Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Automobily Peugeot České Budějovice.
Koncesionář zn.PEUGEOT Prodej: -nové vozy zn.PEUGEOT -vyzkoušené ojeté vozy zn.PEUGEOT -ojeté vozy všech značek -originální náhradní díly zn. PEUGEOT. Půjčovna: -osobní automobily -mikrobusy a užitkové automobily Služby: -záruční a pozáruční servis -příprava vozů na technické prohlídky -zajištění technických prohlídek -pojišťování ...
Prodej, servis vozů Renault České Budějovice.
Prodej, servis, bazar: -nákladní a užitkové automobily RENAULT -kompletní servis a prodej náhradních dílů-ND -výkup ojetých vozidel -možnost leasingu.
Autoservis, STK, Jindřichův Hradec.
Autoservis: -opravy silničních vozidel se zaměřením na mechaniku a elektriku -montáže střešních nosičů a zabezpečovacích prvků -opravy přípojných vozidel -opravy karosérií -přípravy na STK -zprostředkovatelská činnost.
Autoškola profesionálně a přitom levně
Nabízíme Vám naše profesionální služby v oblasti autoškoly. Provádíme výuku a výcvik na získání řidičského oprávnění skupiny AM, A1, A, B, B+E, C, C+E, D, T. Dále nabízíme kondiční jízdy a organizujeme vrácení řidičského průkazu. Žádost na získání řidičského průkazu najdete na našich webových stránkách v rubrice "Nabízíme" - "řidičský ...