání!
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Prodej, autoservis kvalitních vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid i Citigo
Prodej a autoservis kvalitních vozů Škoda značky Fabia, Octavia, Rapid i Citigo zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o., která se je pro vás k dispozici v okolí Frýdku Místku a Havířova.
Autopůjčovna - pronájem automobilů Škoda i s nosiči a střešními boxy
Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje autopůjčovna, kde si můžete jednoduše pronajmout automobil značky Škoda a to i s nosiči a střešními boxy. Působíme v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné.
Kvalitní a odborný servis automatické převodovky ve vozidle včetně výměny oleje
O servis automatické převodovky ve vozidle se Vám postará společnost Autochodura s.r.o. v Havířově, která je specialistou v oblasti oprav automobilů a můžete se na ni obrátit s důvěrou.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Kvalitní renovace zadní nápravy Peugeot, Citroën, Renault
Společnost Autochodura s.r.o. v Havířově pro Vás exkluzivně připravila renovace a repase zadních náprav vozů Peugeot, Citroën a Renault.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Akce na profesionální hloubkové čištění, mytí interiéru auta
Společnost Autochodura s.r.o. Vám přináší AKCI na kompletní profesionální hloubkové čištění a mytí interiéru Vašeho auta v okolí Havířova a Šenova
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Autosalón, prodej, autoservis, autoopravy vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid, Citigo
Autosalón Auto Toman s.r.o. poskytuje prodej, servis a opravy vozů značky Škoda Fabia, Octavia, Rapid a Citigo. Působíme v okolí Frýdku Místku, Karviné a Havířova.
Levný pronájem dodávky - profesionální půjčovna s kvalitními užitkovými vozy
Levný pronájem dodávky v okolí Havířova, Karviné i Ostravy zajišťuje společnost Autochodura s.r.o. Autoservis Šenov, která vlastní profesionální půjčovnu s kvalitními užitkovými vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Půjčovna dodávek, užitkových aut i vybavení - široká nabídka
Autopůjčovna společnosti Autochodura s.r.o. Vám poskytuje širokou nabídku dodávek, užitkových aut a vybavení v okolí Havířova a Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Dárkový poukaz na autoškolu, řidičák, řidičské oprávnění, výcvik řidičů
Lámete si hlavu nad originálním dárkem pro své blízké? Darujte jim dárkový poukaz na autoškolu nebo kondiční jízdy. Takový praktický dárek jistě potěší a připraví obdarovaného na bezpečné řízení auta.
Kvalitní autoškola - řidičák na auto i motorku, řidičský průkaz skupiny A, B
V Autoškole Pollak s.r.o. s pobočkou v Českém Těšíně naleznete pro výcvik řidičů zkušené a profesionální lektory, kteří Vás naučí řídit auto či motorku s radostí a bez zbytečného strachu.
Pravidelné školení řidičů profesionálů na nákladní auta nad 3,5 t
Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje pravidelné školení profesionálních řidičů nákladních aut nad 3,5 t. Zdokonalování způsobilosti řidičů probíhá ve školících střediscích v Havířově a Českém Těšíně.