Záruční i pozáruční servis osobních i nákladních automobilů, drobné opravy, karosářské a lakýrnické práce, výměny oleje, brzdových destiček či plynových a palivových filtrů, přezutí kol, opravy čelních skel, přípravu na STK a měření emisí, diagnostiku nebo prodej nových a ojetých aut nabízí autorizované autoservisy.

Autoservis, autoopravna, opravy všech typů automobilů, vozidel, mechanické opravy
Autoservisní, mechanické práce všech typů automobilů, výměna a opravy pneumatik, seřízení geometrie, plnění klimatizací provádí firma Aleš Lengál u Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Autoklempířství Brno, odtah havarovaného vozu, opravy karoserie, lakování, vyvažování, nástřik dutin
V naší autoklempírně jsme připraveni se o Vás v případě autonehody postarat kompletně od odtahu Vašeho havarovaného vozu až po předání kompletně opraveného vozu.
Nonstop odtahové a asistenční služby pro motorová vozidla Hodonín, vyprošťování vozidel
Nabízíme kvalitní odtahové a asistenční služby pro motorová vozidla, dále vyprošťování havarovaných vozidel, odtahy při nehodách a při poruchách vozidel.
Plnění a servis autoklimatizací starších i novějších vozidel
Plnění, opravy a kontroly autoklimatizací u starších i novějších typů vozidel provádí v okolí Vyškova firma Autosklo-Hleďa.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov Petr Hledík
Autosalon a servis vozu VOLVO v Brně
Největší nabídka nových i ojetých vozů VOLVO v ČR Vás čeká v Brně na ul. Heršpická. Jedinečné slevy, akční nabídky financování, testovací jízdy i servis bez starostí.
Autoservis a pneuservis Brno, příprava vozidel na STK, přezouvání pneumatik, opravy vozidel
Nabízíme služby autoservisu a pneuservisu včetně příprav vozidel na STK, diagnostiky, lakýrnických a karosářských prací, servis a plnění autoklimatizací, opravy a přezouvání pneumatik.
Úpravy užitkových vozů i dodávek dle vašeho přání
Upravit dodávku či užitkové vozidlo není jenom tak a potřebujete k tomu vhodnou společnost, která má zkušenosti a dovede si s vaší zakázkou poradit.
Oprava důlků na karoserii automobilu bez lakování - po krupobití, parkovacích škodách
Šetrné opravy vozidel provádí v Brně, Blansku a Vyškově naše firma JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Realizujeme opravy důlků na karoseriích aut bez lakování, vzniklé po krupobití a parkovacích škodách.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Autoservis, autoopravna, dezinfekce, čištění a doplnění klimatizace
Plnění, čištění a kompletní servis autoklimatizací, výměnu a servis kompresorů, chladičů, trubek provádí naše firma Pavel Vrána ze Znojma. Kvalitní služby za dostupnou cenu!
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Expresní lakování vozidel již do 48 hodin - velkokapacitní autolakovna
Neotálejte s opravou laku a vsaďte na naši společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Jsme velkokapacitní autolakovna a provádíme expresní lakování vozidel již do 48 hodin v Brně, Blansku a Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Autoklempírna - odborné opravy karoserií osobních automobilů všech značek
Částečné a kompletní opravy karoserií osobních automobilů všech značek provádí firma JANTAR-lakovna, spol. s r.o. z Brna - Města. Služby autoklempírny zajišťujeme také v okolí Blanska a Vyškova.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Kompletní servis klimatizace automobilu – plnění, dezinfekce a opravy
O kompletní servis klimatizace ve vašem vozidle se postará PNEU Kameníček ve Znojmě. Zajistíme plnění, dezinfekci i opravy klimatizací.
Pneu Kameníček, a.s.
Autolakovna - opravy a lakování karoserií všech značek osobních a užitkových aut
Lakování i přelakování všech značek osobních, užitkových aut a motocyklů zajistí autolakovna JANTAR-lakovna, spol. s r.o. se sídlem v Brno -Město. Zajišťujeme kompletní autolakýrnické služby.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Rozlešťování zašlých laků a škrábanců - renovace  a oživení laku aut
Rozlešťování zašlých laků a škrábanců, renovace a oživení laku aut provádí kvalitně, rychle a levně firma JANTAR-lakovna, spol. s r.o. v Brně.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Kompletní služby v oblasti lakování a opravy laků motorek, motocyklů
Lakování a opravy laků motorek a motocyklů provádí naše společnost JANTAR-lakovna spol. s r.o. z Brna-Města, působící v Blansku a Vyškově. Mimo jiné lakujeme díly pro auto a moto veterány.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Autorizovaný prodej automobilů Škoda-nová Škoda Fabia
Autorizovaný prodej automobilů Škoda, ojetá i nová auta, autoservis, autolakovna, prodej náhradních dílů, Škoda, Fabia, odtahovou službu zajistí firma AUTONOVA BRNO s.r.o.
Lakování a komplexní opravy karoserií pro vyšší dodávky a jiné dodávkové vozy
Komplexní opravy karoserií a certifikované lakování vyšších dodávek a jiných dodávkových vozů provádí pro Brno- Město, Blansko a Vyškov firma Jantar-lakovna, spol. s r.o.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Jarní servisní prohlídka a údržba automobilů, emise, důkladná kontrola Vašeho vozidla
Přijeďte na servisní prohlídku, údržbu, či opravu vozidla do našeho autoservisu INTERMOBIL ve Znojmě a přivítejte s námi jaro navíc s čistými emisemi!
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí vozidel
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí pneu, servis autoklimatizací, příprava vozidel na STK.
Profesionální a kvalitní autoservis, karosářské a mechanické práce včetně lakování
Aleš Lengál autoservis Znojmo, Vám zajistí kompletní karosářské práce včetně údržby automobilů všech typů a značek
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Autoopravna a pneuservis – kompletní služby pro Vaši bezstarostnou jízdu
Autoopravna Lengál z Únanova, to jsou kompletní a profesionální služby pro Váš automobil. Na náš autoservis a pneuservis se můžete plně spolehnout.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Lakování motocyklů, bodové opravy či oživení laku speciální metodou airbrush
Lakování motocyklů na zakázku, aibrush i bodové opravy Vám zajistí autolakýrníci v Autolakovně BOOSS v Brně, kteří mají s lakováním bohaté zkušenosti.
Autoservis vozů značky Volkswagen - profesionální opravy a údržba Vašeho vozu
Profesionální servis vozů značky Volkswagen naleznete ve společnosti INTERMOBIL ve Znojmě, kde se komplexně postarají o váš vůz a zajistí jeho funkčnost a bezpečnost.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Výhodný servis starších vozů škoda - autorizované servisní prohlídky i rychloservis
Brněnská firma AUTONOVA BRNO s.r.o. je autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA a poskytuje i záruční a pozáruční servis nebo rychloservis, který je do jedné hodiny.