Výkup, odvoz a ekologickou likvidaci nepojízdných nebo bouraných vozů všech značek s následným vydáním Protokolu o převzetí autovraku do zařízení ke sběru autovraků, prodej použitých náhradních dílů a součástek jako motory, karoserie, světla nebo pneumatiky za nízké ceny nabízí autovrakoviště a kovošroty.

Náhradní díly – použité díly na všechny značky aut z autovrakoviště
Použité díly na všechny značky aut pořídíte ve firmě IB – MET. Skladem máme náhradní díly pro různé modely a značky aut.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Ekologická likvidace autovraků - snadno, rychle a bez starostí
Ve společnosti HULMAN - kovošrot s.r.o. v Pohořelicích se postarají o ekologickou likvidaci Vašeho autovraku snadno, bez zbytečného čekání a ještě Vám za něj zaplatí.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup autovraků, autovrakoviště  - ekologická likvidace vozidel
Firma JM - KOVY s.r.o. se v okolí Bruntálu a Krnova zaměřuje na výkup autovraků. Provozujeme sběrnu a autovrakoviště, kde provádíme ekologickou likvidací vozů, technologických celků a strojů.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Likvidace a výkup autovraků, autovrakoviště s ekologickou likvidací
Odtahová služba, ekologická likvidace autovraků, výkup železa, nepojízdných automobilů, sběr druhotných surovin a další zajistí firma IB - MET s.r.o. v oblasti Moravského Krumlova
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Levné náhradní díly z vrakoviště – prodej použitých autodílů
Prodej použitých náhradních dílů pro automobily všech značek zajistí autovrakoviště IB – MET s.r.o. působící v oblastech Pohořelice, Ivančice, Židlochovice, Brno.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Vrakoviště - likvidace autovraků moderní technikou s ekologickým zpracováním
Likvidaci autovraků provádí společnost Trojek a.s. v Ostravě, Mariánských Horách. Naše vrakoviště je vybaveno moderní technikou a autovraky zpracováváme výhradně ekologicky.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Kompletní ekologická likvidace autovraků Hradec, výkup autovraků Pardubice Náchod
Provádíme ekologickou likvidaci kompletních autovraků a vyplácíme nejvyšší možnou cenu.
Výkup autovraků, odtah nepojízdných vozidel na autovrakoviště
Výkup autovraků a nepojízdných havarovaných vozidel včetně jejich odtahu na autovrakoviště zajišťuje v okolí Vyškova firma AutoEkoŠrot Lysovice Martin Hrubý.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Ekologická likvidace autovraků a odtah vraků, nepojízdných, bouraných vozidel v rámci celé ČR
Společnost AUTOVRAK Zlín zajišťuje ekologické likvidace autovraků pro klientelu z okolí Zlína, Uherského Hradiště i Uherského Brodu. Odtah vraků a nepojízdných vozidel provádíme v rámci celé ČR.
Autovrakoviště se zaměřením na francouzská auta – Citroën, Peugeot a Renault
Vrakoviště AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o se nachází na hlavním tahu směrem do Ostravy. Specializuje se na francouzské automobily značek Citroën, Peugeot a Renault.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Prodej použitých autodílů, náhradních dílů na všechny typy aut
Společnost AUTOVRAK Zlín se zabývá i výkupem starých vozidel a s tím souvisí prodej použitých autodílů - náhradních dílů na všechny typy aut. Najdete nás v Bohuslavicích nedaleko Uherského Hradiště.
Autovrakoviště Vsetín - prodej použitých náhradních autodílů
Na prodej použitých náhradních autodílů se zaměřuje autovrakoviště společnosti Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně, kde se navíc i specializují na ekologickou likvidací aut a výkup i zpracování kovů.
Výkup starého vozu, bouraného auta, autovraku - zajistíme odtah
Společnost Autovrak Zlín provádí výkup starých vozidel v hotovosti. Kontaktujte nás a domluvíme se na ceně starého vozu, bouraného auta i autovraku. Platíme v hotovosti. Odtah zajistíme po celé ČR.
Ekologická likvidace vozidel, výkup autovraků, odvoz vraku zdarma - vše podle platné legislativy
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec zajistí výkup autovraků, odvoz vraku zdarma a provedení ekologické likvidace vozidla. Působíme v regionu Zlínský kraj, Přerov.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Eko likvidace osobního vozidla, dodávky na Moravě včetně odvozu nepojízdného automobilu
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec za Vás vyřeší Eko likvidaci automobilu včetně jeho odvozu. Působíme na Moravě, pokud se potřebujete zbavit nepojízdného osobního vozidla či dodávky, oslovte nás.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Autovrakoviště Kvasice - vrakoviště provádí ekologickou likvidaci aut, motorek
Autovrakoviště Kvasice provádí ekologickou likvidaci aut nebo motorek pro zájemce z okolí Kroměříže, Holešova, případně i vzdálenějších lokalit Zlínského kraje, Moravy. Vrakoviště funguje již 10 let.
Autovrakoviště, ekologická likvidace vozidel s povolením pro nakládání s autovraky
Profesionální služby v oblasti ekologické likvidace vozidel zajistí společnost IB – MET s.r.o. Autovrakoviště s povolením pro nakládání s autovraky. Působíme v okolí Pohořelic a Brna.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Ekologická likvidace vozidel Žatec, likvidace starých vraků, provoz vrakoviště, vystavení protokolu
Zajišťujeme likvidace vozidel, které nesplňují podmínky pro provoz na pozemních komunikacích - Zlatý Chmel invest s.r.o. - AQUA SERVIS
Použité náhradní díly z autovrakoviště na automobily všech značek
Použité náhradní díly z autovrakoviště pro automobily všech značek za velmi příznivé ceny pořídíte u společnosti AutoEkoŠrot Lysovice.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Autovrakoviště, prodej náhradních dílů Karviná, ekologická likvidace silničních vozidel a motocyklů
Společnost TRIKOL s.r.o. se zabývá výkupem a ekologickou likvidací silničních vozidel všech typů a jakéhokoliv stavu.
Ekologická likvidace vozidel, autovraků - odvoz do 50km od Vás je na naše náklady
Autovrakoviště Třebětice - Martin Dyňka provádí ekologickou likvidaci vozidel, autovraků. Zajistíme v okruhu do 50 km odvoz vozu od Vás na naše náklady - Kroměříž, Zlín, Hulín, Holešov, Přerov.
Výkup a likvidace autovraků, ekologická likvidace vozidel, autovrakoviště
Výkup, likvidaci autovraků, ekologickou likvidaci vozidel, odtah automobilu zdarma, vystavení dokladu o likvidaci a další zajistí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště, likvidace vozidel
Společnost FERRUM s.r.o. zajištujě kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel. Poskytuje likvidaci osobních i nákladních vozidel, motocyklů nebo autobusů.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Ekologická likvidace vozidel a autovraků - rychle, spolehlivě a zdarma
Na ekologickou a bezpečnou likvidaci vozidel a autovraků se specializuje AutoEkoŠrot z Lysovic u Vyškova. Auta zlikvidujeme rychle, spolehlivě a zdarma.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý