Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Cheb
Výcvik jezdců Nebanice
Trenéři a speciálně vybraní koně na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí výcvik jezdců začátečníků nebo pokročilých v parkuru i drezuře.
Chov koní Nebanice
Chovem sportovních a starokladrubských koní se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu - moderní jezdecký areál s kvalitním zázemím pro koně i jezdce, pastvinami a odchovnou hříbat.
Výcvik koní Nebanice
Základní i pokročilý drezurní a parkurový výcvik koní pod vedení zkušených trenérů s licencí stejně jako moderní zázemí pro jezdce i koně nabízí rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Ustájení hříbat Nebanice
Máte hříbě po odstavu a hledáte vhodné ustájení s prostornými výběhy a pravidelnou péčí? Farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu disponuje odchovnou hříbat a nabízí své služby ustájení.
Prodej a chov sportovních a kladrubských koní Nebanice
Máme pro Vás kladrubské koně ke koupi i rekreačnímu či sportovnímu využití.
Ubytování Nebanice - pobyt pro milovníky koní a krásné přírody
Také chcete zažít dovolenou na statku u koní? Pak je pro Vás ubytování v novém Penzionu Nebanice s vlastní restaurací nedaleko Chebu tou správnou volbou.
Ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně kvalitní ustájení s profesionální péčí, velikými výběhy a krytou jízdárnou? Na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nalezne Váš koník svůj domov.
Výcvik jízdy na koni Nebanice
Je Vaším snem umět jezdit na koni nebo umíte základy chcete se zdokonalit ve skoku či drezuře? Absolvujte výcvik jízdy na koni pro začátečníky i pokročilé na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Rotační nástroje
Velkoobchodní společnost NESKAN s.r.o. se sídlem v Mariánských Lázních nabízí zákazníkům široký sortimen rotačních nástrojů špičkové kvality od prověřených dodavatelů.
Firemní akce spojené s jízdou na koni Nebanice
Chcete dopřát svým zaměstnancům nebo kolegům nezapomenutelný zážitek jízdy na koni spojený s firemní akcí? Uspořádejte tedy svou firemní akci v prostorách Farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Prodej, pronájem a autoservis vozů v Chebu, nové i ojeté automobily, možnost úvěru i leasingu
Přijeďte si do Chebu vybrat automobil podle Vašich představ, firma AUTOSLUŽBY Zimmel s.r.o. se zabývá prodejem nových i ojetých vozů a poskytuje kompletní služby autoservisu i autopůjčovny.
Staveništní rozváděče Cheb
Společnosti ELROZ, a.s. sídlící v okrese Cheb nabízí řešení pro potřeby měření spotřeby elektrické energie mobilních zařízení nebo pohyblivých elektrických spotřebičů v podobě staveništních rozvaděčů.
Elektroměrové rozvodnice nízkého napětí Cheb
Stavíte? Rekonstruujete? Pak se neobejdete bez elektroměrových rozvodových skříní nízkého napětí, které nabízí společnost ELROZ, a.s. sídlící ve městě Plesná v okrese Cheb.
Hotel Pyramida Františkovy Lázně
Chystáte se do Františkových Lázní a vybíráte si ubytování? Komfortní prostředí pro aktivní odpočinek, relaxaci s možností léčebných pobytů v klidné lokalitě nabízí Lázeňský hotel PYRAMIDA, a.s.
Hotové garáže Cheb
Přemýšlíte, jak rychle postavit garáž, která ochrání Váš automobil a majetek? Společnost GLASIERT, s.r.o. z Chebu nabízí hotové monolitové garáže s rychlým dodáním a možností okamžitého využívání.
GLASIERT, s.r.o.
Obec Dolní Žandov, okres Cheb, PR Lipovka, Mechové údolí, CHKO Slavkovský les
Obec Dolní Žandov v okrese Cheb, přírodní rezervace Lipovka, Mechové údolí, CHKO Slavkovský les, značené turistické trasy, vývěry minerální žandovské vody, prameniště, rašeliniště.
Developer, prodej a výstavba bytů, rodinných domů, Cheb, Komorní Dvůr, Cetkov
Prodej a výstavba bytů, rodinných domů, dvojdomů a bungalovů v Chebu v lokalitě Komorní Dvůr a Cetkov zajišťuje developerská společnost KOP KD s. r. o.
Rozvodnice pro jištění a ovládání elektrických obvodů v budovách, výroba
Společnost ELROZ, a.s. se sídlem v okrese Cheb se zabývá výrobou a montáží rozvodnic, rozvaděčů do rodinných domů, bytových domů a komerčních budov s možností protipožární úpravy.
Garáže TEGA z prefabrikovaných modulů, pro jedno i více stání, výroba na klíč
Prefabrikátové garáže TEGA, pro jedno i více stání, s možností volby rozměrů a využití Vám na zakázku vyrobí společnost GLASIERT, s.r.o., která má sídlo v Chebu.
GLASIERT, s.r.o.
Frézovací a soustružnické nástroje, nástroje ze slinutých karbidů
Společnost NESKAN s.r.o. je provozovatelem velkoobchodu s frézovacími a soustružnickými nástroji, nástroji ze slinutých karbidů, pro vrtání, vyvrtávání či broušení.
Bytové, komerční i průmyslové podlahářské práce a renovace starších průmyslových podlah
Renovaci průmyslových podlah a pokládku všech druhů podlahových krytin, dřevěných, vinylových podlah, PVC, marmolea, sportovních povrchů, koberců a parket realizuje firma Podlahy Čábelka & Koucký.
Výrobce bytových a skříňových rozvaděčů, Plesná, okres Cheb
Bytové R, a skříňové rozvaděče vyrábí společnost ELROZ a.s. z obce Plesná v okrese Cheb. Jsme nejstarší výrobce bytových rozvaděčů v ČR.
Velkoobchodní prodej soustružnických nástrojů pro strojírenství
Obráběcí nástroje pro strojírenskou výrobu Vám dodá firma NESKAN, s.r.o., Mariánské Lázně. Nabízíme komplexní služby pro strojní obrábění, poradenství, návrh řešení a dodání soustružnického nástroje.
Komplexní síťové služby – správa počítačových sítí a údržba serverů
O správu Vaší počítačové sítě a serverů se postará společnost VENYSOFT, Lázně Kynžvart. Nabízíme kompletní síťové služby včetně instalace a údržby síťových komponentů či klientských programů.
Zavlažování, osvětlení, nádoby a vybavení pro pěstování rostlin
Original Growshop, to jsou pěstitelské potřeby pro všechny pěstitele rostlin – bohatý výběr pěstebních systémů, zavlažování, osvětlení, nádob, stanů, substrátů a dalšího příslušenství.