Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Bleskový test brzd, geometrie podvozku a tlumičů Náchod, rychloservis, sortiment náhradních dílů
Bleskový test brzd, geometrie podvozku a tlumičů Náchod, rychloservis, široký sortiment náhradních dílů, výměny dílů na počkání, výměna oleje, destiček nebo řemene.
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Autodoprava, spedice, logistika Mladé Buky - Dopravní služby JHT CZ
Naše autodoprava používá velkoobjemové a malotonážní soupravy, které najdou široké uplatnění při poskytování spediční a dopravní služby.
Turnikety s mincovním automatem pro vstupy do objektů, WC či ZOO
Nabízíme mincovní automaty, které slouží k odbavení většího počtu lidí na sportovních či kulturních akcí - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Prodej, servis přívěsů Agados, nebržděné přívěsy řady HANDY, NP, VZ
Zajišťujeme prodej přívěsů Agados, nebrzděných přívěsů řady HANDY, NP, VZ, sklápěcí přívěsy, přepravníky automobilů a moterek a mnoho dalších.
Stálá expozice Historie města Dvora Králové nad Labem a Tradice výroby vánočních ozdob.
Chcete okusit vánoce teď na jaře nebo se vydat po stopách minulosti Dvora Králové nad Labem? Městské muzeum Dvůr Králové nad Labem pořádá tyto dvě stále expozice.
Elektroprojekce veřejného osvětlení Hořice, projektové práce v oboru elektro
Elektroprojekce veřejného osvětlení Hořice, projektové práce v oboru elektro, zpracování projektové dokumentace, projekce rozvodů v občanské i bytové výstavbě.
Vestavěné skříně na míru Rychnov nad Kněžnou, zaměření vestavěné skříně, atypické v různých barvách
Vestavěné skříně na míru Rychnov nad Kněžnou, zaměření a výroba vestavěné skříně, atypické a originální vestavěné skříně, v různých barvách s kováním.
Výroba stoly a židle Rychnov nad Kněžnou - z masivního dřeva a na míru
Dle vašich požadavků a přání vám z masivu vyrobíme kvalitní židle a stoly, buď samostatně nebo jako jídelní sety - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Pryžové, pryžokovové a pryžotextilní výrobky od českého výrobce Trelleborg Bohemia, a.s..
Sháníte náhradní díly pro Váš osobní nebo nákladní automobil či motocykl? Pryžové, pryžokovové, pryžotextilní výrobky a další produkty vyrábí český výrobce Trelleborg Bohemia, a.s.(dříve Rubena a.s.)
Novinky v nabídce luxusních modelů aut – Opel, Lamborghini, Jaguar
Nenechte si ujít novinky v nabídce luxusních modelů automobilů světových značek, které nabízí společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy na svém eshopu.
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, pásů Trutnov
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, plechové krytiny, asfaltové pásy, plechové fasády, plastové a PVC krytiny - J. Škop a spol., s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
J. Škop a spol., s.r.o.
Praktičtí lékaři Hradec Králové -  MUDr. Martin Bezděk a MUDr. Jiří Mašek
Potřebujete praktického lékaře, ke kterému budete chodit na preventivní prohlídky anebo hledáte tu nejlepší ambulantní péči? Praktičtí lékaři MUDr. Martin Bezděk a MUDr. Jiří Mašek to oba splňují.
Město Stárkov je městskou památkovou zónou, zájmové spolky, turistika, památky
Město Stárkov je městskou památkovou zónou obklopené chráněnou krajinnou oblastí Broumovska, zájmové spolky, turistika, památky, radnice a další.
Gynekologická ordinace, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce Hradec Králové
Gynekologická ordinace Hradec Králové, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce, poradna pro těhotné, očkování proti rakovině - DoMeNa Gyn s.r.o. MUDr. Jitka Zacharová
Vývoj, projekce, výroba přístroje ke snímání zvolené polohy a ke korekci řídícího napětí
Svou činnost zaměřujeme na dlouholeté předchozí zkušenosti v oboru vývoje řízení a regulace strojů a technologických celků pro textilní průmysl.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Profesionální pokládka nových střech včetně renovace střech stávajících
Svým zákazníkům zajistíme kompletní služby v oblasti realizace nové střechy nebo provedeme renovaci stávající střechy - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Prodej stavebního materiálu, obklady, dlažba, elektroinstalační materiály, nářadí Dvůr Králové nad Labem
Prodej stavebnin, kvalitní stavební materiál pro hrubou stavbu, nářadí, izolační materiál, elektroinstalační materiály - Daros profi s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
MediLady -  zdravotní pomůcka pro zpevnění svalů pánevního dna žen
Máte problémy s inkontinencí a nevíte jak ji léčit? Zdravotní pomůcka MediLady nabízí pro Vás řešení. Je určena pro zpevnění svalů pánevního dna žen.
Prodej štěrků, kameniva a písků Dvůr Králové nad Labem – výhodný prodej různých rozměrů
Zabýváme se výhodným prodejem štěrků, písků, kačírku a kameniva různých rozměrů - Lukas trade s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravní služby
Provozujeme silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravní služby již 25 let – spolehlivost a rychlost to jsou přednosti naší firmy PAP TRUTNOV, s.r.o.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Povinné předškolní zařízení, Mateřská škola Pohádka Žacléř
Mateřská škola Pohádka a Barevná školka Žacléř, povinné předškolní zařízení, vzdělávání pro děti i se speciálními potřebami, moderně vybavené třídy i pro logopedii.
Rentgen, skiagrafie měkkých tkání pro všechny lékařské obory Trutnov
Provádíme rentgen, skiagrafii, radiologii a zobrazovací metody, navštivte naší ambulanci v Trutnově.
Asistenční služba - bezplatná pomoc při autonehodě
Naše asistenční služba zajišťuje ucelené vyřízení pojistných událostí včetně opravy, komunikace s pojišťovnou a finančního vypořádání - Autolakovna V+V, s.r.o. Hradec Králové
Geometrické plány rozdělení pozemku vytyčení hranic Jaroměř Hradec
Vytyčení hranic se provádí v případě, že chcete uskutečnit stavební činnost, která je vázána na hranici parcely nebo chcete znát hranice svých pozemků.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové