Chcete si pořídit osobní vůz a hledáte vhodné možnosti? Nabídka osobních vozidel je pestrá a vy si můžete vybrat nejen auta zcela nová, ale i ojetá. Vozidlo si tak můžete koupit od autorizovaného prodejce, v autobazaru, na inzerát přímo od majitele, využít dovoz ze zahraničí. K financování můžete využít leasing či jinou formu úvěru.

Autopůjčovna Dolany, Plzeň
Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy automobilů. Půjčujeme vozy značky Škoda Octavia I, II, Fabia a mikrobusy VW Transporter. V případě poruchy nebo havárie dle možnosti přistavíme náhradní vozidlo a zajistíme odtah. Při pronájmu na 3 a více dnů přistavíme na území města Plzně vůz zdarma.
Prodej nových vozů zn.Citroen, Plzeň.
Prodej nových automobilů značky Citroen za hotové i formou leasingů popř. finančních půjček, pojištění automobilů, přihlášení nových automobilů do provozu i předání nových automobilů v kterémkoliv místě na přání zákazníka. Při nákupu nákupu nového automobilu lze provést částečnou úhradu ceny i formou protiúčtu za váš ojetý automobil.
Autopůjčovna, Plzeňský kraj
Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy automobilů. Půjčujeme vozy značky Škoda Octavia I, II, Fabia a mikrobusy VW transporter.
Výhodný pronájem VW Transportéru.
Autopůjčovna Berham, s.r.o., cca 10km od Plzně, Vám nabízí výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem VW Transportéru 8+1. Dále máme k zapůjčení i osobní vozy značky Škoda - Fabia combi + OctaviaII combi. V případě poruchy, přistavíme náhradní vozidlo. V.I.P. servis.
Nákladní automobily TATRA Rybnice
Jsme autorizovaným dealerem nákladních vozidel TATRA. Mezi naše hlavní činnosti patří autorizovaný servis vozidel TATRA, prodej nových a repasovaných nákladních vozů TATRA, přestavby vozidel TATRA a generální opravy všech automobilů, prodej náhradních dílů, pneumatik a spotřebního materiálu.
Výroba dílů pro automobilový průmysl Kdyně.
Výroba dílů a příslušenství pro automobilový průmysl z itegrální polyuretanové pěny - PUR, kašírování, montáž řadicích pák.
Díly pro automobilový průmysl Czech Republic.
Výroba dílů a příslušenství pro automobilový průmysl z integrální polyuretanové pěny - PUR, kašírování, montáž řadicích pák.
Automobily RENAULT, DACIA Plzeň
Jsme autorizovaný dealer Renault, Dacia. Nabízíme prodej, servis automobilů, prodej náhradních dílů, přípravu na STK. Provozujeme pneuservis, rychlý servis bez objednání, odtahovou službu, půjčovnu automobilů.