Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Komponenty pro hydraulické sklápění koreb a servis hydrauliky u sklápěcích aut
Společnost SLOMAK zajišťuje v lokalitě Zlín, Zlínský kraj servis hydrauliky u všech typů sklápěcích aut, komponenty pro hydraulické sklápění koreb nákladních vozidel rozváží po celé ČR.
Sleva na přezutí kol, zimních pneu až do konce ledna - sezónní akce v autoservisu
Využijte sezónní akce v autoservisu v Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod, sleva na přezutí pneu či kol platnou až do konce ledna. Objednejte si termín přezutí a uplatněte slevový poukaz.
Servis, údržba, čištění, plnění i doplnění klimatizace v automobilu a dezinfekce ozónem
Nechejte si provést kontrolu klimatizace automobilu v DARO CAR Zlín a užijte si příjemné klima vozu i v letní sezóně. Provádíme údržbu, čištění, plnění i doplnění klimatizace, dezinfekci ozónem.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Rovnání rámů, nástaveb a náprav, rovnací stolice, kamerové měřící zařízení, Bystřice pod Hostýnem
Firma NHB-servis, spol. s r.o. se zabývá rovnáním rámů. Máme čtyři rovnací stolice na rovnání rámů, nástaveb a náprav (3ks BEE LINE a 1ks Black Hawk) a jednu rovnací stolici na rovnání kabin (Celete).
NHB-servis, spol. s r.o. Rovnání rámů za studena
Autoservis, pneuservis MD-CAR - zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy auta
Autoservis a pneuservis MD-CAR poskytuje služby pro majitele vozů z Vlčnova, Podolí, obce Veletiny, Nivnice, Hluk, Uherského Brodu i širšího okolí. Po dobu opravy auta lze využít náhradního vozu.
Opravna automobilů - autoservis a pneuservis
Autoservis a pneuservis Petr Došlík je opravna automobilů pro klientelu z Kroměříže a okolí. Opravuje vozy všech značek.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Opravy a servis vstřikovacích čerpadel a opravy silničních vozidel Zlín
Provádíme opravy a servis vstřikovacích čerpadel pro nákladní a osobní automobily, služby autoopravny, prodej vstřikovacích čerpadel.
Volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik
Společnost Motorcentrum Malinčík s.r.o. má aktuálně volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik - vhodné pro zájemce z okolí Kroměříže. Pracoviště - Hulín.
Příprava vozu na STK, provedení-oprava motorů, karoserií, brzd
Veškeré opravy spojené s přípravou na STK provádí v Autoservisu Došlík Kroměříž - oprava motorů, karoserií, brz i výměny skel. Provedení STK zajistíme za Vás.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Autoservis KVK - kompletní servis vozidel, pneuservis, renovace světel, dezinfekce klimatizace za příznivé ceny
Kompletní servis vozidel všech značek i stáří zajistí Autoservis KVK Zlín-Želechovice. Řešíme opravy osobních a dodávkových aut. Pravidelné prohlídky, pneuservis, renovace světel i servis klimatizace.
Autoservis, pneuservis Došlík-příprava na STK, provedení STK
Autoservis a pneuservis Došlík Kroměříž opravuje vozidla všech značek. Zajistíme přípravu a provedení STK.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Údržba, plnění klimatizace, výměna čelního skla, tónování autoskel
Společnost Autosklo - Hleďa provádí na provozovně Kroměříž údržbu, plnění klimatizace, výměny čelního skla i tónování autoskel. Objednejte se k nám na vybraný den i čas.
AUTOSKLO - HLEĎA Kroměříž
Autoservis, pneuservis pro osobní auta, dodávky a čištění, servis autoklimatizace
MONTCAR CZ s.r.o. je autoservis a pneuservis zaměřený na osobní auta a dodávky, s klientelou v okolí - Otrokovice, Zlín, Napajedla. Provádí opravy vozů všech značek i čištění autoklimatizace.
Autorizovaný, oficiální partner Škoda Auto poskytující servis vozů
Auto DANÍČEK s.r.o. Zlín je oficiální partner Škoda Auto pro servis vozů Škoda. Jako autorizovaný servis garantujeme fixní ceny servisních úkonů. Zajistíme i náhradní vůz po dobu opravy zdarma.
Kontrola a vyčištění klimatizace v autě nyní levněji
Klimatizace v autě potřebuje každoroční servis, kontrola a vyčištění klimatizace není hračka, proto se obraťte na Auto Daníček Zlín - Autorizovaný servisní partner Škoda Zlínský kraj.
Autoklimatizace potřebuje servis před sezónou-plnění klimatizace do auta
Údržba a servis autoklimatizace před letní sezónou je nutnost. Plnění klimatizace do auta Vám provedou v Auto Daníček s.r.o. Zlín.
Autorizovaný prodejce, certifikovaný servis vozů Jaguar, Land Rover na Zlínsku
Společnost ROKO-MOTOR, s.r.o. Zlín je autorizovaný prodejce vozů Jaguar, Land Rover na Zlínsku. Kromě prodeje automobilů zajišťuje certifikovaný servis pro tyto značky i prodej dílů a příslušenství.
Prodej vozů Ford, záruční a pozáruční servis, náhradní díly
Majitelé vozu Ford mohou svěřit svůj vůz firmě Auto Viki a.s. Zlín, která je autorizovaným prodejcem vozů Ford a poskytuje záruční a pozáruční servis. Na prodej náhradní díly pro vozy Ford.
Autoservis oprava, repase servořízení, servis převodovky
Autoservis Klimacar provede servis převodovky i repase a běžné opravy servořízení pro osobní, užitkové i nákladní vozy.
Prodej nových vozů Škoda, Fiat-nové modely, výhodné financování
Firma DOBE-CAR Holešov nabízí na prodej nové modely vozů Škoda a Fiat. U nových vozů nabízíme výhodné financování. Zveme zájemce z regionu Zlín, Bystřice pod Hostýnem.
Autoservis, pneuservis a servis, plnění autoklimatizace na Uherskobrodsku
Firma AUTO-KELIS s.r.o. zajišťuje na Uherskobrodsku služby autoservisu a pneuservisu i servis a plnění autoklimatizace. Zákazníky máme v okruhu Uherského Brodu - tedy Nivnice, Bánov, Strání, Újezdec.
Autorizovaný prodej, servis vozidel Ford Focus, Fiesta, Mondeo Zlín
Autorizovaný prodej a servis vozidel Ford Focus, Fiesta či Mondeo nabízí společnost Auto Viki a.s. ve Zlíně, která působí již od roku 2002 jako autorizovaný prodejce automobilů značky Ford.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda-paketové ceny servisu
Zajistěte si zimní servisní prohlídku vozů Škoda v DOBE-CAR Holešov. Poskytujeme paketové ceny servisu. Klientelu máme z okolí Zlína, Kroměříže, Hulína, Bystřice pod Hostýnem.
Příprava auta na zimu, zimní prohlídka vozů Škoda, Fiat
Příprava auta na zimu je důležitá. Zimní servisní prohlídka vozů Škoda, Fiat Vám bude provedena v DOBE-CAR Holešov po předchozím objednání. Klienty máme z okresu Zlín i Kroměříž.
Autoservis, pneuservis na nákladní, osobní auta a prodej, výměna pneumatik
Autocentrum A.D.I.Č. Uherský Brod poskytuje služby pro klientelu z okolí Uherského Hradiště. Provozujeme autoservis na nákladní i osobní auta, dále pneuservis, který zajišťuje i prodej pneumatik.