Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kolín
Výroba vstupenek Kolín - s tiskem i bez tisku, perforace pro jednodušší odtržení
Kolínská společnost Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou nelepicích vstupenek. U vstupenek je možná perforace pro jednodušší a lepší odtržení. Práce společnosti je kvalitně a rychle odvedena.
Grily COBB pro grilování, vaření i pečení, příslušenství, rošt, pánev
Přenosné a lehké stolní grily COBB pro grilování, vaření, dušení i pečení, bez nutnosti zdroje energie, příslušenství jako misky, rošt, ploténka prodává Ing. Ondřej Král - stolní grily COBB.
Tisk Kolín - výroba samolepicích etiket, visaček, vstupenek a štítků bez/s potiskem
Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou visaček, štítků, samolepicích etiket a vstupenek s potiskem i bez potisku. Výrobní společnost se nachází nedaleko Kolína.
Kontrola a servis zařízení a požární techniky Kolín – komplexní služby dle technických norem
Provádíme kontrolu i servis požární techniky a zařízení, ruční i pojízdné hasící přístroje, požární hydranty, servis ruční i pojízdné požární techniky - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Výroba obkladových skel kuchyňských linek a koupelen, obklady stěn
Zabýváme se výrobou skleněných vitrín a obkladových skel pro použití na kuchyňské linky, koupelny nebo jako obklady stěn či pracovní desky.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Modernizace hasičských vozů Kolín – repase, opravy a modernizace
Naše firma Požární technika KOMET s.r.o. Kolín se zaměřuje i na opravy, repase a modernizace požární techniky a kontroly, revize a servis hasicích přístrojů.
Obec Vitice, vesnice v okrese Kolín, s bohatým společenským a kulturním životem
Obec Vitice je malá vesnice ve Středočeském kraji významná svým gotickým kostelem sv. Šimona a Judy s původní dřevěnou zvonicí. Obec se stala v minulosti důležitým dějištěm bitvy U Lipan.
Zebra Velim – výroba samolepících etiket rychle a kvalitně
Samolepicí etikety do kanceláře, na zboží v té nejvyšší kvalitě a včetně rychlých dodacích lhůt vyrábí na moderních tiskárnách česká společnost Zebra, s.r.o. Velim.
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Plovoucí mola Velim - Vyrábíme plovoucí mola pro kotvení lodí
Naše výroba je zaměřena na obrábění kovů a výrobu odlitků jako jsou plovoucí mola pro kotvení lodí - KOV Karoserie Velim s.r.o. Karosárna a slévárna
Základní umělecká škola, ZUŠ Pečky, obor hudební, výtvarný, literárně dramatický i taneční
Ať už Vaše dítě baví kreslení, muzicírování či tanec, rozvíjejte jeho talent a dopřejte mu kvalitní umělecké vzdělání, jež poskytuje Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 z okresu Kolín.
Letiště Kolín - možnost výuky létání na  bezmotorových i motorových kluzácích
Nabízíme výcvik létání na bezmotorových i motorových kluzácích, ultralehkých i motorových letounech, odvážnějším pak i výcvik seskoků s padákem.
Odolná povrchová úprava kovů, antikorozní ochrana dílů pro automobilový průmysl
Naše firma provádí velmi účinné povrchové úpravy kovů metodou Delta-MKS nejen pro automobilový průmysl - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Požární technika Praha Brno Ostrava Plzeň Hradec
Mezi služby, které naše společnost Požární technika KOMET s.r.o. nabízí, patří opravy a modernizace požární techniky, kontroly, revize a servis hasicích přístrojů a hydrantů.
Povrchová úprava Delta Protekt VH 300 efektivně snižuje korozi
Provádíme kvalitní povrchové úpravy, které velmi dobře minimalizují korozi ocelových součástí v automobilovém průmyslu - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Hnojte bez chemie – jde to!  Přírodní minerální hnojivo Fosfátové sklo Vám to umožní!
Fosfátová skla je nejlepší přírodní hnojivo pro Vaši zeleninu, ovoce, zahradní rostliny, květiny, akvarijní a vodní rostliny – dodává Zahradní centrum Velim Jiří Hruška.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradní nábytek Velim - vhodný pro zahrady, sportoviště, zahradní restaurace, hotelové terasy
Zabýváme se výrobou zahradního nábytku, který se výborně hodí na zahradu i do čekárny nebo restaurace - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Národopisné muzeum Žiželice – stálá vlastivědná expozice řemesel a cechů
Navštivte národopisné muzeum v Žiželicích se stálou expozicí, která zachycuje slavnou dobu rozkvětu řemesel a cechů.
Přepravní chlazení a klimatizace THERMO KING, prodej, montáž a kvalitní servis
Kvalitní přepravní chlazení, klimatizace a konvektory topení Vám poskytne společnost PEK - TK s.r.o. z Kolína. Zajistíme Vám přepravu mraženého zboží dle Vašich individuálních požadavků.
Ovocné stromky kontejnerované - ZAHRADNÍ CENTRUM - Hruška Jiří Kolín
Ovocné stromky kontejnerované vám lehce zakoření – zajímavá varianta výsadby ovocných stromků
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Bezpečnostní tabulky Kolín - značení technického vybavení požární ochrany
Prodej bezpečnostních tabulek, výroba bezpečnostního značení jakékoliv velikosti  do 7 pracovních dnů - Uhas Josef Korelus Kolín
Hasicí přístroje Kolín Poděbrady Nymburk Kutná Hora Čáslav Pečky
Prodej, servis, revize hasicích přístrojů a hydrantů, dále provádíme kompletní služby požární ochrany - Uhas Josef Korelus Kolín
Eshop prodej kvalitního ručního nářadí Gola za příznivé ceny
Ruční nářadí Gola je přímo určeno pro průmyslovou aplikaci i do kutilských dílen - GOLA nářadí, s.r.o. Cerhenice, Kolín
Lehká a zároveň kvalitní švédská plechová střešní krytina
Zabýváme se prodejem klasických skládaných taškových krytin, švédské plechové střešní krytiny jsou velmi lehké a kvalitní - LEGOS s.r.o. Kolín
Rozvod a výroba tepla, kvalitní topenářské, vodoinstaletérské a plynařské práce
Spolehlivou dodávku tepla včetně oprav a montáží plynových zařízení Vám zajistí firma Městské tepelné hospodářství Kolín, spol. s.r.o. Poskytujeme kvalitní služby se zárukou v délce 36 měsíců.