Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Autovrakoviště, ekologická likvidace vozidel, okr. Sokolov.
Autovrakoviště, ekologická likvidace vozidel: -osobní automobily, nákladní automobily, autobusy, atd.. -přívěsy i důlní stroje -odhlášení vozidla na městském úřadě -dodání dokumentů pro odhlášení vozidla -zajištění odvozu autovraku zdarma -oprava LKW nákladních vozidel, autoservis PKW -nonstop pneuservis pro nákladní i osobní ...
Autoservis, pneuservis Karlovy Vary
Nabízíme služby autoservisu a pneuservisu, opravy osobních automobilů a dodávkových vozů, měření geometrie, diagnostiku na přístrojích BOSCH, Motorexpert a Super VAG, odtahové služby.
Levné pneu Karlovy Vary
Přezujeme Vám rychle a levně vaše auto. Pro pneuservis využíváme služeb přezouvačky Servomat MS 43 a vyvažujeme Beissbarthem Microtec 810. prodáváme pneumatiky zanček Continental a Michelin Dbáme na kvalitu své odvedené práce .
Výprodej skladových zásob na vozidla Renault, Iveco, Daf a Liaz za velice příznivé ceny
Dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou náhradních dílů na nákladní a dodávková vozidla RENAULT, IVECO, DAF a LIAZ. Jedná se o nové skladové náhradní díly, které jsou nadbytečné.
Levné náhradní díly Karlovy Vary
Naše práce je na nejvyšší úrovni , montujeme náhradní díly za dobré ceny, součástky a celky dodané spolehlivými dodavateli a partnery. Na vaše přání namontujeme i vámi dodané autodíly, v tomto případě se záruka vztahuje pouze na provedené mechanické práce. Při případné reklamaci je připraven náhradní vůz.
Autoservis Karlovy Vary
Autoservis , který opraví vaše osobní a dodávkových vozů. Opravy všech podvozkových skupin, opravy motorů , diagnostické práce na přístrojích Bosch, Super Vag nebo osciloskopem od Motorexpertu. Seřizujeme geometrii náprav přístrojem Hunter PA 100 s bezdrátovými snímači DSP 508FX , zapůjčíme náhradní vozidlo bez půjčovného - platíte pouze za ujeté ...
Pronájem vozu Renault Thalia
Garaxis autopůjčovna Karlovy Vary nabízí pronájem vozu Renault Thalia za ceny již od 700,-- Kč za den. Jedná se o moderní vozidlo nižší střední třídy s elegantním zpracováním interiéru a velkým zavazadlovým prostorem pro nenáročné motoristy. Bez účtování najetých km. Přistavení vozu je zdarma.
Autoškola, řidičské průkazy sk. A,B,C Karlovy Vary
Naše firma byla založena roku 1999 a v současné době provádí výcviky všech skupin řidičského oprávěníí. Výcvik skupin motocyklů provádíme na motocyklech Honda 125ccm - chopper, Jawa 350ccm a Suzuki GSX 750ccm - superbike. Vozový park osobních vozidel tvoří Škoda Octavia 1. gen. a Škoda Octavia 2. gen. Pro kurzy skupiny C máme nákladní automobil ...
Opravy automobilů, pneuservis Karlovy Vary.
Opravy silničních motorových vozidel - osobních automobilů a dodávkových vozů, včetně kompletního pneuservisu. Měření geometrie a diagnostiku na přístrojích Bosch, Motorexpert a Super VAG. Prodej pneumatik. Odtahová služba.
Ekologická likvidace vozidel okres Sokolov
Nabízíme ekologickou likvidaci automobilů včetně dokumentů pro oficiální odhlášení vozidla, opravy nákladních vozidel, pneuservis pro nákladní auta, prodej pneu.