Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Strakonice
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Strojírna, výroba drtičů slámy a stébelnin, zakázková kovovýroba Vodňany
Výroba drtičů slámy a stébelnin, ventilátorů, odlučovačů, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, obrábění kovů realizuje společnost STROJÍRNA VODŇANY spol. s r.o..
Obec Krašlovice a Vitice leží v Jihočeském kraji v okrese Strakonice
Obec Krašlovice s obcí Vitice leží v krásné přírodě Jihočeského kraje v okrese Strakonice a je součástí dobrovolného svazku obcí Blanicko-otavský region.
Obec Hoslovice leží v Jihočeském kraji v okrese Strakonice, Šumava, turistika
Obec Hoslovice a osady Hodějov a Škrobočov se nachází v Jihočeském kraji v okrese Strakonice. Krásná turistická oblast v předhůří Šumavy s místní rozhlednou a mlýnem.
Obec Slaník na břehu řeky Otavy s vodáckým kempem
Vodácký kemp u sjízdné řeky Otavy, pohostinství a celou řadu sportovních a kulturních akcí naleznete v obci Slaník nedaleko okresního města Strakonice.
Transporty pacientů pod zdravotním dohledem soukromou dopravní zdravotní službou
Soukromá dopravní zdravotní služba Horažďovice a Blatná Zdeněk Herzig zajistí transport pacientů, raněných, rodiček i vozíčkářů v Jihočeském a Plzeňském kraji.
Výroba sportovních medailí a pamětních medailonů všech tvarů a motivů na zakázku
Sportovní medaile, pamětní medaile, odznaky i vyznamenání všech tvarů, rozmanitých materiálů a velikostí pro Vás vyrobí Medailerství ve Strakonicích
Správa a údržba nemovitostí pro bytová družstva, SVJ a vlastníky nemovitostí a činžovních domů
Kompletní správu a údržbu nemovitostí zajistí firma Domovní Servis z Katovic v okrese Strakonice pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek či vlastníků nemovitostí a činžovních domů.
Filtrační jednotky pro filtraci prachových částic ze vzduchu a dalších plynů
Filtrační jednotky a elementy pro filtraci vzduchu a dalších plynů vyrábí a dodává společnost MAHLE Filter Systems s.r.o. Nabízíme produkty s unikátní konstrukcí a vysokým filtračním výkonem.
Filtrační elementy pro kapaliny a plyny, optimalizace filtračního procesu
Kvalitní filtrační svíčky, sáčky, vložky a další elementy vyrábí a dodává firma MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Nabízíme produkty pro filtraci kapalin i plynů v průmyslových provozech.
Automatické hydraulické filtry pro efektivní filtraci v obráběcích centrech
Automatické hydraulické filtry pro obráběcí centra a další průmyslové využití vyrábí a dodává firma MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Nabízíme filtry pro účinnou nepřetržitou filtraci kapalin.
Výroba filtračních roun pro efektivní filtraci kapalin při obrábění a soustružení
Kvalitní filtrační rouna pro pásové filtry vyrábí a dodává společnost MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Dodáváme filtry pro efektivní filtraci kapalin při obrábění, soustružení i honování.
Náhradní díly pro zemědělskou techniku Grammer
Hledáte kvalitní náhradní díly, a to především sedačky, kterými byste mohli osadit svou zemědělskou techniku? Společnost Prillinger se zabývá prodejem náhradních dílů značky Grammer. V nabídce naleznete více jak 4000 dílů, které jsou neustále skladem a ihned k odeslání. Můžete vybírat z kategorií, jako: - Sedačky Grammer ...
Přeprava, recyklace a likvidace nebezpečných odpadů, pro obce, firmy i občany
Metadescription: Přepravu, recyklaci a likvidaci nebezpečných odpadů, včetně odpadů tekutých, zajišťuje společnost Rumpold s.r.o., a to ve svých vlastních provozovnách po celé České republice.
Domácí knedlíky houskové, kynuté, bramborové a ovocné, Písek
Domácí knedlíky houskové, kynuté, bramborové a ovocné vyrábí a prodává společnost Aleš CZ, s.r.o., Písek. Rozvoz k zákazníkům, velkovýroba a prodej pro Českou republiku, Německo a Rakousko. Hledáte-li spolehlivého výrobce a dodavatele kvalitních a chutných knedlíků, pak se obraťte na společnost Aleš CZ, s.r.o., která knedlíky vyrábí, prodává a ...
Vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava -  Kendy CZ spol. s r.o. , Strakonice
Služby vnitrostátní i mezinárodní dopravy pro Vás zajistí naše firma Kendy CZ spol. s r.o. , Strakonice. Pro naše zákazníky máme k dispozici zhruba 50 nákladních aut a tým velmi zkušených řidičů. V rámci nákladní dopravy Vám naše firma nabízí jen to nejlepší. Zaručujeme rychlost, kvalitu, důvěryhodnost a dlouholeté zkušenosti v oblasti ...
Okenní systémy Excel pro automobilový průmysl od firmy DURA Automotive CZ, k.s., Blatná
Okenní systémy Excel pro automobilový průmysl od naší společnosti Dura Automotive CZ, k.s., Blatná jsou zárukou vysoké kvality a bezpečnosti. Každé okno je konstruováno s nekompromisní bezpečností a spolehlivostí. Okenní systém Excel jsou tou nejlepší volbou, pokud sháníte opravdu kvalitní výrobek pro dopravní prostředek. Okna Excel jsou ...
Tisk dokumentů, kopírování i výroba plakátů - Strakonice
Potřebujete rychle něco vytisknout či zkopírovat, ale vaše tiskárna zrovna stávkuje? My pro vás máme řešení. Tiskárna Bedřich Tomášek ve Strakonicích vám nabízí černobílé i barevné kopírování, ofsetový tisk i velkoformátový tisk potřebných materiálů. Místo, kam si můžete přijít vytisknout jednu stánku do školy, ale i celou diplomovou práci nebo ...