Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Sokolov
Čistá voda je náš cíl, chemie pro čištění a úpravu vody Sokolov
Dodávky vysoce účinných organických flokulantů, koagulantů a dalších speciálních chemikálií pro úpravu a čištění vod - SOKOFLOK, s.r.o. Sokolov
Technická a hodinová skla, mikroskla, přídavná zpětná zrcátka pro automobily
Sháníte zkušeného a osvědčeného výrobce skla? Firma GLASSBEL, spol. s r.o. je tradičním českým výrobcem technického a hodinového skla, mikroskel a přídavných zpětných zrcátek pro automobily.
Autobusová a mikrobusová doprava tuzemská i zahraniční
Přepravu skupin lidí autobusy či mikrobusy na zájezdy, výlety, společenské akce či firemní večírky realizuje Autobusy Vyskočil, Sokolov.
Výroba elektrických rozvaděčů, MaR, elektro služby Sokolov
Společnost BROŽ MaR s.r.o. se zabývá výrobou elektrických rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka. Sídlí na ulici Tovární 1930 v Sokolově v Karlovarském kraji.
Vločkovací činidla pro čištění odpadních vod, Sokolov
Společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova dodává vysoce účinné organické flokulanty, koagulanty a další speciální chemikálie pro úpravu a čištění vod.
Lisování plastů a výlisků pro automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba, montáž
Specialisty na vstřikování plastů naleznete u společnosti Gaudium Industrialis s.r.o. se sídlem v Oloví u Sokolova. Lisujeme plasty a výlisky, poskytujeme služby v oblasti náhradního plnění.
Gaudium Industrialis s.r.o.
Mezinárodní kamionová doprava, silodoprava, přeprava sypkých materiálů i těžkých nákladů
Přepravu popílku, cementu i vápna zajišťuje společnost UNITRANS PRO s.r.o. se sídlem v Dolním Rychnově v okresu Sokolov. Poskytujeme spolehlivou mezinárodní kamionovou silodopravu.
Základní škola s rozšířenou výukou přírodních věd, Sokolov
Základní škola v Sokolově s rozšířenou výukou matematiky, přírodních věd, fyziky a chemie, specializované třídy od 6. ročníku, zájmové kroužky, spolupráce s Menzou.
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Základní škola s podporou rozvoje čtenářské a matematické gramotnosti, Karlovy Vary
Kvalitní vzdělání v okolí Karlových Varů Vám poskytne Základní škola Chodov. Škola s profesionálními pedagogy a mnoha zájmovými kroužky, školními akcemi a soutěžemi.
Pracovní oděvy a ochranné pracovní pomůcky, výroba, prodej, potisk
Pracovní oděvy a boty, ochranné pracovní pomůcky, montérky, bundy, rukavice vyrábí, prodává, potiskuje společnost Ladislav Dubnický, Sokolov.
Pohřeb Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu Vám podává pomocnou ruku při přípravě pohřbu Vší blízké osoby do hrobu nebo hrobky, stejně tak i při zpopelnění s obřadem či bez obřadu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Pohřební ústav Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu nabízí pozůstalým veškeré služby spojené se zařizováním posledního rozloučení, pohřbu či kremace, převozem nebožtíka nebo vyřízením nutných formalit.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Úprava vody na vodu pitnou Sokolov
Vysoce účinné a pro styk s potravinami atestované koagulanty a flokulanty sloužící k úpravě vody na pitnou dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Čištění odpadních vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty
Účinné čištění odpadních vod, snížení zatížení biologického stupně i zahuštění odpadních vod zajistí organické flokulanty a koagulanty, které na náš trh dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Atypické rozměry paravánů
O efektivní rozdělení výrobních a skladových hal na menší úseky se postarají paravány atypických rozměrů vyráběné společností Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov.
Pronájem bytových prostor Sokolov
Sháníte kvalitní bydlení v centru Sokolova? Společnost Ing. Luboš Orálek nabízí pronájem bytových prostor po rekonstrukci v lukrativní lokalitě v blízkosti řeky Olše.
Pronájem nebytových prostor Sokolov
Podnikáte v Sokolově? Společnost Ing. Luboš Orálek nabízí pronájem nebytových prostor určených pro podnikání v lukrativní lokalitě v blízkosti řeky Olše v domě po celkové rekonstrukci.
Paravány VARIABIL
Efektivní a jednoduché oddělení pracovních prostor ve velkých kancelářích zajistí paravány VARIABIL od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov, které lze vyrobit také na míru.
Paravány PLEXIK
Samostatně stojící či stolové paravány PLEXIK od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov jsou vhodné do kanceláří i společenských prostor k vytvoření diskrétního prostoru.
Pronájem kanceláří Sokolov
Kanceláře k pronájmu v dobré dopravní dostupnosti v centru Sokolova poblíž řeky Olše nabízí společnost Ing. Luboš Orálek. Veškeré nabízené prostory jsou po rekonstrukci.
Měření a regulace energetických zařízení Sokolov – šetří náklady za provoz
Ušetřete náklady za energii a využijte služeb měření a regulace energetických zařízení společnost BROŽ MaR s.r.o. ze Sokolova.
Smuteční služby Cheb
Veškeré smuteční služby s vysokou úrovní a citlivým přístupem zaměstnanců k pozůstalým nabízí Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, odvodňování půdy
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, geotextilie, příslušenství pro odvodňování terénů v zemědělství i stavebnictví vyrábí společnost Böhm - extruplast s.r.o.
Městské kulturní středisko Habartov, infocentrum, Muzeum bezpečnostních sborů
Knihovnu, infocentrum a muzeum s průvodcem a stálou expozicí doplněnou o zajímavé doprovodné programy můžete navštívit v Městském kulturním středisku Habartov, příspěvková organizace.
Pronájem bytových i nebytových prostor v Sokolově, byty a kanceláře
Pronájem zrekonstruovaných prostor pro bydlení i podnikání na břehu Ohře v Sokolově, volné byty a kanceláře poskytuje Ing. Luboš Orálek - pronájem prostor Sokolov.