Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Elegantní a přelomový elektronický streamliner Hyundai  IONIQ 6 – světové auto roku 2023
Sofistikovaný streamliner s dojezdem na elektřinu přes 610 kilometrů vyráběný z materiálů šetrných k životnímu prostředí – Autosalón Hyundai T-car v Boskovicích představuje nový Hyundai IONIQ 6.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Prodej přezkoušených bazarových vozů – modely značky Fiat a Opel
Přezkoušené bazarové a ojeté vozy v perfektním stavu pořídíte v Autocentru u Labutě. Prodáváme různé modely bazarových vozů značek Fiat a Opel.
Autocentrum u Labutě
Nové retro skútry Capirelli pro pohodlnou jízdu do města i do přírody - prodej, servis
Firma Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky prodává nové skútry Capirelli v retro stylu, které se hodí do města i do přírody. Služby a servis zajišťujeme pro Boskovice, Blansko a Brno.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Prodej, náhradní díly, servis pracovních, sportovních i dětských čtyřkolek TGB, Linhai, Access
Máte rádi adrenalin? Pokud sháníte značkové pracovní, užitkové nebo sportovní čtyřkolky TGB, Linhai, Access, navštivte prodejnu Pavel Palme v Boskovicích, kde naleznete velký výběr čtyřkolek.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Motorky pro děti Minicross , Pitbike - prodej, servis a náhradní díly
Udělejte radost svým malým závodníkům. Vyberte si v prodejně Pavel Palme v Boskovicích motokrosové motorky, Minicross a Pitbike za příznivé ceny včetně servisu a zajištění náhradních dílů.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Nový TUCSON Plug-in Hybrid s řadou nejmodernějších inteligentních technologií a plně elektrickým jízdním režimem
Revoluční design, vzrušení z jízdy, maximální efektivita spotřeby paliva, pokročilé asistenční systémy a další inteligentní technologie – to je nový Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Motocykly XMOTOS - prodej, servis a náhradní díly, manuální i automatické řazení
Prodej motocyklů XMOTOS s manuálním i automatickým řazením a jejich servis zajišťuje Pavel Palme pro zákazníky z okolí Svitav i Vyškova. Prodáváme také originální náhradní díly na motorky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Prodej a servis čtyřkolek Segway s vysokou výkonností, odolností i komfortem
Výkonné, odolné a komfortní čtyřkolky Segway prodává v České republice firma Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky. Pořiďte si špičkovou mašinu pro práci v náročném terénu.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
NON-STOP odtahová služba Blansko, odtah osobních i užitkových vozidel, uskladnění, likvidace vraků
Odtahová služba Zdeněk Nezval se sídlem v Blansku poskytuje odtah osobních i užitkových vozidel za bezkonkurenční ceny. Odtahujeme vozidla do hmotnosti 2,5 tuny a zajišťujeme NON-STOP služby.
Opravy osobních automobilů, čtyřkolek a motorek a příprava vozidel na STK
Odborné opravy a přípravy vozidel na STK zajišťuje firma Pavel Palme, působící v okolí Boskovic, Blanska a Letovic. V našem autoservisu se postaráme o osobní auta, čtyřkolky, motorky, ale i skútry.
Pavel Palme - Autoservis, pneuservis a přestavby LPG
Lakýrnické práce, lakování automobilů a nábytku, Boskovice
Lakýrnické, autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, průmyslové lakování nábytku a skla zajišťuje společnost Color A.N.P. s.r.o., Boskovice.
Zvedáky,zvedací zařízení, hevery
Potřebujete zakoupit zvedací zařízení či jednoduchý zvedák? Zjistili jste že Vám v automobilu chybí hever? Neváhejte se obrátit na naši společnost. Naše firma se zaměřuje na prodej a nákup manipulační techniky, jeřábů, navijáků atd. V našem sortimentu naleznete hydraulické zvedáky, hevery, zvedací stoly, ozubnicové zvedák, vakuové manipulátory, ...
Ekologická likvidace autovraků Boskovice
Odvoz a ekologická likvidace autovraků. Společnost Kovošrot Hensl s.r.o. se sídlem v Boskovicích nabízí služby spojené s likvidací odpadů, výkup a sběr odpadů. Mimo výkupu a sběru kovového železného odpadu, barevných kovů a papíru také zajistíme ekologickou likvidaci Vašeho autovraku. Pro více informací o možnostech ekologické likvidace ...
Kovošrot Hensl s.r.o.
Autoelektro servis
Opravy elektroinstalace automobilů, motocyklů a jiných vozidel. Diagnostika závad elektronické sítě osobních automobilů. Montáž autorádií a elektrických doplňků. Opravy starterů a alternátorů. Automobily, motocykly, přívěsné vozíky a jiné. Pracovní doba dle potřeby a domluvy, v nouzi nonstop.
Hardtopy na vozidla pick-up
Výroba a prodej hardtopů na terénní vozy pick-up. Výroba a prodej příslušenství na terénní vozy se zaměřením na pick-upy.