Chcete si pořídit osobní vůz a hledáte vhodné možnosti? Nabídka osobních vozidel je pestrá a vy si můžete vybrat nejen auta zcela nová, ale i ojetá. Vozidlo si tak můžete koupit od autorizovaného prodejce, v autobazaru, na inzerát přímo od majitele, využít dovoz ze zahraničí. K financování můžete využít leasing či jinou formu úvěru.

Prodej předváděcích a ročních vozů s prodlouženou tovární zárukou
U prodejce vozů Škoda, VW, Audi, Kia, firmy ARAVER CZ Uherské Hradiště, můžete využít slevy u předváděcích a ročních vozů. Ojeté vozy jsou s platnou tovární zárukou.
Výprodej předváděcích vozů Seat-nový vůz se slevou
Pořiďte si ve výprodeji některý z předváděcích vozů Seat v autosalonu Araver CZ Vlčnov, Uherské Hradiště. Nový vůz se slevou má najeto minimum kilometrů. Byly použity pro předváděcí jízdy.
Zimní servisní akce pro vozy Volkswagen - servisní prohlídka i originální díly za výhodnou cenu
Aktuálně probíhá v EURO CAR Zlín zimní servisní akce pro vozy Volkswagen - servisní prohlídka za cenu 399,- Kč, díly i příslušenství VW výhodně.
Využijte operativní leasing na nový vůz Škoda - pořízení vozu bez starostí
U společnosti ARAVER CZ Uherské Hradiště můžete využít operativní leasing při pořízení vozu Škoda a získat nový vůz bez starostí, bez akontace - v ceně pojištění, garanční servis, zimní pneumatiky.
Skladové vozy Volkswagen se slevou - osobní i užitkové vozy VW
U autorizovaného prodejce vozů Volkswagen, firmy EURO CAR Zlín, můžete pořídit skladové vozy Volkswagen se slevou. Vybírat můžete osobní i užitkové vozy VW.
Prostorný Ford Focus Kombi za skvělou cenu - více prostoru a bezpečí pro celou rodinu
Pořiďte si Ford Focus kombi již za skvělých 319 990 Kč! Navštivte spolehlivého zlínského prodejce Auto Viki a.s. a odjeďte s tímto prostorným a bezpečným vozem.
Prodej Škoda Rapid Spaceback fresh s atraktivní výbavou - vozy, co mají šťávu
Pokud hledáte auto s atraktivní výbavou za dobrou cenu, pak si vyberte v DOBE-CAR Holešov Škoda Rapid Spaceback fresh včetně 5leté záruky. V DOBE-CAR prodávají vozy, co mají šťávu.
Nové Mitsubishi Eclipse Cross, autorizovaný prodej vozů značky Mitsubishi
Společnost UNICARS CZ s.r.o. představuje nové Mitsubishi Eclipse Cross a jako autorizovaný prodejce vozů značky Mitsubishi ve Zlíně Vám zajistí kvalitu a spolehlivost při koupi tohoto nového vozu.
Bestseller Mitsubishi ASX za super cenu se zárukou kvality
Společnost UNICARS CZ s.r.o. prodlužuje AKCI a představuje Vám bestseller mezi crossovery - Mitsubishi ASX, který můžete mít za skvělou cenu od 369 000 Kč.
Sportovní vůz plný života to je Ford EcoSport - výkonný, bezpečný, prostorný a za bezkonkurenční ceny
Připravte se na nový sportovní vůz plný života! Navštivte Auto Viki a.s. ve Zlíně a odjeďte s novým Ford EcoSport za bezkonkurenční ceny, jedná se o kompaktní SUV s prvotřídní výbavou.
Nový vůz Citroën DS5 s pohonem všech 4 kol a hybridním pohonem
Přijďte si pro nový luxusní vůz Citroën DS5 s pohonem všech 4 kol a hybridním pohonem k autorizovanému prodejci UNICARS CZ s.r.o. ze Zlína.
Předváděcí nebo ojeté zánovní vozy za skvělé ceny a prověřený stav vozidel
Přáli byste si nový automobil, ale nemůžete si jej dovolit? Využijte našich nabídek v Autobazaru ve Zlíně, kde Vám pomůžeme najít ojetý ale zánovní vůz nebo auto z předváděčky za bezkonkurenční cenu.
Prodej vozů Citroën, Mitsubishi a Nissan včetně kompletního servisu
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně - Malenovicích působí jako autorizovaný prodejce vozů značek Mitsubishi, Nissan, DS a Citroën. Poskytujeme záruční i pozáruční servis těchto automobilů
Pořiďte si Nový hatchback C4 Cactus a vyzkoušejte si jeho dokonalé vlastnosti v našem autosalonu Citroën
Přijďte si vyzkoušet nový hatchback Citroën C4 Cactus, a zjistíte, že tento vůz je pro Vás tou pravou volbou. Společnost UNICARS CZ zajišťuje autorizovaný autosalon Citroën ve Zlíně-Malenovicích.
Mitsubishi Outlander - velké auto za málo peněz
Společnost UNICARS CZ s.r.o. je autorizovaným prodejcem vozů značky Mitsubishi ve Zlíně se záručním i pozáručním servisem. Přijďte si k nám vybrat Mitsubishi Outlander - velké auto za málo peněz.
Citroën SpaceTourer s posuvnými dveřmi - prostorný rodinný vůz, možnost testovací jízdy
Máte velkou rodinu? Pak vsaďte na tento vůz se špičkovými vlastnostmi, který Vás nadchne nejen designem, ale hlavně prostorem a funkčnosti. Přijďte si pro tento vůz do Zlína ke společnosti UNICARS.
Kompletní čištění interiérů aut, ruční tlakové mytí vozidel, motocyklů, autobusů, kamionů - jsme mobilní
Ve firmě TuriiCar Zlín-Malenovice se postarají o čištění interiérů aut, ruční mytí vozidel, motocyklů, autobusů, kamionů. Jsme mobilní, přijedeme k Vám - okolí Zlína, Otrokovic, Napajedla i dále.
Nové auto výměnou za staré - výhodný výkup ojetého vozu na protiúčet a mimořádná sleva
U společnosti ARAVER CZ, s.r.o. - Uherské Hradiště můžete pořídit nové auto výměnou za staré. Využijte výhodný výkup ojetého vozu a získejte navíc mimořádnou slevu.
Nový Ford Kuga Top Edition od 469.900,-  kompaktní SUV s prvotřídní výbavou za bezkonkurenční ceny
Mezi nové skladové vozy společnosti Auto Viki a.s. se sídlem ve Zlíně nyní patří i promyšlené a stylové SUV Ford Kuga Top Edition již od 469.900,- pro jistou a příjemnou jízdu.
Ford KA+ Zlín - prostorný vůz s bohatou výbavou , sadou zimních pneumatik a testovací jízdou zdarma
Navštivte autorizovaného prodejce vozů Ford ve Zlíně, kterým je firma Auto Viki a.s. a odjeďte s novým vozem Ford KA+ již za 269 990 Kč. Také můžete využít nezávaznou testovací jízdu.
Škoda Citigo, Fabia, Octavia, Rapid, Superb, Yeti-prodej i servis vozů
Výhodná nabídka vozů Škoda v Autosalonu Araver Uherské Hradiště - slevy na skladové vozy Citigo, Fabia, Octavia, Rapid, Superb, Yeti. Servis s věrnostním programem.
Nový vůz Škoda Rapid facelift poskytne vyšší komfort - nový vůz od autorizovaného prodejce
Firma DOBE - CAR Holešov je autorizovaný prodejce vozů Škoda pro region Zlín, přijďte si vyzkoušet nový vůz Škoda Rapid facelift, který Vám poskytne vyšší komfort.
Nový Fiat Tipo-rodinný sedan s titulem nejlepší koupě roku 2016 v Evropě
Pořiďte si rodinný sedan Fiat Tipo v DOBE-CAR Holešov. Tento vůz získal titul nejlepší koupě roku 2016 v Evropě. Zveme zákazníky z okresu Zlín, Kroměříž na testovací jízdy.
Zimní servisní akce v autoservisu Škoda-kvalitní servis vozu je základ bezpečné jízdy
Pečovat o vůz před zimní sezónou je nutnost. V autoservisu Daníček s.r.o. Zlín probíhá zimní servisní akce Škoda. Poskytneme kvalitní servis Vašemu vozu za akční cenu.
Nový model vozu VW Golf - akce, testovací jízdy u autorizovaného prodejce Volkswagen
Autorizovaný prodejce vozů VolksWagen, společnost EURO CAR Zlín zve na převáděcí jízdy novým vozem VW Golf. Vyzkoušejte si nový model vozu osobně a využijte akce při nákupu.