Chcete si pořídit osobní vůz a hledáte vhodné možnosti? Nabídka osobních vozidel je pestrá a vy si můžete vybrat nejen auta zcela nová, ale i ojetá. Vozidlo si tak můžete koupit od autorizovaného prodejce, v autobazaru, na inzerát přímo od majitele, využít dovoz ze zahraničí. K financování můžete využít leasing či jinou formu úvěru.

Nový Ford Kuga Top Edition od 469.900,-  kompaktní SUV s prvotřídní výbavou za bezkonkurenční ceny
Mezi nové skladové vozy společnosti Auto Viki a.s. se sídlem ve Zlíně nyní patří i promyšlené a stylové SUV Ford Kuga Top Edition již od 469.900,- pro jistou a příjemnou jízdu.
Ford KA+ Zlín - prostorný vůz s bohatou výbavou , sadou zimních pneumatik a testovací jízdou zdarma
Navštivte autorizovaného prodejce vozů Ford ve Zlíně, kterým je firma Auto Viki a.s. a odjeďte s novým vozem Ford KA+ již za 269 990 Kč. Také můžete využít nezávaznou testovací jízdu.
Zimní servisní akce v autoservisu Škoda-kvalitní servis vozu je základ bezpečné jízdy
Pečovat o vůz před zimní sezónou je nutnost. V autoservisu Daníček s.r.o. Zlín probíhá zimní servisní akce Škoda. Poskytneme kvalitní servis Vašemu vozu za akční cenu.
Nový model vozu VW Golf - akce, testovací jízdy u autorizovaného prodejce Volkswagen
Autorizovaný prodejce vozů VolksWagen, společnost EURO CAR Zlín zve na převáděcí jízdy novým vozem VW Golf. Vyzkoušejte si nový model vozu osobně a využijte akce při nákupu.
Rodinný Nissan X-Trail - prostorné a všestranné SUV s novým dieselovým motorem
UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně přináší rodinný Nissan X-Trail s novým dieselovým motorem, prostorné a všestranné SUV s pohonem 4x4 pro každé dobrodružství.
Nový vůz Citroën C3 - komfortní vůz se zabudovanou kamerou a panoramatickým střešním oknem
Citroën představuje nový Citroën C3 a oživuje tak svůj bestseller, který si můžete zakoupit u autorizovaného prodejce UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně. Tento vůz Vás nadchne svou barevností a komfortem.
Citroën DS 3 a DS 4- elegantní a silný vůz s velkým prostorem
Společnost UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně působí jako autorizovaný prodejce vozů nové značky DS, které vynikají výrazným stylem a skvělým pocitem při řízení, kterou tvoří elegantní vozy DS3 a DS4.
Nový, pohodlný a prostorný vůz Nissan Micra - nízká spotřeba, ideální do města
Pořiďte si nový a prostorný vůz u firmy UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně. Jsme autorizovaným prodejcem aut Nissan a máte jedinečnou možnost si u nás zakoupit pohodlný vůz Nissan Micra s nízkou spotřebou.
Nový kultivovaný Ford Edge - bezpečné vozy SUV s moderní technologií
Nový kultivovaný Ford Edge najdete nyní v nabídce bezpečných vozů SUV s moderní technologií u společnosti Auto Viki s.r.o. ve Zlíně, která je profesionálním dealerem vozů Ford.
Nový a moderní Nissan Pulsar přesně pro vás od 314.000,- s turbo motorem
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně - Malenovicích působí jako autorizovaný prodejce vozů značek Nissan. Nabízíme nový Nissan Pulsar od 314.000,-.
Kvalitní auta - Nissan Juke od 298.900,- a Nissan Qashqai od 384.900,-
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně je autorizovaným prodejcem aut Nissan. Přijďte si k nám vybrat kvalitní auta jako jsou Nissan Juke od 298.900,- a Nissan Qashqai od 384.900,-.
Užitkové vozy Ford Transit, Tourneo Connect, Custom, Courier, Ranger Zlín
Společnost Auto Viki a.s. se již od roku 2002 zabývá prodejem osobních i užitkových vozů Ford, jichž za svou působnost prodala přes 2500 kusů.
Generální opravy vozidel, kompletní servisní práce Zlín
Společnost KRAUS MOTORS s.r.o. Vám jako specialista na osobní a užitková vozidla exkluzivně nabízí kompletní servisní práce. V rámci generálních oprav vozidel společnost KRAUS MOTORS s.r.o. klientům poskytuje - garanční prohlídky vozidel - plnění klimatizace - výměny oleje, olejových filtrů - přípravu a provedení STK - prodej pneu a ...
Nový Ford Mondeo – nadčasový design a spolehlivý výkon
Společnost Auto Viki Vám představuje zcela nový Ford Mondeo, do kterého se zamilujete na první pohled. Nadčasový automobil s moderním designem a spolehlivým výkonem.
Nový Nissan Juke a X-Trail 2015 již v prodeji v Unicars Zlín
Společnost UNICARS CZ s.r.o. Vám k prodeji exkluzivně přináší nový Nissan Juke a Nissan X-Trail. Nissan X-Trail v sobě skrývá prostorný design a nejmodernější technologie. Crossover určený pro malá i velká dobrodružství Vám nabízí dynamiku a sílu při zachování elegantních linií. Typický vzhled auta určují zadní "bumerangová" světla, přední LED ...
Nové vozy Ford Fiesta, Ka, Focus, B-Max, C-Max, Kuga, Mondeo Zlín
Společnost Auto Viky a.s. je autorizovaným partnerem automobilů Ford. Provádíme nejen prodej nových vozů Ford, ale zaměřujeme se také na jejich servis. Nyní si u nás vyberete z těchto nových vozů: Osobní vozy - Ford Ka, Fiesta, B-Max, Focus, C-Max, Kuga, Mondeo, S-Max, Galaxy a další.. Užitkové vozy - Ford Transit Courier, Transit ...
Mitsubishi Lancer za akční cenu od 318.750,- Zlín
Společnost UNICARS CZ s.r.o. Vám přináší mimořádnou nabídku - nový Mitsubishi Lancer za akční cenu od 318.750,- Kč. Chcete zažít skvělý pocit ze sportovní jízdy autem, které bylo speciálně navrženo tak, aby obstálo i v tom nejnáročnějším prostředí? Nebo máte radši eleganci, sílu a propracovanost? Pak právě pro Vás je připravena limitovaná edice ...
Nová Mazda 6 a Mazda 3 Hatchback Zlín
IVOS Zlín, s.r.o. je autorizovaným prodejce a servisem vozidel značky Mazda. Pro milovníky vozů Mazda zde máme nejnovější modely této značky s možností vyzkoušení a testovací jízdy. Nabízíme vzrušující jízdu v těchto nových modelech. Nová Mazda6 je vítězem ankety Auto roku 2014: - má sportovní design - nízkou spotřebu paliva - k dispozici ...
Nový Citroën Grand C4 Picasso od 399.900,- Kč Zlín
Nový Citroën Grand C4 Picasso je skvělý na cesty: -nabízí intuitivní a nejmodernější technologii s připojením na internet -nabízíme jej již od 399.900 korun za benzinový motor 1.6 VTi o výkonu 88 kW -je prvním kompaktním MPV se spalovacím motorem s emisemi do 100 g CO2/km -s možností měnit manuální převodovku na automatickou a naopak -má ...
Autorizovaný prodejce a servis vozů Mazda Zlín
IVOS Zlín je autorizovaný prodejce a servis vozů MAZDA, SEAT, SUBARU, SSANGYONG. Nabízí prodej, značkový záruční a pozáruční servis vozidel: -leasing / úvěr vozidel -pojištění vozidel na místě -smluvní servis pojišťoven -rychlý servis a veškeré servisní práce -likvidace pojistných událostí -přímý příjem vozidel -rychlý ...
Prodej vozů Mitsubishi ASX, Lancer, Outlander, Pajero Zlín
Autorizovaný prodejce Mitsubishi nabízí: Mitsubishi ASX: - Mitsubishi ASX posouvá třídu crossoverů o kategorii výš. Vítěz prestižního srovnávacího testu Auto 7 - mimořádně nízká kombinovaná spotřeba 5,6 l / 100 km - největší zavazadlový prostor o objemu 488 l - klimatizace - diesel. Mitsubishi Pajero: - Třídveřový model ...
Autosalon, servis, autorizovaný servis Nissan Zlín
Autosalon Nissan ve Zlíně-Malenovicích na ulici Tečovská 1052 a těšíme se na Vaši návštěvu.
Prodej vozů Nissan Qashqai Zlín
Autorizovaný prodejce Nissan nabízí prodej nových vozů Nissan Qashqai + 2: - dokonalé crossovery - Nový Qashqai a Qashqai+2 - vysoko posazé zadní LED světla - uhlazený dynamický vzhled a přednostmi a dynamika vozů SUV - lepší rozhled a kvalitnější odhlučnění - cena od 430 000,- s DPH
Prodej vozů Nissan Juke Zlín
Autorizovaný prodejce Nissan ve Zlíně nabízí prodej vozů crossoveru Nissan Juke: - plnohodnotný pětidveřový hatchback s vypracovanými svaly sporťáku - designová revoluce - kombinace stylu sporťáku a SUV - systém Nissan Dynamic Control System - systém Nissan Torque Vector System - menší vnější rozměry v kombinaci s ...
Přestavba na bioethanol E85
Upravíme vám vůz pro jízdu na bioethanol E85 - náhrada benzinu v ceně 24 Kč / litr. Jezděte ekologicky a EKONOMICKY. Ceny již od 3.600 Kč.