Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Dezinfekce vozidel, automobilů, čištění interiéru aut ozónem, odstranění virů, zápachu
Čištění interiérů vozidel, dezinfekce automobilů ozónem, odstranění zápachu, ničení virů a mikroorganismů provádí Autoservis Aleš Lengál, sídlící v okrese Znojmo.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Kvalitní servis vozů Mercedes-Benz - snadno, rychle a bez starostí
Pneu a auto servis Znojmo Pavla Vrány poskytuje kvalitní diagnostiku a servis vozů značky Mercedes-Benz díky originální technologii pro tyto vozy.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Plnění a opravy klimatizací, dezinfekce vozidel ozonem
Plnění autoklimatizací včetně drobných oprav svěřte do rukou autoopravny Aleš Lengál z Únanova. Dezinfikujeme také vozidla za pomocí ozonu.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Pravidelná výměna filtrů pevných částic vede ke snížení produkce emisí
Pravidelná výměna filtrů pevných částic automobilu snižují množství nebezpečných emisí. Filtry pevných částic vyměňuje v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Montáž pevného, odnímatelného tažného zařízení
Pokud uvažujete o montáží tažného zařízení na Váš automobil, navštivte Autoopravnu Aleš Lengál v Únanově, kde si můžete nechat namontovat pevné nebo odnímatelné tažné zařízení.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Zimní servisní prohlídka vozu Volkswagen za bezkonkurenční ceny
Autorizovaný servis vozů značky Volkswagen - společnost INTERMOBIL s.r.o. poskytuje zimní servisní prohlídku vozů Volkswagen ve Znojmě a okolí za bezkonkurenční ceny.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Dekarbonizace motoru či vstřikovací soustavy zajištěná spolehlivým autoservisem
Spolehlivé služby nejen v oblasti opravy aut vám zajišťuje firma autoservis Aleš Lengál z Únanova, která zprostředkovává údržbu vozů i v blízkém okolí Znojma a to například dekarbonizaci motoru.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Přestavba, montáž LPG včetně revize
Přestavbu vozidla na LPG pohon svěřte do rukou autoservisu Aleš Lengál z Únanova na Znojemsku. Provádíme pravidelné revize LPG.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Doplnění, vyčištění a opravy autoklimatizací všech druhů automobilů
Mějte svou autoklimatizaci bez zápachu - o doplnění, vyčištění i opravy autoklimatizací všech druhů automobilů se postará PNEUcentrum Václavovič v Břeclavi.
PNEUcentrum Václavovič
Autoservis a pneuservis, Brno - venkov, osobní, nákladní, užitkové automobily, mytí vozidel, čištění interiérů
Firma MLT SERVIS s.r.o. se sídlem v Modřicích v okrese Brno - venkov nabízí veškeré služby autoservisu a pneuservisu.
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen
Prodej a servis vozů značky Volkswagen, nové i ojeté automobily, různé modely, autoservis, pneuservis a další najdete u firmy INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Opravy osobních automobilů, čtyřkolek a motorek a příprava vozidel na STK
Odborné opravy a přípravy vozidel na STK zajišťuje firma Pavel Palme, působící v okolí Boskovic, Blanska a Letovic. V našem autoservisu se postaráme o osobní auta, čtyřkolky, motorky, ale i skútry.
Pavel Palme - Autoservis, pneuservis a přestavby LPG
Autoservis, autoopravna, opravy všech typů automobilů, vozidel, mechanické opravy
Autoservisní, mechanické práce všech typů automobilů, výměna a opravy pneumatik, seřízení geometrie, plnění klimatizací provádí firma Aleš Lengál u Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Nonstop odtahové a asistenční služby pro motorová vozidla Hodonín, vyprošťování vozidel
Nabízíme kvalitní odtahové a asistenční služby pro motorová vozidla, dále vyprošťování havarovaných vozidel, odtahy při nehodách a při poruchách vozidel.
Plnění a servis autoklimatizací starších i novějších vozidel
Plnění, opravy a kontroly autoklimatizací u starších i novějších typů vozidel provádí v okolí Vyškova firma Autosklo-Hleďa.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov Petr Hledík
Autosalon a servis vozu VOLVO v Brně
Největší nabídka nových i ojetých vozů VOLVO v ČR Vás čeká v Brně na ul. Heršpická. Jedinečné slevy, akční nabídky financování, testovací jízdy i servis bez starostí.
Autoservis a pneuservis Brno, příprava vozidel na STK, přezouvání pneumatik, opravy vozidel
Nabízíme služby autoservisu a pneuservisu včetně příprav vozidel na STK, diagnostiky, lakýrnických a karosářských prací, servis a plnění autoklimatizací, opravy a přezouvání pneumatik.
Úpravy užitkových vozů i dodávek dle vašeho přání
Upravit dodávku či užitkové vozidlo není jenom tak a potřebujete k tomu vhodnou společnost, která má zkušenosti a dovede si s vaší zakázkou poradit.
Autoservis, autoopravna, dezinfekce, čištění a doplnění klimatizace
Plnění, čištění a kompletní servis autoklimatizací, výměnu a servis kompresorů, chladičů, trubek provádí naše firma Pavel Vrána ze Znojma. Kvalitní služby za dostupnou cenu!
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Kompletní servis klimatizace automobilu – plnění, dezinfekce a opravy
O kompletní servis klimatizace ve vašem vozidle se postará PNEU Kameníček ve Znojmě. Zajistíme plnění, dezinfekci i opravy klimatizací.
Pneu Kameníček, a.s.
Autorizovaný prodej automobilů Škoda-nová Škoda Fabia
Autorizovaný prodej automobilů Škoda, ojetá i nová auta, autoservis, autolakovna, prodej náhradních dílů, Škoda, Fabia, odtahovou službu zajistí firma AUTONOVA BRNO s.r.o.
Jarní servisní prohlídka a údržba automobilů, emise, důkladná kontrola Vašeho vozidla
Přijeďte na servisní prohlídku, údržbu, či opravu vozidla do našeho autoservisu INTERMOBIL ve Znojmě a přivítejte s námi jaro navíc s čistými emisemi!
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí vozidel
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí pneu, servis autoklimatizací, příprava vozidel na STK.
Profesionální a kvalitní autoservis, karosářské a mechanické práce včetně lakování
Aleš Lengál autoservis Znojmo, Vám zajistí kompletní karosářské práce včetně údržby automobilů všech typů a značek
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Autoopravna a pneuservis – kompletní služby pro Vaši bezstarostnou jízdu
Autoopravna Lengál z Únanova, to jsou kompletní a profesionální služby pro Váš automobil. Na náš autoservis a pneuservis se můžete plně spolehnout.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál