Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Nová ŠKODA OCTAVIA SCOUT, G-TEC - aerodynamické vlastnosti, rodinný i pracovní vůz
Novinkou na automobilovém trhu je ŠKODA OCTAVIA SCOUT, G-TEC s aerodynamickými vlastnostmi. Tento ideální vůz pro rodinné i pracovní účely pořídíte u společnosti AUTONOVA BRNO s.r.o. za dobré ceny.
Řidičské oprávnění na motorku i auto v Jihomoravském kraji
Odborný výcvik pro získání řidičáku pro skupiny AM, A1, A2, A i B. kondiční jízdy a intenzivní kurz motoškoly zajišťuje Autoškola a motoškola TRIPLE s.r.o. v Jihomoravském kraji.
Autoškola a motoškola TRIPLE s.r.o.
Pronájem luxusních automobilů za bezkonkurenční ceny - Audi, Porsche, BMW, Jaguar
Vozy renomovaných značek Audi, Porsche, BMW, Jaguar a Mercedes si můžete zapůjčit u firmy Luxuryrent s.r.o. z Brna. Pronajměte si jeden z luxusních automobilů za bezkonkurenční ceny.
Autolakovna - opravy a lakování karoserií všech značek osobních a užitkových aut
Lakování i přelakování všech značek osobních, užitkových aut a motocyklů zajistí autolakovna JANTAR-lakovna, spol. s r.o. se sídlem v Brno -Město. Zajišťujeme kompletní autolakýrnické služby.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Výkup a likvidace autovraků, ekologická likvidace vozidel, autovrakoviště
Výkup, likvidaci autovraků, ekologickou likvidaci vozidel, odtah automobilu zdarma, vystavení dokladu o likvidaci a další zajistí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Autorizovaný prodej ojetých i nových vozů Škoda různých typů za skvělé ceny
Nové i ojeté automobily Škoda na leasing či úvěr můžete pořídit od brněnské firmy Autonova Brno s.r.o., která je autorizovaný prodejce vozů ŠKODA.
Prodej a přezouvání pneumatik pro osobní a nákladní automobily
O přezutí pneumatik u nákladních i osobních automobilů se postará pneuservis Pneu Kameníček. Prodáváme letní, zimní i celoroční pneumatiky českých a zahraničních značek.
Pneu Kameníček, a.s.
Pneuservis, opravy pneumatik, uskladnění, prodej pneu, run flat centrum
Kvalitní a profesionální pneuservis ve Znojmě a okolí, montáže, demontáže, opravy pneumatik, uskladnění pneu, a RUN FLAT CENTRUM poskytuje firma Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Rozlešťování zašlých laků a škrábanců - renovace  a oživení laku aut
Rozlešťování zašlých laků a škrábanců, renovace a oživení laku aut provádí kvalitně, rychle a levně firma JANTAR-lakovna, spol. s r.o. v Brně.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Manažerské a reprezentativní vozy Porsche, Audi, Jaguar - pronájem za příznivé ceny
U firmy Luxuryrent s.r.o. z Brna naleznete luxusní automobily Jaguar, Audi, Porsche a jiné značky. Za velmi příznivé ceny pronajímáme manažerské a reprezentativní vozy pro různé příležitosti.
Kompletní služby v oblasti lakování a opravy laků motorek, motocyklů
Lakování a opravy laků motorek a motocyklů provádí naše společnost JANTAR-lakovna spol. s r.o. z Brna-Města, působící v Blansku a Vyškově. Mimo jiné lakujeme díly pro auto a moto veterány.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Autorizovaný prodej automobilů Škoda-nová Škoda Fabia
Autorizovaný prodej automobilů Škoda, ojetá i nová auta, autoservis, autolakovna, prodej náhradních dílů, Škoda, Fabia, odtahovou službu zajistí firma AUTONOVA BRNO s.r.o.
Lakování a komplexní opravy karoserií pro vyšší dodávky a jiné dodávkové vozy
Komplexní opravy karoserií a certifikované lakování vyšších dodávek a jiných dodávkových vozů provádí pro Brno- Město, Blansko a Vyškov firma Jantar-lakovna, spol. s r.o.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Jarní servisní prohlídka a údržba automobilů, emise, důkladná kontrola Vašeho vozidla
Přijeďte na servisní prohlídku, údržbu, či opravu vozidla do našeho autoservisu INTERMOBIL ve Znojmě a přivítejte s námi jaro navíc s čistými emisemi!
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Nová osmá generace VW GOLF GTD s motorem TDI
Pořiďte si nový VW GOLF GTD osmé generaci s motorem TDI - díky systému Twindosing je nový GOLF vozidlem s nejčistějším turbodieselem.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Prodej ojetých prověřených vozů ŠKODA Plus se zárukou - s kompletní nabídkou pojištění
Brněnská firma AUTONOVA BRNO s.r.o. poskytuje služby v oblasti prodeje ojetých, ale prověřených vozů ŠKODA Plus, ke kterým lze pořídit i kompletní pojištění.
Autoškola Brno, akreditované školící středisko, výuka s manuální a automatickou převodovkou
Autoškola Brno, akreditované školící středisko, výuka s manuální a automatickou převodovkou, výcvik všech skupin řidičského oprávnění, moderní řidičský trenažer.
Půjčovna elektrických motocyklů - luxusní motorky i pro řidiče od 15 let
Prodej a půjčovnu KTM, Energica a Super Soco motocyklů zajišťuje firma AUTONOVA BRNO s pobočkou E-moto. Luxusní elektrické motorky zapůjčíme i řidičům s platným řidičským oprávněním již od 15 let.
Enduro a adventure oblečení, chrániče, helmy a kombinézy - prodej moto doplňků
Široké spektrum moto doplňků prodává firma KTM - Autonova Brno. Pořídíte u nás kompletní enduro a adventure vybavení, jako jsou chrániče, helmy, kombinézy, kukly, rukavice a boty.
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí vozidel
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí pneu, servis autoklimatizací, příprava vozidel na STK.
Mycí linka pro osobní a užitková vozidla s vysokotlakým předmytím
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. pro Vás kromě stavební činnosti poskytuje i mycí linku, která je jak pro osobní tak pro užitková vozidla a disponuje i vysokotlakým předmytím.
Profesionální a kvalitní autoservis, karosářské a mechanické práce včetně lakování
Aleš Lengál autoservis Znojmo, Vám zajistí kompletní karosářské práce včetně údržby automobilů všech typů a značek
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Uskladnění pneumatik a celých kol, ekologická likvidace pneumatik
Pneuservis Rudolf Doleček s.r.o. z Brna zajistí nejen uskladnění sezónních pneumatik a celých kol, ale také se postará o ekologickou likvidaci starých nepotřebných pneumatik.
Pneuservis - Rudolf Doleček s.r.o.
Náhradní díly na auta Břeclav – velký výběr a rozvoz do autodílen i autoservisů
Bohaté zkušenosti a znalosti v oboru prodeje náhradních dílu na auta má firma Autodíly Vykoukal Jan v Břeclavi. Naleznete u nás velký výběr autodílů a zajistíme Vám rozvoz do autodílen i autoservisů.