Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Autoservis, oprava auta - profesionální provedení za skvělé ceny
S opravou auta se můžete obrátit na autoservis RM ALT, s.r.o. v Ostravě, která opravy provádí profesionálně za skvělé ceny v okolí Vítkovic nebo Mariánských Hor.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Prodej přezkoušených bazarových vozů – modely značky Fiat a Opel
Přezkoušené bazarové a ojeté vozy v perfektním stavu pořídíte v Autocentru u Labutě. Prodáváme různé modely bazarových vozů značek Fiat a Opel.
Autocentrum u Labutě
Jednoduchá výměna autoskla zdarma, čelní sklo z pojištění
Jednoduchou výměnu autoskla zdarma realizuje společnost Autosklo TS Ostrava s.r.o., která spolupracuje s pojišťovnou a proto při pojištění za čelní či jiné sklo nic platit nemusíte.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Elektrický lanový naviják 12/24 V – prodej, servis a montáž s certifikátem a technickým osvědčením
Bohatý výběr elektrických lanových navijáků 12/24 V, jejich prodej, servis i montáž s technickým osvědčením zajišťují specialisté ze společnosti Autonavijáky - SEAL - navijáky s. r. o.
Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o. Prodej, montáž a servis navijáků
Připravte svůj vůz Volkswagen na letní sezonu - servisní prohlídka, přezutí pneu
Majitelé vozů Volkswagen mohou využít výhodných servisní balíčků. Připravte svůj vůz na letní sezonu v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Zajistíme pečlivou prohlídku vozu, přezutí i vyvážení pneu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Diagnostika motoru amerických vozů - autodiagnostika Chrysler, Jeep
V Autoservisu Dolina u Uherského Hradiště jsou vybaveni pro autodiagnostiku vozidel Chrysler, Jeep i dalších amerických vozů. Diagnostika motoru je prováděna na kvalitním diagnostickém zařízení.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Chiptuning -  úprava software řídící jednotky vozidla, navýšení výkonu a točivého momentu
Úpravu softwaru řídící jednotky vozidla – chiptuning – svěřte do rukou společnosti Autosklo PEMI. Díky odborné úpravě na míru získáte vyšší výkon i točivý moment a dojde ke snížení spotřeby paliva.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Autoservis klimatizace - profesionální údržba, oprava i dezinfekce
Autoservis klimatizace zajišťuje společnost Hampl s.r.o., která realizuje její profesionální údržbu, opravu i dezinfekci v okolí Ostravy Svinova.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Pronájem luxusních limuzín s řidičem
Společnost Limuzíny Slezáček se zabývá pronájmem luxusních limuzín s řídičem na svatby, rozlučky se svobodou, narozeniny, párty, plesy i další akce.
Autoškola v Liberci a Jilemnici, řidičské oprávnění pro skupiny A, B, B+E
Autoškola Krešlová nabízí výcvik pro získání řidičského oprávnění v provozovnách v Liberci a Jilemnici. Provádíme výcvik skupin A1, A2, A, B, B+E (B+B96).
Servisní partner Arval – operativní leasing se servisem a údržbou automobilu včetně výměn pneu
Autoservis RM Alt, s.r.o. v Ostravě je servisním partnerem společnosti Arval, která poskytuje operativní leasing, díky kterému se nemusíte starat o servis a údržbu zapůjčeného automobilu.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Diagnostika vozidel a brzdových systémů za pomocí měřícího zařízení TEXA
Diagnostiku vozidel a brzdových systémů měřícím zařízením TEXA provádí autorizovaný servis Lichnovský s.r.o. v Kopřivnici, který se specializuje také na opravy osobních a nákladních vozů.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Široký sortiment náhradních dílů pro kardanové hřídele a klouby
Firma Kardany s.r.o. se zabývá opravami a vyvažováním spojovacích a kloubových hřídelí, poskytuje široký sortiment náhradních dílů od křížů, čepů po drážkové hřídele.
Unikátní design a bohatá výbava v limitované edici Best of Style Hyundai Kona
Limitovaná edice Best of Style Hyundai Kona Vám dodá odvahu odlišit se od ostatních. Nový SUV Hyundai Kona pořídíte v autorizovaném autosalonu AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Výroční Golf GTI Clubsport 45 - ten pravý sportovní zážitek
Volkswagen Golf představuje výroční edici GTI Clubsport, která má skvělé jízdní vlastnosti, multifunkční volant a výfukový systém Akrapovič. Dostupná je v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Dodávky, užitkové vozy, dodávková auta Fiat - prodej, servis
Dodávky, užitkové vozy, dodávková auta Fiat pro Vás zajistí autorizovaný prodejce těchto vozů, kterým je společnost PAVLAS TRUST s.r.o. ve Frýdku Místku.
Pavlas Trust s.r.o.
Autorizovaný servis vozů Hyundai - zimní, letní servis vozu , akce na autodoplňky
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod poskytují autorizovaný servis vozů Hyundai pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště. Využijte akce na sezónní servis vozu nebo zimní, letní akce na autodoplňky.
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai - největší autosalon v ČR má připraveny nové i předváděcí vozy
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod je autorizovaný prodejce vozů Hyundai pro zákazníky nejen na Moravě. Jde o největší autosalon Hyundai v ČR, připraveny máme nové i předváděcí vozy.
Okenní fólie na skla - pro tónování, zatmavení i dekoraci oken
AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. dodá Vašemu autu nový vzhled v podobě okenních fólií na skla, která dokonale splní svůj dekorativní účel a zároveň okna zatmaví a tím sníží nežádoucí zrcadlový efekt.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Autoservis, pneuservis, karosářské práce a příprava na STK – komplexní péče o vozidla
Provoz autoservisu, pneuservisu a zajišťování karosářských prací, přípravu na STK, prostředkování a další činnosti realizují specialisté společnosti REKOS Olomouc spol. s r. o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Servis a výměna brzdových destiček a kotoučů pro Vaši bezpečnou jízdu
O servis a výměnu brzdových destiček a kotoučů na Vašem osobním automobilu se Vám v okolí Znojma postará Autoopravna Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Servis autoklimatizací – plnění, čištění, opravy autoklimatizací, ozónová dezinfekce vozidel
Kontroly a opravy autoklimatizací zajišťuje v okolí Veselí nad Moravou firma Autosklo Pemi. Pomocí systému Ozone maker zajišťujeme i ozónovou desinfekci vozidel.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Prodej a distribuce nebrzděných náprav ADR
Prodejem a distribucí nebrzděných náprav se zabývá firma ADR SYSTEM s.r.o. Dodáváme nebrzděné nápravy pro zatížení od 500 kg do 30 tun.
Výměna olejů v automatických převodovkách všech značek automobilů
Výměnu olejů ve vozidlech všech značek s automatickými převodovkami zajistí v okolí Znojma Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Půjčovna vícemístných aut, dodávek, osobních vozidel - výhodný pronájem
Společnost UH CAR Uherské Hradiště poskytuje výhodný pronájem osobních vozidel i dodávek. Půjčovna má i několik vícemístných aut - 8 místný vůz Toyota Proace, 9 místný Opel Vivaro, Citroen Jumpy.