Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jičín
Kvalitní prošívané přikrývky - prošívané deky a polštáře
Pro kompletaci vybavení ložnic máme v nabídce prošívané deky a polštáře s oblíbenou kuličkovou výplní - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Jičín
Krůty, krocani, drůbež, masné krůtí výrobky, chov, porážka, prodej
Krůty, krocany a jinou drůbež chováme, porážíme, vyrábíme masné krůtí výrobky a prodáváme v rodinné farmě pana Jiřího Kořínka Nový Dvůr, která sídlí v okrese Jičín.
Instalatérské práce | Nová Paka, Turnov, Jičín, Semily, Vrchlabí
Firma INGTHERM, s.r.o. se zabývá instalatérskými pracemi. Sídlíme v Lázních Bělohrad. Jste-li z okolí Nové Paky, Turnova, Jičína, Semil či Vrchlabí zastavte se u nás osobně. - zajistíme rozvody vody v pozinku, plastu, i mědi - veškeré opravy a rekonstrukce vodovodních potrubí - výměny stoupaček i ležatých rozvodů - montáže a výměny ...
Prodej nových plechových disků značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi
Výhodná koupě plechového disku 15" ET38 pro tyto auta Škoda, Volkswagen, Seat, Audi - Jiří Palička - Repas Robousy s.r.o Jičín
Prodej servis vodní čerpadla závlahový systém hadice Jičín
Zajišťujeme prodej a kompletní servis veškerých typů vodních čerpadel všech značek
Zámečnictví, kovovýroba, mříže, ploty, brány, ocelové konstrukce
Zámečnictví, kovovýroba JP Works - Josef Polášek poskytuje výrobu a montáž mříží, plotů, bran, přístřešků, regálů, ocelových konstrukcí, oplášťování hal.
Metrologie zajistí ověřování i kalibraci měřidel - Nová Paka
Firmám i jednotlivcům tak nabízíme ověřování měřidel, jejich odbornou kalibraci i mnohem víc.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Prodej maskovací sítě, vojenské boty kanady, vojenské kecky
ARMPEX s.r.o. obchod s vojenským materiálem. Nabízíme různou vojenskou výstroj, techniku a materiál.
Interiérové dveře Jičín – JEKA Interier
Interiérové dveře jsou ozdoba vašeho domova. JEKA Interier v Jičíně nabízí designové dveře kvalitního řemeslného zpracování.
Kvalitní servomotor elektrický táhlový do 0,25 kN PIKO - ZPA Nová Paka, a.s.
Servomotor elektrický táhlový do 0,25 kN PIKO - jsou určeny k přestavování ovládacích uzavíracích a regulačních ventilů
ZPA Nová Paka,  a.s.
Prodej pneu Jičín; nové pneumatiky i potřebné příslušenství | Jičín
Prodej pneu na osobní auta dodávky i náklaďáky pro Jičín a široké okolí nabízí Repas Robousy s.r.o Jičín
Podlahářství Nová Paka, Hořice – jičínská JEKA INTERIER
Jičínská JEKA INTERIER se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin, dveří, zárubní a kování.
Pohřební služba Krejčíkovi Jičín vám ulehčí těžkou situaci
Odchod blízkého člověka je vždy těžká situace. Člověk se musí vypořádat nejen s vlastním zármutkem, ale do toho zařídit i spoustu důležitých věcí. Jako je pohřeb, vhodná rakev, smuteční oznámení, květiny a mnoho dalšího. Právě proto je v takové chvíli dobré, mít na blízku spolehlivou pohřební službu, která vám se vším pomůže. Právě takovou je ...
Prodej vojenského materiálu a techniky, maskáče, batohy, námořnická trička, kanady
ARMPEX s.r.o. sídlící u Jičína v Kumburském Újezdu se zabývá prodejem vojenského materiálu, techniky a výstroje, najdete u nás nejen maskáče, batohy, námořnická trička a kanady.
Vojenská technika a vojenský materiál - svítilny i bajonety
Vojenské technika a materiál, jako baterky, brašny a batohy, dalekohledy nebo vojenské kompasy, ale i bodáky, bajonety a sekery či různé druhy vojenských oděvů? To vše najdete na našem e-shopu armpex.cz nebo v kamenné prodejně v obci Nová Paka (Kumburský Újezd 47). Naše firma zajišťuje prodej vojenského materiálu již od od roku 2002. V naší ...
Pohřební služba | Jičín, Sobotka
Pohřební služba Krejčíkovi zajistí důstojné poslední rozloučení podle vašich představ. Naše působiště najdete v Jičíně a v Sobotce. O vyřizování veškerých formalit se postaráme my. Služby naší pohřební služby poskytujeme nepřetržitě. Zařizujeme také převoz zesnulých v rámci České republiky i zahraničí. U nás si můžete vybrat ze všech druhů ...
Renovace, broušení, lakování dřevěných parket, podlahářství, dřevěná kvalitní podlaha
Naše podlahářství Josef Kyselo sídlící v Jičíně Vám zajistí profesionální renovaci Vašich dřevěných podlah dle Vašeho přání.
Plastová, dřevěná, hliníková okna, výroba, prodej, montáž, objednávky na e-shopu
Plastová okna, dřevěná eurookna, hliníková okna a veškeré příslušenství oken vyrábí, prodává, montuje a servisuje ve vysoké kvalitě společnost OKAY PLAST, spol.s r.o. sídlící v okrese Jičín.
Prodej vojenského materiálu maskáčů, vojenské boty, opasky, kalhoty
Prodej vojenské výstroje jako jsou maskáče, vojenské boty, opasky, kalhoty, ale i vojenské techniky a vojenského materiálu pro Vás zajišťujeme v Kumburském Újezdu u nedaleko Jičína. V našem sortimentu najdete vojenské -maskáčové kalhoty - boty - opasky - kalhoty - svetry - vesty - trička - nátělníky - šály, šátky a mnoho ...
Nepřetržitá Pohřební služba Krejčíkovi - pohřeb, pohřební ústav, non stop
Pohřební služba Krejčíkovi jako pohřební ústav s non stop pracovní dobou Vám pomůže v těžkých chvílích nepřetržitě, zajistí převoz zesnulého i následní pohřeb.
Prodej, servis čerpadla, průmyslová, domácí, kalová, oběhová, ponorná
Provádíme servis různých druhů čerpadel, průmyslových, domácích, kalových, oběhových, ponorných, čerpadla u nás můžete i zakoupit.
Hoblování dřeva, řeziva, pila, dřevovýroba, podlahové, obkladové palubky
Jednou z našich služeb, které u nás provádíme je hoblování dřeva, řeziva na přání zákazníka, ohoblujeme Vám na přání podlahové i obkladové palubky a další.
Dřevo na topení krbové i palivové, štípané dřevo, dovoz na místo určení
Vyrábíme a prodáváme štípané dřevo, dřevo na topení palivové i krbové, jste-li z Turnova, Jičín, Semil, Jablonce nad Nisou, Vrchlabí, Hostinného či odjinud i pro Vás máme kupu kvalitního dřeva.
Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice
Gymnázium, střední škola s obory obchodní akademie, agropodnikání, přírodovědné lyceum, sociální činnost, SOU pro prodavače, vyšší odborná škola se zaměřením na obnovu a rozvoj venkova.
Dřevěné, vinylové podlahy či marmoleum? (Mladá Boleslav)
Pomůžeme vám vyřešit jakýkoliv váš požadavek na novou podlahovou krytinu. Jelikož víme co prodáváme, tak pro nás to bude hračka.