Záruční i pozáruční servis osobních i nákladních automobilů, drobné opravy, karosářské a lakýrnické práce, výměny oleje, brzdových destiček či plynových a palivových filtrů, přezutí kol, opravy čelních skel, přípravu na STK a měření emisí, diagnostiku nebo prodej nových a ojetých aut nabízí autorizované autoservisy.

Opravy automatických převodovek vozidel všech značek
Autoservis Dolina se specializuje na opravy automatických převodovek vozidel všech značek. Provádí i běžné opravy vozidel, naše provozovna je v obci Kudlovice nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prevence proti ztrátě motoru existuje-dekarbonizace motoru
Dekarbonizace motoru je prevence proti zadření motoru. Pravidelným servisem předejdete finanční ztrátě - Autoservis Dolina zajistí pravidelnou údržbu Vašeho vozu.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Opravy hydraulických zvedáků nákladních vozidel
Opravy hydraulických zvedáků všech typů nákladních vozidel zajistí firma SLOMAK Zlín. Na prodej u nás i náhradní díly pro hydraulické zvedáky.
Servis a profesionální opravy automatických a manuálních převodovek
Autoservis Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště se specializuje na servis a profesionální opravy automatických a manuálních převodovek. Opravujeme osobní motorová vozidla všech značek.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje
Pokud potřebujete opravit přímočarý hydromotor, obraťte se na firmu SLOMAK ze Sazovic u Zlína, která provádí opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje.
Generální oprava, výměna autoagregátů na vozy, auta, traktory
Servis i generální opravy autoagregátů na vozy Avia, Liaz, Tatra a traktory zajistí firma Slomak Zlín. Provádíme i výměny autoagregátů.
Autoservis a pneuservis - sezónní prohlídky vozu, seřízení geometrie kol při přezutí pneumatik
Firma Polyflex - Custom Made s.r.o. Hostišová poskytuje kompletní služby autoservisu, pneuservisu pro zájemce z okolí Zlína. Řešíme sezónní prohlídky vozu, při přezutí dbáme na seřízení geometrie kol.
Polyflex - Custom Made s.r.o. Autoservis, pneuservis Hostišová
Komponenty pro hydraulické sklápění koreb a servis hydrauliky u sklápěcích aut
Společnost SLOMAK zajišťuje v lokalitě Zlín, Zlínský kraj servis hydrauliky u všech typů sklápěcích aut, komponenty pro hydraulické sklápění koreb nákladních vozidel rozváží po celé ČR.
Sleva na přezutí kol, zimních pneu až do konce ledna - sezónní akce v autoservisu
Využijte sezónní akce v autoservisu v Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod, sleva na přezutí pneu či kol platnou až do konce ledna. Objednejte si termín přezutí a uplatněte slevový poukaz.
Servis, údržba, čištění, plnění i doplnění klimatizace v automobilu a dezinfekce ozónem
Nechejte si provést kontrolu klimatizace automobilu v DARO CAR Zlín a užijte si příjemné klima vozu i v letní sezóně. Provádíme údržbu, čištění, plnění i doplnění klimatizace, dezinfekci ozónem.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Volné místo autolakýrníka - lakýrník automobilů s praxí i bez
Autolakovna Bilík Zlín aktuálně přijme autolakýrníka. Praxe vítána, nového kolegu však zaučíme. Místo lakýrníka automobilů je volné ihned.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Rovnání rámů, nástaveb a náprav, rovnací stolice, kamerové měřící zařízení, Bystřice pod Hostýnem
Firma NHB-servis, spol. s r.o. se zabývá rovnáním rámů. Máme čtyři rovnací stolice na rovnání rámů, nástaveb a náprav (3ks BEE LINE a 1ks Black Hawk) a jednu rovnací stolici na rovnání kabin (Celete).
NHB-servis, spol. s r.o. Rovnání rámů za studena
Autoservis, pneuservis MD-CAR - zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy auta
Autoservis a pneuservis MD-CAR poskytuje služby pro majitele vozů z Vlčnova, Podolí, obce Veletiny, Nivnice, Hluk, Uherského Brodu i širšího okolí. Po dobu opravy auta lze využít náhradního vozu.
Autolakovna Zlín, lakováním automobilů, průmyslové lakování, ochrana laku pomocí hybridního vosku
Autolakovna ze Zlína poskytuje profesionální lakování automobilů a motocyklů, zajišťujeme průmyslové lakování včetně ochrany laku pomocí hybridního vosku od společnosti Collinite.
Opravna automobilů - autoservis a pneuservis
Autoservis a pneuservis Petr Došlík je opravna automobilů pro klientelu z Kroměříže a okolí. Opravuje vozy všech značek.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Opravy a servis vstřikovacích čerpadel a opravy silničních vozidel Zlín
Provádíme opravy a servis vstřikovacích čerpadel pro nákladní a osobní automobily, služby autoopravny, prodej vstřikovacích čerpadel.
Volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik
Společnost Motorcentrum Malinčík s.r.o. má aktuálně volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik - vhodné pro zájemce z okolí Kroměříže. Pracoviště - Hulín.
Příprava vozu na STK, provedení-oprava motorů, karoserií, brzd
Veškeré opravy spojené s přípravou na STK provádí v Autoservisu Došlík Kroměříž - oprava motorů, karoserií, brz i výměny skel. Provedení STK zajistíme za Vás.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Autoservis KVK - kompletní servis vozidel, pneuservis, renovace světel, dezinfekce klimatizace za příznivé ceny
Kompletní servis vozidel všech značek i stáří zajistí Autoservis KVK Zlín-Želechovice. Řešíme opravy osobních a dodávkových aut. Pravidelné prohlídky, pneuservis, renovace světel i servis klimatizace.
Autoservis, pneuservis Došlík-příprava na STK, provedení STK
Autoservis a pneuservis Došlík Kroměříž opravuje vozidla všech značek. Zajistíme přípravu a provedení STK.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Údržba, plnění klimatizace, výměna čelního skla, tónování autoskel
Společnost Autosklo - Hleďa provádí na provozovně Kroměříž údržbu, plnění klimatizace, výměny čelního skla i tónování autoskel. Objednejte se k nám na vybraný den i čas.
AUTOSKLO - HLEĎA Kroměříž
Nová autolakovna a karosárna ve Zlíně-opravy a lakování poškozených karosérií
Nová autolakovna a karosárna firmy Auto Daníček Zlín provádí opravy i těžce poškozených karosérií, lakování aut na moderním zařízení Termomeccanica GL.
Autoservis, pneuservis pro osobní auta, dodávky a čištění, servis autoklimatizace
MONTCAR CZ s.r.o. je autoservis a pneuservis zaměřený na osobní auta a dodávky, s klientelou v okolí - Otrokovice, Zlín, Napajedla. Provádí opravy vozů všech značek i čištění autoklimatizace.
Autorizovaný, oficiální partner Škoda Auto poskytující servis vozů
Auto DANÍČEK s.r.o. Zlín je oficiální partner Škoda Auto pro servis vozů Škoda. Jako autorizovaný servis garantujeme fixní ceny servisních úkonů. Zajistíme i náhradní vůz po dobu opravy zdarma.
Kontrola a vyčištění klimatizace v autě nyní levněji
Klimatizace v autě potřebuje každoroční servis, kontrola a vyčištění klimatizace není hračka, proto se obraťte na Auto Daníček Zlín - Autorizovaný servisní partner Škoda Zlínský kraj.