Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Pardubický kraj
Obec Slatina, okres Ústí nad Orlicí, Kostel sv. Petra a Pavla, památný strom dub letní
Obec Slatina se nachází v okrese Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji, zhruba 3 km severně od Vysokého Mýta, dochovalo se zde několik archeologických nálezů.
Obec Oucmanice, okres Ústí nad Orlicí, spolky Klub seniorů, SDH Oucmanice, ekocentrum Paleta
Oucmanice vznikly během kolonizace ve 13. století, kdy se české země široce otevřely také novinkám z pokročilejšího Západu.
Výroba asfaltových směsí v oblasti výstavby a oprav komunikací Moravská Třebová
Nabízíme výrobu asfaltových směsí v moderní obalovně české výroby ASKOM VS3TV s maximálním výkonem výroby 160 tun obalované směsi za hodinu.
Domov pro seniory Heřmanův Městec, pobytová sociální služba v nepřetržitém provozu
Domov pro seniory Heřmanův Městec - respektujeme individuální charakter každé osoby, podporujeme její důstojnost a sociální začleňování, nezávislost a soběstačnost.
Slevy na suché hnědé uhlí z produkce dolu SD Bílina - Ledvice, prodej suchého černého uhlí
Zabýváme se maloobchodním prodejem suchého hnědého uhlí, kvalitního černého uhlí a německých briket REKORD z produkce dolu SD Bílina - Ledvice.
Realizace plochých a šikmých střech Vysoké Mýto, zateplení, izolace, bezpečnostní systémy
Realizujeme ploché i šikmé střechy pro průmyslové haly, výrobní, skladové, administrativní a technické objekty.
Moderní penzion mezi Orlickými horami a Jeseníky
Luxusní penzion s dvěma apartmány v krásné horské přírodě, nadstandardně vybavené apartmány rodinného penzionu, ubytování pro rodiny, přátele a známé, letní i zimní dovolená v našem penzionu Terezka.
Penzion Terezka
Nehtové, kosmetické, pedikérské a masážní studio Pardubice, modeláž nehtů, manikúra
Nehtové, kosmetické, pedikérské a masážní studio Pardubice, modeláž nehtů, manikúra, relaxační masáže, zdravotní masáže, ultrazvukové ošetření pleti, depilace.
Gymnázium K.V.Raise a Střední odborné učiliště, Hlinsko, obor elektrikář, truhlář, výrobce potravin
Gymnázium K.V.Raise a Střední odborné učiliště ve svém čtyřletém a osmiletém oboru poskytuje svým studentům možnost získání úplného středního vzdělání.
Obec Bučina okres Ústí nad Orlicí, Katolický kostel sv. Jakuba Většího, provoz letního kina
Obec Bučina leží v okresu Ústí nad Orlicí pořádá různé kulturní akce, provozuje letní kino, v obci také funguje Sbor dobrovolných hasičů.
Alfa stavební stroje Pardubice, půjčovna stavební techniky i se strojníkem, pásový bagr
Půjčujeme pásový bagr 3,5 až 5 tun, traktorbagr a pásový bagr 24 tun, kolový otočný bagr. Vybavení půjčujeme oproti záloze. Ke stroji nabízíme i strojníka.
Pneuservis Ústí nad Orlicí, mobilní opravy pneumatik, přezouvání a vyvažování pneumatik
Prodáváme osobní, nákladní, průmyslové a zemědělské pneumatiky všech velikostí a značek a pokud požadovaný druh nemáme skladem, tak jsme schopni ho v krátké době objednat a zajistit.
Servis a opravy přechodových měchů Poříčí u Litomyšle -  opravujeme naše výrobky i jiných výrobců
Nabízíme svým zákazníkům okamžité služby spojené se servisem a opravami jak našich, tak i jiných měchů - BAVO Poříčí s.r.o. Poříčí u Litomyšle
Krycí měchy na míru Poříčí u Litomyšle, měchy trakčního motoru, měchy příslušenství vzduchotechniky
Vyrábíme krycí měchy trakčního motoru a měchy příslušenství vzduchotechniky na míru, přesně podle potřeb zákazníka. Kvalita našich měchů je doložena certifikátem ISO 9001.
Kamenosochařství Josef Jirásek Svitavy, výroba pomníků, pomníky z přírodního kamene
Kamenosochařství Josef Jirásek Svitavy, výroba pomníků, pomníky z přírodního kamene, zhotovení žulových pomníků, stříbření a zlacení písma, prodej doplňků.
Nepřetržitá pohřební služba, pohotovost 24 hodin denně
Nabízíme nepřetržitou pomoc v oboru pohřebnictví, zajišťujeme vše od převozu po kremace - A + A KASPO s. r. o. Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Měření škodlivin v pracovním prostředí Česká Třebová, zjištění stanovených hygienických limitů
Kontrola mikrobiální kontaminace prostředí (stěry a otisky): prostředí potravinářských zařízení, kosmetických salónů, plaveckých bazénů, vodojemů, vlhkých bytů atd.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Moderní školící a vzdělávací agentura v Pardubickém kraji
Vzdělávací středisko s dlouholetou tradicí v Chrudimi, kurzy a školení na míru, pravidelné vzdělávání v otevřených kurzech, stěžejní okruhy a témata, ale i dle přání zákazníka – Agentura Ámos.
Zahradní sortiment – prodej okrasných květin a dřevin
Okrasné květiny, rostliny do skalek i květináčů, bohatý výběr květin a dřevin pro vaše zahrádky od soukromého prodejce Lenky Nyklové, okres Chrudim.
Zahradnické práce ve městech, sečení trávy, výsadba zeleně
Profesionální údržba zeleně a komunikací ve městech Pardubice, Chrudim a Přelouč. Nejvyšší kvalita služeb za příznivé ceny. Komplexní servis pro firmy, obce i města.
Akreditovaná laboratoř Pardubice - Akreditovaná zkušebna pro nátěrové hmoty
Provádíme hodnocení polymerních materiálů, nátěrových hmot a ochranných povlaků, testování mechanických vlastností, hodnocení odolnosti proti korozi a povětrnosti - SYNPO,akciová společnost Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Bezkonkurenčně nejlepší trsátka na trhu
Výroba českých tradičních trsátek pro hudebníky, umělce a známe světové společnosti, nejkvalitnější nylonová trsátka originálního designu na trhu, trsátka ověřené kvality – Janicek PICKS.
Janicek PICKS, s.r.o.
Domov pro seniory s důstojným a individuálním přístupem
Domov pro seniory s kapacitou 72 lůžek v okrese Svitavy. Příjemné prostředí a kvalitní péče. Individuální přístup samozřejmostí. Volnočasové aktivity. Zajistíme Vašim blízkým důstojné stáří.
Speciální ochranné obleky - Tayra bunda
Výhodně u nás v E-shopu nakoupíte speciální ochranné obleky včetně bundy Tayra – pracovní oděvy od firmy TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Praktické a zároveň originální HPL lamináty HOMAPAL
Nabízíme špičkové HPL lamináty HOMAPAL pro výrobu nábytku i k realizaci interiéru - DUET CZ, s.r.o. Hlinsko
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů