Chcete si pořídit osobní vůz a hledáte vhodné možnosti? Nabídka osobních vozidel je pestrá a vy si můžete vybrat nejen auta zcela nová, ale i ojetá. Vozidlo si tak můžete koupit od autorizovaného prodejce, v autobazaru, na inzerát přímo od majitele, využít dovoz ze zahraničí. K financování můžete využít leasing či jinou formu úvěru.

Inovativní technologie a nové proporce - představujeme nový VW Touareg
Stylové SUV s novými proporcemi, které navíc disponuje inovativními technologiemi. Takový je nové VW Touareg, které zakoupíte u autorizovaného prodejce vozů - VW Intermobil s.r.o. ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Nový, modernější Volkswagen Passat – spolehlivý automobil pro každý den
Pořiďte si nový, moderní Volkswagen Passat, který se stane Vaším spolehlivým pomocníkem pro každý den. K dostání u prodejce INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
První model zcela nové generace elektromobilů - Elektromobil Volkswagen ID.3
Elektromobil Volkswagen ID.3 je prvním modelem zcela nové generace elektromobilů na základě modulární platformy Volkswagen. Tento model bude k dostání v Autoprodejně INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Autocentrum pro autorizovaný prodej vozů Renault a Dacia - servis osobních a užitkových aut
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Renault a Dacia. Poskytujeme komplexní servisní služby na osobní a užitkové auta. V našem autocentru si můžete vyzkoušet nejrůznější modely vozů.
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů poskytuje komplexní servisní služby
Prodej nových i ojetých značkových vozů zajišťuje společnost Autodružstvo Znojmo, která taktéž poskytuje komplexní servisní služby na vysoké úrovni.
Půjčovna osobních i užitkových automobilů včetně nosičů a vozíků
Půjčovnu osobních i užitkových automobilů značek Renault a Škoda, včetně střešních boxů, nosičů a přívěsných vozíků provozuje společnost Autodružstvo Znojmo.
Vychutnejte si jízdu v extrému s novým Volkswagnem Polo R Supercar
Pro jedinečnou a nezapomenutelnou jízdu v extrému představuje společnost INTERMOBIL s.r.o., se sídlem ve Znojmě, nový Volkswagen Polo R Supercar.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zimní servisní prohlídka vozu Škoda za bezkonkurenční ceny
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Škoda a poskytuje také kvalitní servisní služby za bezkonkurenční ceny.
Autoopravna a autolakovna poskytuje kompletní servis motorů a služeb
Servisní prohlídky vozů ŠKODA, RENAULT a DACIA u autorizovaného prodejce Autodružstvo Znojmo. Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů
Jezděte bezpečně během noci s asistentem nočního vidění Night Vision
Bezpeční jízda během noci s novým vozem VW Touareg díky inovativnímu systému nočního vidění Night Vision, které naleznete u autorizovaného prodejce vozů VW na Znojemsku – VW Intermobil s.r.o.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zážehový motor úsporný jako TDI díky hospodárnému mikrohybridnímu pohonu
Automobil VW Golf se zážehovým motorem, který je úsporný jako vznětový, ale za výrazně nižší pořizovací cenu. Představujeme hospodárný čtyřválec 1.5 TSI ACT BlueMotion.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Bezpečná jízda díky interaktivním předním a zadním světlometům
Osvětlovací systémy budoucnosti. To jsou interaktivní přední a zadní světlomety, které vyvíjí inženýři a designéři společnosti Volkswagen. Užijte si bezpečnou jízdu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Hodnocení bezpečnosti nového VW Touareg v testech Euro NCAP
Nový VW Touareg získal nejvyšší možné pětihvězdičkové ocenění v testech bezpečnosti Euro NCAP.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Prodej dostupných vozidel Volkswagen Okamžitě k dispozici
Přijďte si svůj vysněný vůz Volkswagen a přijďte si vybrat z naší nabídky Okamžitě k dispozici. Volkswagen bezesporu patří mezi nejžádanější a nejbezpečnější vozy
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Nový Volkswagen Polo - moderní malý hatchback s novým designem za skvělé ceny
Přijďte si do společnosti INTERMOBIL s.r.o. ve Znojmě pro zcela nový Volkswagen Polo, který prodáváme za skvělé ceny s možností nízkých splátek.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Autoservis, výměna oleje, chladící kapaliny Znojmo
Potřebujete vyměnit olej nebo chladící kapalinu ve Vašem voze? Pak neváhejte a přijeďte na OMV Znojmo! Poskytujeme nejen služby klasického autoservisu a pneuservisu, ale provádíme i ruční mytí automobilů. Ve Vašem automobilu vyměníme olej i náhradní díly, doplníme chladící kapaliny a provedeme kompletní servis vozu. Pro více informací ...
Autoservis, pneuservis, prodej vozů Dacia, Renault Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Ivančice
Autoservis, pneuservis, prodej vozů Dacia, Renault Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Ivančice. Naše firma působí na trhu již 18 let. Jsme autorizovaný servis skupiny "AUTOPROFITEAM" a "METEOR". Prodáváme vozy Renault, Dacia. V autoservisu poskytujeme následující služby: -kompletní servis -diagnostika elektroniky motorů a ostatních ...
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autopůjčovna, karosářské, lakýrnické práce Znojmo , Moravský Krumlov , Dačice, Telč, Miroslav , Pohořelice
Autopůjčovna, karosářské, lakýrnické práce Znojmo , Moravský Krumlov , Dačice, Telč, Miroslav , Pohořelice. Půjčovna: -automobily -střešní boxy -chladničky -navigace -střešní příčníky. Služby: -prodej nových i ojetých vozů -montáž satelitní zabezpečovací jednotky -diagnostika vozidel -řešení pojistných ...
Prodej vozů Hyundai, Suzuki, Toyota, Mazda Znojmo , Moravský Krumlov , Třebíč, Moravské Budějovice , Dačice, Telč, Miroslav
Prodej vozů Hyundai, Suzuki, Toyota, Mazda Znojmo , Moravský Krumlov , Třebíč, Moravské Budějovice , Dačice, Telč, Miroslav. Prodej a servis automobilů značek MAZDA, MITSUBISHI, SUZUKI, HYUNDAI, TOYOTA. Prodej originál dílů na ...
PE Motors s.r.o.
Firma PE Motors s.r.o. nabízí prodej a servis vozidel Mazda,Suzuki,Mitsubishi,Hyundai,Toyota.Dále nabízí řešení pojistných událostí,prodej náhradních dílů,financování vozidel,pojištění vozidel,diagnostiku,pneuservis,geometrii,montáž zabezpečovacích jednotek,plnění a servis klimatizací,autopůjčovnu,výměnu autoskel.
Prodej vozů Dacia, Renault,SYM,Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav
AKCE do 31.12.2011 Dacia Duster Cool s klimatizací již za 279 000.- včt. DPH v hotovosti. Firma Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o. pro jihomoravský kraj, Znojemsko. Prodej: -vozů, vozy, automobily značky Dacia, Renault -zahájen prodej značky Dacia Duster, Logan, Sandero -předváděcí jízdy v Dacia Duster -značka Renault Thalia, ...
OKNA - JF