Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Servis průmyslových strojů, údržba strojů Trutnov
V oboru elektronika, pneumatika, hydraulika a automatizace provádíme servis a údržbu strojů.Rekonstrukce řídících systémů, návrh, konstrukce a výroba hydraulických systémů.
Betonový poklop Hradec Králové – výroba a prodej betonových dílců
Výroba, prodej a montáž betonových stavebních dílců včetně betonových poklopů pro výstavbu studní a šachet - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Výroba sportovního vybavení Hradec Králové - vybavení pro tělocvičny, hřiště a sportovní haly
Zabýváme se výrobou kompletního sportovního vybavení pro školky, školy nebo sportovní organizace - V SPORT HK s.r.o. Hradec Králové
Výroba jednoúčelové stroje Vamberk - výrobní linky, zařízení, montážní přípravky
Dle konkrétních požadavků zákazníka jsme schopni navrhnout výrobu prototypových zařízení a jednoúčelových strojů do specifických provozů - VASPO VAMBERK, s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
Město Jičín, CHKO Český ráj, turistika, rekreace, památková rezervace
Město Jičín v Královohradeckém kraji je jako brána do Českého ráje, ideální místo pro turistiku, rekreaci, poznání městské památkové rezervace, historických objektů.
Prodej elektroinstalačního materiálu Dvůr Králové nad Labem - velkoobchodní a maloobchodní prodej
Naše firma nabízí rozmanitý sortiment elektroinstalačního materiálu, velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu.
Tradiční plísňový sýr Niva Hradec Králové – výroba a prodej plísňového sýru
Exkluzivní chuť lahodného sýru Niva Vám nabízí dlouhá léta na Váš stůl firma Niva s.r.o. Hradec Králové.
Mezinárodní autodoprava Trutnov - doprava návěsy, velkoobjemové soupravy
O vaše zboží bude po celou dobu přepravy profesionálně postaráno, bez ohledu na množství či velikost nákladu. Základem našich kvalitních služeb je vybavený vozový park, který pravidelně obnovujeme.
Garance mezinárodních dopravních služeb Trutnov - mezinárodní doprava, spedice
Základní strategií firmy je poskytování komplexních logistických a dopravních služeb s cílem minimalizovat náklady zákazníků při přepravě zboží.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Chov a prodej krůt Jičín – prodej čerstvého kvalitního krůtího masa
Nabízíme kvalitní čerstvé krůtí maso pro spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet - Jiří Kořínek - Farma Nový Dvůr nedaleko Jičína.
Výroba těsnění Červený Kostelec - těsnění pro průmysl i domácnost
Výroba a prodej plochého vysekávaného těsnění a veškerých výrobků z technické tvarové pryže - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec, Náchod
Mateřská škola s rodinnou atmosférou a vzdělávacím programem "Hrajeme si každý den"
Kvalitní předškolní vzdělávání v příjemném prostředí Českého ráje Vám zajistí Mateřská škola, Libošovice. Postaráme se o všestranný vývoj Vašeho dítěte s důrazem na jeho specifické potřeby.
Vonné svíčky WoodWick Broumov - vonné svíčky a interiérové vůně nejvyšší kvality
Jsme největším dodavatelem svíček v ČR a SR. Prožijte krásné chvíle Vaše a Vašich nejbližších s našim svíčkami WoodWick.
Připravované modely firmy CMC – včetně nabídky limitovaných edicí
Společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy připravila pro své zákazníky a milovníky do detailu propracovaných modelů aut nabídku připravovaných modelů firmy CMC pro následující rok.
Slévárna a strojírna - kusová výroba, odlitky šedé litiny v jakosti GG 20, GG 25
Nabízíme kusovou výrobu, odlitky do 3D tištěných forem, odpadají náklady na modelové zařízení, rychlé zhotovení finálního dílu - TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Drátěný program, kompletní vybavení prodejen, stojany, police, regály
Drátěný program, prodejní, reklamní a oděvní stojany, koše, regály, štendry, vozíky, tabule, kompletní vybavení prodejen vyrábí D-program spol. s r.o. - drátěný program.
Elektroinstalační práce, opravy a montáže elektrospotřebičů, sporáků, kotlů a bojlerů
Spolehlivé opravy nejrůznějších domácích spotřebičů Vám zajistí společnost Jiří Flégr – Elektroservis z Hradce Králové. Kvalitní služby od profesionálního a zkušeného elektrikáře.
Autopůjčovna Hradec Králové, půjčovna dodávek, mikrobusů a osobních vozidel
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mikrobusů a minivanů značky Renault Vám zajistí společnost PLPM a.s. z Hradce Králové. Zapůjčení kvalitních vozů za přijatelné ceny.
Studny hlubinné vrty Náchod – technologie i pro kopané studny
Firma POŽI s.r.o. se především specializuje na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů s působností na celém území České republiky.
Špičková lepidla nové generace od německého výrobce UHU
Kvalitní lepení nikdy nebylo snadnější s našimi lepidly nové generace – německá výroba ručí kvalitou - Z - TRADE s. r. o. Náchod
Kompletní autoservis Náchod - moderní vybavení a odborný personál
Specializujeme se na servis všech vozidel značek VOLVO, diagnostika systémů a opravy za příznivé ceny - R-SPEED s.r.o. Náchod
R-SPEED s.r.o. Autoservis Volvo Náchod
Kotevní a upevňovací technika Hradec Králové - nejlepší kotvení plochých střech
Nabízíme široký sortiment kotevního materiálu, prodej certifikované kotevní a upevňovací techniky - Milan Lichtenberg - Kotevní a upevňovací technika Hradec Králové
Skleněné obklady Hradec Pardubice Chrudim Náchod Jičín Kolín Semily
Nabízíme velkoobchodní prodej a montáže skleněného zábradlí, schodišť, stěn, dveří a luxfer - AGC Fenestra a.s. závod Hradec Králové
Základní umělecká škola Hostinné, hudební, taneční a výtvarný obor
Základní umělecká škola Hostinné, okres Trutnov nabízí vzdělávání v hudebních, tanečních a výtvarných oborech, hře na hudební nástroje, zpěvu, malování, modelování.