Chcete si pořídit osobní vůz a hledáte vhodné možnosti? Nabídka osobních vozidel je pestrá a vy si můžete vybrat nejen auta zcela nová, ale i ojetá. Vozidlo si tak můžete koupit od autorizovaného prodejce, v autobazaru, na inzerát přímo od majitele, využít dovoz ze zahraničí. K financování můžete využít leasing či jinou formu úvěru.

Nová ŠKODA SCALA – moderní a komfortní hatchback s multifunkční výbavou
Nový, moderní a komfortní hatchback ŠKODA SCALA s multifunkční výbavou naleznete u společnosti AUTONOVA BRNO s.r.o., která je autorizovaným prodejcem nových i ojetých vozů ŠKODA.
Inovativní technologie a nové proporce - představujeme nový VW Touareg
Stylové SUV s novými proporcemi, které navíc disponuje inovativními technologiemi. Takový je nové VW Touareg, které zakoupíte u autorizovaného prodejce vozů - VW Intermobil s.r.o. ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Krátkodobý a dlouhodobý pronájem automobilů - půjčování osobních aut a dodávek
Pokud si potřebujete půjčit osobní auto nebo dodávku, obraťte se na firmu MB rent, která zajišťuje krátkodobý a dlouhodobý pronájem automobilů. Najdete nás v Ponětovicích u Brna.
Nový, modernější Volkswagen Passat – spolehlivý automobil pro každý den
Pořiďte si nový, moderní Volkswagen Passat, který se stane Vaším spolehlivým pomocníkem pro každý den. K dostání u prodejce INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Mercedes-Benz Brno - servis a opravy vozidel všech typů, autoservis
Opravu a servis všech typů vozidel Mercedes-Benz v Brně spolehlivě zajistí firma MB rent. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti pronájmu, prodeje a oprav vozidel značky. Navštivte náš autoservis!
Půjčovna a pronájem dodávek se zvedacím čelem za skvělé ceny
Pokud si potřebujete půjčit dodávku se zvedacím čelem, navštivte firmu MB-Rent v Brně, která zajišťuje pronájem i zapůjčení osobních, užitkových vozů a dodávek se zvedacím čelem za skvělé ceny.
První model zcela nové generace elektromobilů - Elektromobil Volkswagen ID.3
Elektromobil Volkswagen ID.3 je prvním modelem zcela nové generace elektromobilů na základě modulární platformy Volkswagen. Tento model bude k dostání v Autoprodejně INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Prodej nových a ojetých vozů s garancí původu, dovoz z EU
Prodej nových a ojetých automobilů, dovoz vozidel se zemí EU, garance původu a stavu vozů, nabídka aut různých značek typů a karoserií v Autocentru Šerý s.r.o., Brno.
Autocentrum pro autorizovaný prodej vozů Renault a Dacia - servis osobních a užitkových aut
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Renault a Dacia. Poskytujeme komplexní servisní služby na osobní a užitkové auta. V našem autocentru si můžete vyzkoušet nejrůznější modely vozů.
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů poskytuje komplexní servisní služby
Prodej nových i ojetých značkových vozů zajišťuje společnost Autodružstvo Znojmo, která taktéž poskytuje komplexní servisní služby na vysoké úrovni.
Půjčovna osobních i užitkových automobilů včetně nosičů a vozíků
Půjčovnu osobních i užitkových automobilů značek Renault a Škoda, včetně střešních boxů, nosičů a přívěsných vozíků provozuje společnost Autodružstvo Znojmo.
Vychutnejte si jízdu v extrému s novým Volkswagnem Polo R Supercar
Pro jedinečnou a nezapomenutelnou jízdu v extrému představuje společnost INTERMOBIL s.r.o., se sídlem ve Znojmě, nový Volkswagen Polo R Supercar.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zimní servisní prohlídka vozu Škoda za bezkonkurenční ceny
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Škoda a poskytuje také kvalitní servisní služby za bezkonkurenční ceny.
Autoopravna a autolakovna poskytuje kompletní servis motorů a služeb
Servisní prohlídky vozů ŠKODA, RENAULT a DACIA u autorizovaného prodejce Autodružstvo Znojmo. Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů
Jezděte bezpečně během noci s asistentem nočního vidění Night Vision
Bezpeční jízda během noci s novým vozem VW Touareg díky inovativnímu systému nočního vidění Night Vision, které naleznete u autorizovaného prodejce vozů VW na Znojemsku – VW Intermobil s.r.o.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zážehový motor úsporný jako TDI díky hospodárnému mikrohybridnímu pohonu
Automobil VW Golf se zážehovým motorem, který je úsporný jako vznětový, ale za výrazně nižší pořizovací cenu. Představujeme hospodárný čtyřválec 1.5 TSI ACT BlueMotion.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Bezpečná jízda díky interaktivním předním a zadním světlometům
Osvětlovací systémy budoucnosti. To jsou interaktivní přední a zadní světlomety, které vyvíjí inženýři a designéři společnosti Volkswagen. Užijte si bezpečnou jízdu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Hodnocení bezpečnosti nového VW Touareg v testech Euro NCAP
Nový VW Touareg získal nejvyšší možné pětihvězdičkové ocenění v testech bezpečnosti Euro NCAP.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Záruční i pozáruční servis vozů Volkswagen a ŠKODA od autorizovaného prodejce
Brněnská firma Autonova Brno s.r.o. poskytuje autorizovaný servis pro vozy značky Volkswagen nebo ŚKODA. Záruční i pozáruční servis s kompletními službami a dodávkou náhradních dílů.
Autorizovaný prodejce nové Hondy CRV v Brně, servis vozů
autorizovaný servis a prodej, nové i ojeté automobily, ruční čištění interiéru, hi-tech technologie vozů, odborně vyškolený personál, autosalon
Prodej, servis ojetých automobilů se zárukou, HONDA Brno
nové i ojeté vozy HONDA, záruční i pozáruční servis, prodej, autorizovaný dealer HONDA, klempířské práce, pneuservis, renovace laku, ruční mytí vozů
Vyzkoušejte si novou generaci vozu Honda Civic Typ R
Vyzkoušejte si novou Hondu Civic Typ R na předváděcích jízdách u společnosti AM servis plus, a.s., autorizovaného prodejce vozů značky Honda v Brně.
Náhradní díly pro automobily Honda a záruční i pozáruční servis
Společnost AM servis plus, a.s. je autorizovaný prodejce značky Honda pro českou republiku a poskytuje záruční i pozáruční servis vozů Honda, stejně jako zajišťuje náhradní díly.
Prodej Honda CR-V Brno, inteligentní pohon všech kol, vyspělý bezpečnostní systém
Prodej Honda CR-V Brno s inteligentním pohonem všech kol, vyspělým bezpečnostním systémem jedině od firmy AM servis plus, a.s. Přijeďte se svést.
Prodej dostupných vozidel Volkswagen Okamžitě k dispozici
Přijďte si svůj vysněný vůz Volkswagen a přijďte si vybrat z naší nabídky Okamžitě k dispozici. Volkswagen bezesporu patří mezi nejžádanější a nejbezpečnější vozy
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen