Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-jih
Obec Chlumy, lesy, louky, turistická oblast okrese Plzeň – jih
Obec Chlumy v okrese Plzeň – jih se nachází v turistické oblasti Blatenská pahorkatina. Krásná příroda Chlumského lesa, turistické a cyklo trasy, historické a přírodní zajímavosti.
Domovní a průmyslové instalace, rozvody topení, plynu, vody, zařízení ZTI, tepelná čerpadla
Veškeré rozvody, kanalizace, dodávky i montáže tepelných čerpadel Vám zajistí energická firma Václav Kotlan z obce Stod. Postaráme se o kompletní domovní i průmyslové instalace.
Malebná obec Oselce na jižním Plzeňsku s barokním zámkem, kaplí sv. Markéty i kostelem
Obec Oselce je malá vesnice v okresu Plzeň, která svým návštěvníkům nabízí pestrou škálu historických objektů a pamětihodností. Obdivovat zde můžete barokní zámek či kapli sv. Markéty.
Pořádání firemních a soukromých akcí Plzeň
O teplé i studené občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a zajištění milé obsluhy se při pořádání firemních nebo soukromých akcí postará firma Josef Vanický z Plzně.
Zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů
Tepelná izolace budov, zateplování objektů, opravy fasád, revitalizace bytových, panelových a rodinných domů realizuje firma Zelenka stavby - Antonín Zelenka, Plzeňský kraj.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, výstavba, rekonstrukce
Stavby, rodinné a bytové domy, průmyslové, zemědělské, komerční a nekomerční objekty, novostavby, rekonstrukce na klíč realizuje stavební společnost WH STAWO Přeštice s.r.o.
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Obec Neurazy s dominantní dřevěnou zvonicí, součástí historického mikroregionu Nepomucko
Obec Neurazy je malou klidnou vesnicí poblíž Nepomuku, jež je ideálním místem pro milovníky venkovské přírody, kteří ocení okolní zvlněnou krajinu a husté lesy s tyčícími se vrcholky místních kopců.
Nástavby a kontejnery na nákladní vozy
Využíváte ke svému podnikání nákladní vozy a potřebujete pro jejich provoz speciální nástavby a kontejnery, jejich výrobu nabízí společnost s tradicí, KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o.
Jídelna s rozvozem obědů
Potřebujete zajistit chutné a cenově dostupné stravování v Plzni a okolí? Pak se spolehněte na firmu Josef Vanický, provozovatele jídelny s rozvozem obědů.
Provětrávací jehly
Pro dokonalé dosoušení a dochlazení obilí uloženého na hromadách nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic účinné provětrávací jehly pracující na principu sání a foukání.
Šnekové dopravníky
Pro pohodlné a rychlé naskladnění a vyskladnění sypkých materiálů nejen v zemědělství slouží pojízdné nebo zabudované šnekové dopravníky, které prodává společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Čističky obilí
Další zpracování obilí po sklizni, oddělení nečistot a přípravu na sušení či uskladnění zajistí čističky obilí s vysokým výkonem a snadnou údržbou, které nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Závodní stravování, jídelna, bufet, rozvoz a výdejny obědů, kantýny, Plzeň
Závodní a veřejné stravování, provoz jídelny, bufetu, výdejny obědů, kantýny, rozvoz obědů do firem či táborů, občerstvení na oslavách zajišťuje společnost Josef Vanický z Plzně.
Mobilní šnekové dopravníky poháněné elektromotorem
Pojízdné šnekové dopravníky poháněné elektromotorem, s užitím pro plnění dopravních prostředků a plnění a vyskladňování sypkých materiálů, vyrábí a prodává firma CanAgrocz s.r.o..
Obec Neurazy s cyklostezkou a přírodním parkem Plánický hřeben
Obcí Neurazy v okrese Plzeň-Jih prochází udržovaná cyklostezka, po které můžou cyklisté navštívit přírodní park Plánický hřeben, kostel sv. Martina, dřevěnou zvonici či letní kino.
Nejen garážová vrata i brány přehledně na jednom místě – Plzeň
Hledáte vhodná vrata pro průmyslový podnik? Chcete vylepšit vzhled vaší garáže pomocí nových garážových vrat? Zcela jistě vám ve vašich požadavcích vyhoví společnost JH – VRATA Hlinovský. Právě tato firma nabízí široký sortiment vrat a brán různého typu, ať se jedná o garážová vrata, vjezdové brány či průmyslová vrata. Každý z těchto typů vrat ...
Garážová vrata Hörmann Plzeň
Úsporná a elegantní garážová sekční vrata Hörmann vyrábí firma JH-VRTA Hlinovský. Vrata vyrábíme tak, aby se otevírala pod střechu. Díky tomu jsou maximálně úsporná a poskytují největší možný prostor v samotné garáži. Díky tomu můžete pohodlněji vjet i vyjet jak s osobním tak s terénním i dodávkovým automobilem. Jsou ochráněny proti ...
Šnekové dopravníky poháněné hydromotorem pro secí stroje a rozmetadla hnojiv
Šnekové dopravníky pro montáž na zemědělské secí stroje a rozmetadla průmyslových hnojiv poháněné hydromotorem vyrábí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Horní Lukavice.
Vnitrostátní i mezinárodní nákladní přeprava s využitím vlastních kamionů
Zahraniční i tuzemskou nákladní přepravu Vám zajistí dopravní společnost Fiala František, autodoprava spol. s.r.o. z okresu Plzeň, a to s využitím vlastních kamionů.
Studená asfaltová směs
Výrobce modifikované studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT. Asfaltovou směs lze použít celoročně od -25°C do 25°C na opravy výtluků a výměnu kanalizačních a vodovodních poklopů. Objednávejte u firmy POKLOPSYSTEM s.r.o..
Opravy balkonů a lodžií Plzeň
Generálními opravami balkonů a lodžií se zabývá firma SLÁDEK PROFI CLIMB ze Starého Plzence. Rekonstrukce provádíme většinou z exteriéru, popřípadě, pokud jde o jednotlivé balkony, využíváme interiéru jen s minimálním omezením domácnosti. Doba opravy se pohybuje kolem patnácti hodin ve třech dnech. Výhodou naší práce je: • rychlá montáž od ...
Montážní a zámečnické práce Plzeň
Všechny montážní a zámečnické práce pro Vás zařídí firma SLÁDEK PROFI CLIMB ze Starého Plzence. Díky našemu mobilnímu hliníkovému lešení a montážním plošinám, které umíme rychle rozložit, je práce na zakázce rychle a kvalitně odvedena. Dostaneme se i do nejužších a nejméně přístupných částí fasády. Kromě běžných oprav zdí si může zákazník ...
Opravy interiérů bytů, domů Plzeň
Interiérové opravy a stavby ve Starém Plzenci firma SLÁDEK PROFI CLIMB s.r.o. Opravíme a pomůžeme s jakýmikoliv stavbami v domácnosti od sanace až po pokládku plovoucích podlah. Nabízíme Vám služby: • likvidace plísní • malování • realizace podlah a lina • sádrokartonářství a elektroinstalace • výměny a opravy oken • sanačních ...