Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Prodej nových vozů Škoda, Fiat-nové modely, výhodné financování
Firma DOBE-CAR Holešov nabízí na prodej nové modely vozů Škoda a Fiat. U nových vozů nabízíme výhodné financování. Zveme zájemce z regionu Zlín, Bystřice pod Hostýnem.
Výhodné přestavby vozidel LPG montáž a servis
Pohonem vozidla na LPG šetříte nejen svojí peněženku, ale i životní prostředí, LPG servis i montáž - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Zimní servisní prohlídka za akční cenu 99 Kč- kontrola správného fungování vozidla
Nechte si zkontrolovat Vaše vozidlo u autoservisu Bosch Car servis v Opavě, kde nyní probíhá zimní servisní prohlídka za akční cenu 99,- Kč.
Úpravy automobilů pro invalidy, montáž přídavného zařízení, Plzeň
Úpravy automobilů pro invalidy, ruční ovládání vozidel za pomoci páčky plynu, brzdy a elektrické spojky, montáž prvků zajišťuje Meta Plzeň, s.r.o., Plzeň.
Autoservis a pneuservis Modřice, příprava na STK, odborný servis pro osobní a dodávkové vozy
Kompletní opravy vozidel včetně přípravy na STK provádí autoservis CAR CHECK s.r.o. sídlící v Modřicích. Zajistíme veškeré lakýrnické a karosářské práce včetně diagnostiky.
Profesionální chiptuning - zvýšení výkonu, snížení spotřeby automobilů
Chcete-li zvýšit výkon automobilu a mít nízkou spotřebu, tak je řešením chiptuning, který se stává velkým trendem. Ve firmě PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV vám jej zajistí na všechny druhy osobních vozidel.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Autoservis, pneuservis a servis, plnění autoklimatizace na Uherskobrodsku
Firma AUTO-KELIS s.r.o. zajišťuje na Uherskobrodsku služby autoservisu a pneuservisu i servis a plnění autoklimatizace. Zákazníky máme v okruhu Uherského Brodu - tedy Nivnice, Bánov, Strání, Újezdec.
Autorizovaný prodej vozů Ford včetně kvalitního a odborného servisu v autosalónu
U autorizovaného prodejce všech vozů Ford, který v Třebíči provozuje firma Hlouch Motors si nejen vyberete svůj nový automobil, ale můžete se také spolehnout na servisní služby, z našeho autosalónu.
Autorizovaný prodej, servis vozidel Ford Focus, Fiesta, Mondeo Zlín
Autorizovaný prodej a servis vozidel Ford Focus, Fiesta či Mondeo nabízí společnost Auto Viki a.s. ve Zlíně, která působí již od roku 2002 jako autorizovaný prodejce automobilů značky Ford.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda-paketové ceny servisu
Zajistěte si zimní servisní prohlídku vozů Škoda v DOBE-CAR Holešov. Poskytujeme paketové ceny servisu. Klientelu máme z okolí Zlína, Kroměříže, Hulína, Bystřice pod Hostýnem.
Příprava auta na zimu, zimní prohlídka vozů Škoda, Fiat
Příprava auta na zimu je důležitá. Zimní servisní prohlídka vozů Škoda, Fiat Vám bude provedena v DOBE-CAR Holešov po předchozím objednání. Klienty máme z okresu Zlín i Kroměříž.
Výměna oleje pro perfektní chod moderních vozů
Zajišťujeme výměnu oleje pro skvělý chod vašich vozů, používáme kvalitní oleje do všech typů vozidel, dle specifikace a norem vyžadovaných výrobcem - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Autoservis osobních a užitkových vozidel, odtah vozidel Krnov, pneuservis, příprava na STK
Pravidelný servis a pneuservis osobních i užitkových automobilů zajišťuje společnost Doprava, půjčovna a servis vozidel Kilhof sídlící v Krnově v Moravskoslezském kraji.
Autoservis, pneuservis na nákladní, osobní auta a prodej, výměna pneumatik
Autocentrum A.D.I.Č. Uherský Brod poskytuje služby pro klientelu z okolí Uherského Hradiště. Provozujeme autoservis na nákladní i osobní auta, dále pneuservis, který zajišťuje i prodej pneumatik.
Autoservis, opravy a údržba osobních a lehkých užitkových vozidel - Bosch Car servis
Truck servis v areálu TQM na Těšínské ulici v Opavě provozuje také Bosch Car servis. Ten provádí servis, opravy a údržbu osobních a lehkých užitkových vozidel.
Odborná péče Ford Motorcraft - pozáruční servis vozů, po základní či prodloužené záruce
Servis vozů Ford po základní či prodloužené záruce zajišťuje společnost Auto Viki a.s. Zlín, díky odborné péči Ford Motorcraft máte pozáruční servis za atraktivní ceny.
Servis, plnění autoklimatizace, klimatizace do aut
Průběžný servis a údržba autoklimatizace jsou nutností. Nenechávejte kontrolu a plnění klimatizace do aut na poslední chvíli. Firma Klimacar Zlín se o vše postará.
Prodej, autoservis kvalitních vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid i Citigo
Prodej a autoservis kvalitních vozů Škoda značky Fabia, Octavia, Rapid i Citigo zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o., která se je pro vás k dispozici v okolí Frýdku Místku a Havířova.
Prodej a servis vozů značky Škoda, Fiat - testovací jízdy
Autorizovaný prodejce vozů Škoda a Fiat v regionu Zlín je firma DOBE-CAR s.r.o. Holešov. Přijďte a využijte možnost testovací jízdy. Svým klientům se postará i o dokonalý servis vozů.
Nonstop odtahová služba, autoservis a pneuservis v okrese Žďár nad Sázavou, příprava na STK
Kompletní servis Vašeho osobního auta včetně přípravy na STK Vám zajistí společnost JM Car - Josef Machek z Nového Města na Moravě. Postaráme se o rychlý odtah Vašeho vozu, a to 24 hodin denně.
3D Geometrie –  přesná diagnostika a seřízení nápravy osobních aut a dodávek
Autoservis Bosch Car servis v Opavě poskytuje kompletní a profesionální servis osobních i dodávkových vozidel s moderním čtyřsloupovým zvedákem pro přesnou diagnostiku geometrie a seřízení nápravy.
Autoservis - auto servis osobních, dodávkových automobilů, příprava na STK, čištění klimatizace
Autoservis Zlín firmy RM racing servis s.r.o. se zaměřuje na opravy osobních, dodávkových automobilů - řeší přípravu na STK, čištění klimatizace, diagnostiku vozů i opravy závodních vozů a motocyklů.
Zajištění profesionálního servisu nejen nákladních vozidel
O profesionální servis, údržbu i opravu firemních či soukromých nákladních vozidel se vám postará společnost OSP spol s.r.o.. Firma své služby poskytuje v Moravském Krumlově a blízkém okolí Ivančic.
Výhodný slevový program pro váš vůz starší čtyř let značky Škoda FABIA, OCTAVIA, YETI
AUTOSALON F3K, s.r.o. z Třebíče zajišťuje kromě zprostředkování aut značky ŠKODA Fabia, Octavia, Superb a jiné, také výhodný servisní program pro vozy starší čtyř let formou šekové slevové knížky.
Prodej aut a servisní prohlídky vozidel Fiat, Škoda
Prodejem aut značky Fiat a Škoda v regionu Zlín se zabývá firma DOBE - CAR Holešov, zajišťuje i servisní prohlídky vozidel Fiat, Škoda.