Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Havlíčkův Brod
Realizace plotových systémů a plotů - pro rodinné domy, firmy, soukromé osoby
Výstavbu oplocení pro rodinné domy, firmy i soukromé osoby z Pelhřimova zajišťuje firma ADH-PLOTY, s.r.o..Postaráme o kompletní realizaci plotových systémů, plotů na klíč a dle požadavků zákazníka.
Výstavba betonových a pletivových plotů, oplocení na klíč
Sortiment pro výstavbu betonových a pletivových plotů naleznete v plotovém centru ADH-Ploty s.r.o. ve Štokách. Odborníky na dodávku a montáže oplocení na klíč.
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť, roboty značek FANUC a YASKAWA
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť zrychlí Váš výrobní proces, navrhneme a dodáme robotické pracoviště.
NT technics s.r.o.
Potřeby pro maminky, miminka a děti, oblečení i hračky
Kompletní sortiment potřeb pro miminka, děti i maminky, vše pro spánek, jídlo, koupání, přebalování, péči o dítě, hračky i oblečení naleznete na e-shopu Jeníček-vše pro dítě s.r.o.
Pasterizační stanice a výrobní linky pro mlékárny
Dodáváme kompletní dodávky pasterizačních stanic a výrobních linek pro mlékárny – řídící systémy pro mlékárenský průmysl - Global Servis, spol. s r.o. Chotěboř
Oplocení, ploty, pletivo, plotové dílce, betonové ploty
Oplocení, ploty, pletivo, plotové dílce či betonové ploty, jedině u ADH-PLOTY s.r.o. Jsme specialisté na kompletní dodávky oplocení na klíč, včetně typizovaných rozměrů.
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, koučink pro pedagogy, ředitele škol
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, školení, koučink pro pedagogy, ředitele škol, osobní koučink, kurzy pro ženy.
Ekologie a ochrana ŽP, sanace skládek a ekologických zátěží
Ochrana životního prostředí, sanace ekologických havárií a nakládání s odpady včetně odpadu nebezpečného. Ekologické audity a poradenství v oblasti ochrany životního prostředí.
ENVIREX HOLDING, a.s.
Krby a kachlová kamna na míru z okresu Havlíčkův Brod
Vnitřní i venkovní krby. Kachlová kamna. Kvalita od předních českých výrobců za rozumnou cenu. Nejnovější technologie a profesionální přístup.
Město Golčův Jeníkov, turistika, příroda, památky
Historické město Golčův Jeníkov na Vysočině je obklopeno krásnou rozmanitou krajinou lesů, polí, luk a rybníků. V centru města se nachází zajímavé pamětihodnosti.
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dieta
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dodržování speciální diety, akupunktura, dietologie.
Malování pokojů, natěračské a tapetářské práce Havlíčkův Brod, nátěry ve výškách, lepení tapet
Malování pokojů, natěračské a tapetářské práce Havlíčkův Brod, nátěry ve výškách, lepení tapet, malování bytů, kanceláří, objektů, nátěry oken, dveří, zábradlí, soklů, radiátorů, podlah.
Kovovýroba, výrobky z plechu pro domácnost, lopatky, kuchyňská struhadla, krbové příslušenství
Široký sortiment plechových výrobků naleznete u společnosti ANTIKORO VILÉMOV s.r.o. Bohatá nabídka kovových lopatek na smetí, potravinářských struhadel i kamnového příslušenství.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa, rozvoz inkontinenčních pomůcek zdarma po Chotěboři, rezervace sortimentu, vitamíny pro diabetiky.
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky, inženýrských sítí a to vodovodů, kanalizací, plynovodů, zdravotně technických instalací.
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Nabízíme propagační stojany prodejní regály drátěný program
Vyrábíme firemní a propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky, drátěný program, koše - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Obec Jedlá v lokalitě s řadou pramenů, svahových bučin i vzácných rostlin, Havlíčkův Brod
Místo se svahovými bučinami i meandrujícím potokem Bystřice, taková je obec Jedlá. Lokalita s řadou pramenů s čistou vodou, významnými památkami i mnoha zajímavými místy.
Výrobce automatických linek na výrobu másla pro mlékárny
Veškeré zařízení pro mlékárny, včetně kompletních linek na výrobu a balení másla vyrábí a dodává český výrobce B e H o spol. s r.o.
Výroba kompletace a montáž příslušenství a dílů vzduchotechniky
Vyrábíme vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, zajišťujeme příslušenství a další díly vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Kontinuální myčky přepravek - výroba a prodej speciálních strojů pro pivovary
Kontinuální myčky přepravek zakoupíte u společnosti BeHo spol s.r.o. z Krucemburku. Jsme významným producentem nápojové techniky a dodáváme speciální stroje, zařízení pro pivovary.
Zakázková strojírenská výroba – CNC obrábění kovů a svařování konstrukcí
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BeHo spol. s r.o. z Krucemburku. Provádíme CNC obrábění kovů, svařování konstrukcí a jiné zpracování nerezové oceli.
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Česká firma s dlouholetou tradicí se zabývá návrhem, výrobou a montáží vzduchotechnických zařízení a klimatizací - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Dolní Město, Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Drátěný program, koše, firemní stojany, otočná police, mříž, regál, rošt
Specializujeme se na drátěný program, získat od nás můžete velké a malé firemní stojany, otočné police, různé mříže, regály, rošty i koše.
FEROPLAST spol. s r.o.
Linky na zpracování plastů a licích forem - výroba a prodej strojů
Linky na zpracování plastů a licích forem vyrábí ryze česká společnost BeHo spol. s.r.o. z Krucemburku, která prodává moderní stroje nejen pro potravinářské provozy.