Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Trutnov
Zámečnictví, kovoobrábění, dřevařské technologie, Trutnov
Spolehlivost, individuální přístup a letité zkušenosti v oboru dřevařských technologií, to vše vám nabízí rodinná firma Binter DS s.r.o. z Trutnova. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem dřevařských technologií. Vyrobíme rámové pily, ostřičky pil, i dopravníky k pilnicím. Veškeré práce přitom podřizujeme vašim přáním a potřebám. Firma Binter ...
Využití dešťové vody Vrchlabí - jímky, plastové nádoby, sestavy na dešťovku
Zařízení pro využití dešťové vody, které nabízíme v naší společnosti ČERPADLA VRCHLABÍ, mají spoustu výhod, v domácnosti vám může ušetřit spoustu peněz.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Rozúčtování nákladů na vytápění, optimalizace topného systému, projekce
Poskytujeme komplexní služby v oblasti rozúčtování nákladů na vytápění a optimalizace topného systému včetně projekce. BYTTHERM, spol. s r.o.
Profesionální tuning osobních, nákladních vozidel, optimalizace výkonu
Přímo v Trutnově zajišťujeme profesionální tuning osobních, ale i nákladních vozidel, zajistíme Vám optimalizaci výkonu a další služby.
Dřevostavby na klíč, kanadské dřevostavby, rodinné domy, pasivní domy
Specializujeme se především na dřevostavby, které Vám uděláme na klíč, postavíme Vám i různé nízkoenergetické či pasivní domy a jiné.
Hydroizolace střech, Trutnov
U střechy zajišťujeme její hydroizolaci a zateplení, dále nabízíme montáž ventilačních turbín, hromosvodů, světlíků i sněhových zábran.
Rámová pila RH 60 hladce zpracuje jehličnany i listnaté stromy
Rámová pila RH 60 hladce zpracuje jehličnany i listnaté stromy klasickou technologií pořezu na ostro nebo zpátkováním. Litinová konstrukce rámové pily RH 60 zaručuje vysokou stabilitu při zpracování dřeva. Rámová pila RH 60 je určena pro střední a vysokokapacitní provozy. má otevírací přední i zadní vrata s horními válci pro snadný přístup k ...
Měření a regulace tepla, rozúčtování nákladů spotřeby tepla, vody
Specializujeme se na služby v oboru měření a regulace tepla, pomůžeme Vám s rozúčtováváním nákladů spotřeby na teplo i vodu.
Velkoobchod, prodej kabely, vodiče, rozvaděče, veřejné osvětlení
Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu jak jsou vodiče, rozvaděče, kabely nebo komponenty pro veřejné osvětlení Vám zajistí naše firma Edhal s.r.o.
Pohřební ústav, pohřební služba, pohřebnictví, převoz zesnulých
Zajišťujeme kompletní služby v oblasti pohřební služby, naše pohřebnictví sídlí v Trutnově nedaleko Krkonoš a zajistíme Vám i převozy zesnulých.
Nákladní autodoprava mezinárodní a vnitrostátní, spedice Německo Francie Švýcarsko
Nákladní autodopravu zajišťujeme především ve Francii, Německu, Švýcarsku, ale v České Republice, zajišťujeme tak mezinárodní dopravu, ale i vnitrostátní.
Frézování komínů všech typů komínů | Trutnov, Náchod, Dvůr Králové
Frézování komínů všech typů komínů provádí naše kominictví Moris nejen Trutnově, Náchodě, Dvoře Králové nad Labem, ale kdekoliv je to potřeba. Nemá Váš komín tah? Špatně těsní? Obraťte se na nás. Moderně a šetrně Vám váš komín vyfrézujeme. Komín po frézování překontrolujeme inspekční kamerou a můžeme komín vyvložkovat. Už nemusíte bourat ...
Kompresor Atlas Copco - hodí se pro malou dílnu i velké firmy
Kompresory značky Atlas Copco, které se hodí pro velké firmy i malou dílnu, patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co je v oblasti stlačeného vzduchu na trhu k dostání.
Výroba sněhových bubnových fréz, metačů, odřezavačů, radlic
Zabýváme se výrobou strojů pro údržbu vozovek, jako jsou sněhové frézy, metače, odřezavače, radlice a mnoho dalších.
EPRO - Elektroinstalační materiál Dvůr Králové, elektromontáže Trutnov
Epro - velkoobchod elektroinstalačního materiálu sídlící v Trutnově Vám nabízí nejen kompletní sortiment elektroinstalací, ale také celkové elektromontáže.
Lom, těžba, hornina melafyr, drť, štěrk, kamenivo, prodej
V lomu Babí nedaleko Trutnova provádíme těžbu melafyru v barvě rezavě červené až zelenošedé a kameniva pro stavební účely.
Elektro Trutnov – EPRO Trutnov s.r.o.
Kromě velkoobchodu a maloobchodu elektroinstalačního materiálu a elektromontáží provádíme také revize a poradenskou činnost.
Prodej, oprava čerpací technika Vrchlabí -  čerpadla, oběhová, ponorná, povrchová, kalová
Zajišťujeme prodej a servis a opravy čerpací techniky, čerpadla u nás najdete oběhová, ponorná, povrchová, kalová a mnoho dalších druhů.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Revize a čištění komínů - Kominictví Trutnov
Revize a čištění komínů provádí profesionálně - Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris Čištění spalinové cesty se provádíme především odstraněním pevných usazenin ve spalinové cestě a na vybíráním pevných nečistot nahromaděných v komínovém průduchu nebo kondenzátoru ze spalinové cesty. Připravte se na zimu a topnou sezonu ...
Pohřební služba Trutnov – podpora v nejtěžších chvílích
Zajistíme smuteční obřady církevní i civilní, pohřby žehem i do země, ale i bezobřadní rozloučení.
Výroba flexibilní obaly pro potravinářský, kosmetický, farmaceutický průmysl
Vyrábíme flexibilní obaly vhodné pro potravinářský, kosmetický i farmaceutický průmysl. Casia spol.s r.o.
Ruční výroba foukané sklo skleněné vánoční ozdoby Dvůr Králové
Chcete-li si vybrat Váš skvost na vánoční stromek zastavte se u nás na provozovně ve Dvoře Králové nad Labem.
Prodej spojovací materiál - šrouby, matice, kotevní technika | Hradec
Velkoobchodní a maloobchodní prodej spojovacího materiálu jak jsou například šrouby, matice a kotevní techniky je naší specializací. Naší výhodou je, že máme naskladněno přes 40000 druhů zboží. Z našeho sortimentu: - nýtovací matice, šrouby - závitové tyče - vrtáky - klíny - závlačky - podložky - šrouby aj. Pokud nenajdete ...
Ručně foukané a malované skleněné vánoční ozdoby
Ručně foukané a malované skleněné vánoční ozdoby jsou tradičním českým výrobkem, který nemůže chybět v žádné domácnosti.
Skleněné vánoční ozdoby v mnoha barevných odstínech
Umíme ozdoby tvořit i na přání zákazníka. Rovněž můžete použít i jako reklamní předměty s nápisem.