Záruční i pozáruční servis osobních i nákladních automobilů, drobné opravy, karosářské a lakýrnické práce, výměny oleje, brzdových destiček či plynových a palivových filtrů, přezutí kol, opravy čelních skel, přípravu na STK a měření emisí, diagnostiku nebo prodej nových a ojetých aut nabízí autorizované autoservisy.

Autolakovna, nástřik autolaku, lakování všech typů vozidel Pohořelice, Moravský Krumlov
Autolakýrnické práce, autolakovna, specialista na lakování všechy typů vozidel, nástřik autolaku a další práce provádí firma Autolakovna Kyjovice František Kulhánek.
Spolehlivý autoservis - kompletní oprava a STK pro osobní vozy
Hledáte-li spolehlivý autoservis, tak se obraťte na firmu MI-DO v Olomouci, která vám zajistí kompletní opravu havarovaných osobních vozů, provedení STK a veškeré lakýrnické práce.
Opravy promáčklin, karosérií bez poškození laku - po krupobití, pádu sněhu i nehodě
Opravy promáčklin, karosérií a vyrovnání důlků bez poškození laku provádí Jan Mrkva v Ostravě, Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Opravíme poškozenou karosérií po krupobití, pádu sněhu i nehodě.
Mytí, čištění interiéru vozidel, úschovna pneu, rychloservis
Mytí i čištění interiéru vozidel provádí u firmy CZECH STYLE - provozovna Praha Veleň. Autoopravna funguje jako rychloservis. Klienti často využívají službu-úschovna pneu.
Autoservis, opravy osobních i užitkových vozidel, příprava na STK
Kompletní servis pro vozidla všech značek poskytuje Autoservis David Machačný, Letohrad – Kunčice. Zajišťujeme diagnostiku, opravy, odtahovou službu i přípravu na STK.
Servis všech značek vozidel České Budějovice, Tábor
AUTA BOREK a.s. zajišťuje servis všech značek nejenom osobních automobilů. Servis je kompletní a zajistí veškeré potřebné služby, tedy mechanické opravy, karosářské i lakýrnické práce ale i počítačovou diagnostiku. Jsme specialisté na servis všech značek, mezi které patří například: - Audi - Škoda - Hyundai - ...
Autoservis, pneuservis, měření geometrie, České Budějovice
Prvotřídní servis vašeho vozidla provádí zkušení technici společnosti Autolinhart Borek nedaleko Českých Budějovic s maximálním nasazením. Náš servis je velmi rychlý, a přesto precizní. Velkou výhodou je možnost objednávky servisu on-line na našich webových stránkách. Tak máte jistotu, že se na vás dostane řada, a to přesně v tu hodinu a den, na ...
Příprava na STK, auto diagnostika-autoservis, motoservis
Autoservis a motoservis CZECH STYLE je k dispozici klientům z lokality Praha Východ. Zajistíme přípravu na STK, provádíme auto diagnostiku osobních i nákladních vozidel.
Volná pracovní pozice - spolehlivý automechanik na plný úvazek
Díky volné pracovní pozici u naší společnosti Daro Car s.r.o. se nyní můžete stát naším novým spolehlivým automechanikem. Práci nabízíme přímo ve Zlíně a na plný úvazek.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Výměna olejů, plnění, dezinfekce, autoklimatizace, kompletní servis, Znojmo
Kompletní servis klimatizací, výměna olejů, plnění, dezinfekce, autoklimatizace a veškeré autoservisní služby zajistí firma OMV Znojmo Ing. Marek Kuchynka.
Akce na výměnu brzd - autoservis, bezkonkurenční ceny pro všechny typy vozů
Společnost Auto Kozelský s dlouholetou tradicí v oboru a sídlem v Ostravě na ulici Varšavská Vám exkluzivně nabízí výměnu brzd za bezkonkurenční ceny pro všechny typy vozů!
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Příprava vozidel na STK a emise Plzeň - opravy automobilů, prodej náhradních dílů
STK a emise v Plzni spolehlivě a rychle u firmy Autokomplet 91. Neprovádíme pouze STK a emise, ale Vaše auto kompletně připravíme na budoucí kontrolu. STK, emise a servis na jednom místě.
Truck servis - opravy a údržba motorových vozidel | Trutnov
Truck servis - opravy a údržba motorových vozidel od firmy NEWMEN´S, s.r.o. přeprava nadměrných nákladů sídlící v Trutnově. Zajistíme Vám komplexní oprava vašeho vozidla. Připravíme vše na STK. Servisujeme nápravy. Provedeme diagnostiku. Opravíme elektroinstalaci, autoplachty, plastové díly, návěsy i přívěsy. Žádná porucha nebo nutná oprava ...
Měření, kontrola geometrie kol, nápravy nákladního auta, automobilu
Pravidelná kontrola geometrie kol je u nápravy nákladního automobilu nutností. Měření i seřízení geometrie nákladního auta provádí firma CZECH STYLE Zlín.
Autoservis, opravy i výměny autodílů, karosářské práce a diagnostika
Kompletní služby pro Vaše vozidlo Vám zajistí autoservis AUTOHAS BECHYNĚ. Provádíme mechanické opravy a výměny autodílů a autoskel, diagnostiku, servis klimatizací i karosářské práce.
Autoservis s pneuservisem, prodej a výměna pneumatik, kvalitní služby Znojmo
Kvalitní služby autoservisu, pneuservisu, prodej, výměnu pneumatik, výměnu oleje, chladící kapaliny, ruční mytí vozidel od firmy OMV Znojmo Ing.Marek Kuchynka, Znojmo.
Vytahování důlků po krupobití - oprava systémem PDR bez poškození laku
Pokud vás trápí promáčklina na karoserii vozu, pak zvolte opravu systémem PDR bez poškození laku a bez demontáže. Tuto metodu vytahování důlků po krupobití vám poskytne autoopravna MI-DO v Olomouci.
Kompletní likvidace pojistné události – oprava vozu i náhradní automobil
Kompletní likvidace pojistné události i likvidace škod po havárii vašeho vozu zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. z Havířova. Po dobu opravy vozu vám zapůjčíme náhradní automobil.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Seřízení geometrie kol, přední a zadní nápravy osobního auta
CZECH STYLE Zlín vyřeší špatnou sbíhavost kol. Uděláme kompletní seřízení geometrie kol, přední a zadní nápravy u osobního auta a vibrace i stáčení vozu na stranu zmizí.
Autolakovna - lakování motorek i dodávek pro jejich nový a lepší vzhled
Dodejte vašemu automobilu, dodávce nebo motorce nový a lepší vzhled! Autolakovna MI-DO v Olomouci je odborníkem na lakování a lakýrnické práce.
Autoservis, příprava na STK, auto diagnostika, motoservis
Firma CZECH STYLE provozuje autoservis a motoservis i pro klienty z lokality Brno. Auto diagnostika je samozřejmostí, kompletní služby, opravy i příprava na STK.
Specializovaný autoservis pro vozidla Peugeot, Citroën a DS
Autoservis Josef Kříha z Neplachova se specializací na vozy Peugeot, Citroën a DS francouzského koncernu PSA Vám zajistí záruční a pozáruční servis, diagnostiku, opravy i náhradní díly.
Opravy, servis autoklimatizací, čištění, desinfekce autoklimatizace, Moravské Budějovice
Opravy, servis a vyčištění autoklimatizací. Desinfekci, plnění autoklimatizací provádí specialista firma Vlastimil Krul AUTO Krul, z Moravských Budějovic.
Autoservis se specializací na veterány, výroba těsnění
Spolehlivý autoservis se specializací na veterány najdete u firmy KLAS Kroměříž, jejíž hlavní činností je výroba těsnění, kroužků, silentbloků.
Autodiagnostika určí přesně problémy vozu - Jičín
Autoservis REPAS vám pomůže všechny poruchy na vašem vozidle zjistit a také je vyřešit.