Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Rychnov nad Kněžnou
Modely autíček všech světových značek – limitované edice
Modely autíček všech světových značek zpracované v nejvyšší kvalitě s důrazem na detail nabízí v limitovaných edicích společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy.
Studny na vodu, vyhledávání pramene a výkopové a zemní práce od Studnařství Janeček
Studnařství Janeček z Týnce nad Orlicí pro Vás zajistí kompletní servis v oboru studnařství, od vyhledání pramene pro výkopové a zemní práce až po vyřízení potřebného papírování.
Zveřejněte svůj inzerát v inzertních novinách ORIN
Neváhejte a výhodně inzerujte ve vyhlášených inzertních novinách ORIN - inzertní noviny pro Rychnov, Náchod, Ústí nad Orlicí a přilehlé oblasti.
Obec Králova Lhota, Královehradecký kraj
Obec Králova Lhota se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou, Královehradecký kraj.
Vyrábíme vestavěné skříně na míru
Originální a netradiční skříně jen pro vás – výroba vestavěných skříní na míru - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Luboš Svoboda - zahrádkářské a chovatelské potřeby Dobruška (Rychnov nad Kněžnou)
Firma Luboše Svobody se sídlem v Dobrušce v okrese Rychnov nad Kněžnou se zabývá prodejem zahrádkářských a chovatelských potřeby. Součástí našeho sortimentu je také veškeré vybavení pro akvaristy.
Ubytování v apartmánu, Kostelec nad Orlicí
Pronájem velkého plně vybaveného bytu v Kostelci nad Orlicí.
Automodely od nejlepších světových výrobců - eshop
AUTO-MODELY.CZ nabízí luxusní modely automobilů značek Audi, Mercedes Benz, Maserati, Jaguar, Bugatti, Ferrari, Porsche, Bentley, McLaren, Alfa Romeo, Pagani, Renault, Fiat aj.
Modely aut nejen pro sběratele - široký výběr nových i historických modelů aut na jednom místě.
Jste sběratel modelů autíček? Potom jste u nás na správném místě. Jsme specializovaný obchod s jediným sortimentem a to prodejem výhradně luxusních modelů automobilů.
Pokládka podlah, renovace a rekonstrukce stávajících podlahovin a čistění
Realizace a pokládka podlah, společnost provádějící položení podlahových krytin, prodejce podlah, vinyl, laminátové podlahy, koberce i marmoleum – to vše umíme – my v Podlahářství Láska.
Podlahářství Láska s.r.o.
Kominictví M&M Dobruška, revize, kontroly a čištění komínů, opravy a výstavby komínů
Naše kominická firma z Dobrušky provádí kominické práce jako vložkování, frézování, opravy a výstavby komínů, revize komínů, kontroly a čištění komínů.
Kamionová přeprava Kostelec nad Orlicí, mezinárodní nákladní doprava, spedice, logistika, skladování
Česká společnost TTV spedice s.r.o. působí v oboru mezinárodní nákladní dopravy, spedice, logistiky a skladování.
Areál Šerlišský mlýn, ubytování v apartmá Deštné v Orlických horách, sjezdovka u hotelu, turistika
Nabízíme pěkné ubytování v hotelu Šerlišský mlýn s restaurací, barem, letní zahrádkou, v zimě sjezdové lyžování přímo u hotelu, v létě turistika, horská kola, jízda na koních.
Kancelářský kávový servis Rychnov nad Kněžnou, pronájem kávovarů v českém jazyce včetně servisu
Naše firma KAFE PARTNER Vám zajistí dostatečný počet kávových automatů v adekvátní velikosti pro Váš provoz v kanceláři.
Samolepící pásky, tvarované výseky a laminování
Oboustranné i jednostranné lepící pásky, tvarové výseky z lepících pásek i laminování lepících materiálů. Sériová i zakázková výroba v nejvyšší kvalitě od společnosti LAGA Borohrádek s.r.o.
Výroba dřevěných masivních schodů
Naše Truhlářství pod Budínem zajišťuje výrobu a montáže dřevěných schodišť z masivu na míru, dle požadavků a představ našeho zákazníka - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Penzion Orlice v obci Záměl, ubytování a stravování i pro okolí, Vamberk, Potštejn, pořádání svateb
Penzion Orlice Záměl poskytuje ubytování a stravování i pro okolí, Vamberk, Potštejn, pořádání večírků, svateb a jiných společenských akcí.
Obec Rohenice okres Rychnov nad Kněžnou, dřevěná zvonice, socha sv. Jana Nepomuckého
První písemná zmínka o obci Rohenice pochází z roku 1356 a dominantou obce je dřevěná zvonice, kostel sv. Jana křtitele, socha sv. Jana Nepomuckého.
Výroba dřevěného nábytku na míru Rychnov nad Kněžnou – výroba nábytku do všech interiérů
Hlavní činností našeho Truhlářství pod Budínem je především výroba dřevěného nábytku do interiérů dle požadavků zákazníka, kuchyně, skříně, dveře, schodiště, stoly, židle..
Rodinné knihkupectví Rychnov nad Kněžnou, prodej knih všech žánrů, prodej modelů
V našem knihkupectví v Rychnově nad Kněžnou naleznete knihy všech žánrů jak pro děti tak pro dospělé z různých nakladatelství a také prodáváme modely včetně lepidel a štětců.
Obec České Meziříčí – obec na soutoku řek
Vítejte v obci České Meziříčí, obci s téměř 2000 obyvatel ležící zhruba půl hodiny od Hradce Králové. Zavítejte do naší půvabné obce nedaleko Orlických hor a obklopené řekami Labe, Metuje a Orlice.
Obec České Meziříčí
Obec Dobřany v Královéhradeckém kraji, barokní kostel sv. Mikuláše, roubená fara, zbytky hradu
Obec Dobřany, jméno obce se odvozuje od místa, kde žili a hospodařili lidé na dobré půdě. První písemná zmínka je z roku 1361.
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Ověřování elektronických a digitálních tachografů Rychnov nad Kněžnou, stanice měření emisí
Provozujeme stanici měření emisí a autorizované metrologické středisko včetně ověřování elektronických a digitálních tachografů v areálu ČSAD v Rychnově nad Kněžnou.
Nábytek na míru Rychnov, Žamberk, Vamberk, Kostelec, Týniště, Letohrad
Vyrábíme kuchyně, sortiment služeb je rozšířen o výrobu interiérových i vchodových masivních dveří, koupelnového nábytku, vestavěných skříní a kompletního vybavení interiérů.