Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Opravy, repase brzdových přístrojů Plzeň.
Opravy, servis: -brzdové soustavy nákladních automobilů, seřizování brzdových soustav -montáže, opravy,diagnostika ABS, ASR, EBS -repase brzdových přístrojů.
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Autobrzdy Plzeň.
Provádíme servis, seřizování vozidel a diagnostiku. Prodáváme obložení, desky, ABS, EBS, ventily, bubny, nástavby a kotouče. Servis vozů Mercedes, MAN, Volvo, DAF a jiné. Servisujeme návěsy a autobusy. Značky Wabco, Knorr Bremse, Haldex, Schmitz, Panav, BPW. Prodej náhradních dílů pro vzduchové přístroje brzdových soustav, vzduchokapalinové ...