Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Deratizace, zamezení výskytu hlodavců v průmyslových i bytových objektech
Deratizační práce, tedy hubení a odchyt myší, potkanů, krys, hrabošů i dalších hlodavců v průmyslových či bytových objektech zajišťuje společnost Myšáci s.r.o., Habartov.
Pneuservis pro motocykly a nákladní automobily, uskladnění pneumatik
Přezutí, výměny a opravy pneumatik pro motocykly či nákladní automobily zajišťuje pneuservis NECHMAČ-pneu, s.r.o., Karlovy Vary – Tuhnice. Nabízíme také uskladnění či prodej pneumatik.
Technická keramika Sokolov - keramické součástky, elektrokeramika
Výrobky z technické keramiky pro Vás navrhují a vyrábí firma Rauschert a.s. Produkty z tohoto materiálu výborně odolávají korozi, erozi a opotřebení, jsou tepelně i elektricky izolované.
Komplexní služby v oblasti prodeje i pronájmu nemovitostí, bytů, domů i pozemků
Profesionální servis při prodeji, koupi i pronájmu nemovitostí nabízí realitní kancelář FOX REALITY, Ing. Stanislav Douša, Karlovy Vary. Zajistíme prohlídky nemovitostí, smlouvy i další náležitosti.
Nařizování a provádění soudních exekucí, právní poradenství
Služby soudního exekutora Vám zajistí Mgr. Miloš Dvořák, Exekutorský úřad Sokolov. Nařizujeme a provádíme exekuce, dražby movitých a nemovitých věcí, poskytujeme právní poradenství.
Výrobce bytových a skříňových rozvaděčů, Plesná, okres Cheb
Bytové R, a skříňové rozvaděče vyrábí společnost ELROZ a.s. z obce Plesná v okrese Cheb. Jsme nejstarší výrobce bytových rozvaděčů v ČR.
Urbanistické studie a posudky pro velké územní celky i sídelní útvary
Urbanismem a vypracováním urbanistických studií se zabývá Ing. arch. Ivan Štros z Ostrova v Karlovarském kraji. Urbanista s dlouholetou praxí, člen České komory architektů.
Zámečnické zboží pro spolehlivé mechanické zabezpečení Vašeho domu
Mechanické zabezpečení objektů prodává firma KARSTAV GROUP s.r.o., Karlovy Vary. Nabízíme bohatý výběr zámků, bezpečnostních vložek, sejfů i trezorů od renomovaných výrobců, včetně montáže a servisu.
Velkoobchodní prodej soustružnických nástrojů pro strojírenství
Obráběcí nástroje pro strojírenskou výrobu Vám dodá firma NESKAN, s.r.o., Mariánské Lázně. Nabízíme komplexní služby pro strojní obrábění, poradenství, návrh řešení a dodání soustružnického nástroje.
Realizace protipožárních stavebních konstrukcí pro zajištění požární bezpečnosti
Protipožární stavební konstrukce provádí společnost Lesovská stavební s.r.o. z obce Hájek v Karlovarském kraji. Zajistíme požární bezpečnost a odolnost stavebních konstrukcí a konstrukčních prvků.
Projektování pozemních, technologických a inženýrských staveb
Projektovou činnost ve výstavbě provádí společnost BPO spol. s.r.o. z Ostrova v západních Čechách. Projektujeme pozemní, technologické i inženýrské stavby, jak v rámci novostaveb, tak i rekonstrukcí.
Komplexní síťové služby – správa počítačových sítí a údržba serverů
O správu Vaší počítačové sítě a serverů se postará společnost VENYSOFT, Lázně Kynžvart. Nabízíme kompletní síťové služby včetně instalace a údržby síťových komponentů či klientských programů.
Luxusní kožená galanterie, prodej kvalitních kabelek, zavazadel i doplňků
Kvalitní kabelky, kufry, peněženky, šátky, opasky i další doplňky Vám nabídne kožená galanterie Drahomíra Bartůšková, Karlovy Vary. Prodáváme luxusní kožené zboží známých značek.
Poznejte krásy Krušných hor s horským Hotelem Malamut
Komfortní ubytování a zázemí pro sport i turistiku v Krušných horách Vám nabízí horský Hotel Malamut, Nové Hamry. Vybavené pokoje, bazén, školicí místnost i restaurace s českou kuchyní a zvěřinou.
Autolakovna pro lakování automobilů i motocyklů, renovace laků, přeleštění
O lakování Vašeho automobilu i motocyklu se postará autolakovna COLOR AUTO s.r.o., Karlovy Vary. Lakování, renovace i opravy laku pro všechny osobní a nákladní vozy, motocykly i příslušenství.
Výroba technického skla pro využití v řadě průmyslových odvětví
Kvalitní technické sklo pro využití v nejrůznějších odvětvích průmyslu vyrábí společnost GLASSBEL, spol. s.r.o., okres Sokolov. Tabulové, chemické a zrcadlové sklo, mikrosklo i ochranné sklo.
Projektová činnost v investiční výstavbě, pozemní stavby
O projektování pozemních staveb malého i velkého rozsahu se postará projektant Ing. Karel Drahokoupil, Karlovy Vary. Odborné poradenství, projektování, jednání s úřady a inženýrská činnost.
Taxi služba za výhodné ceny v rámci Karlovarského kraje
Nízkonákladovou taxi službu v Karlovarském kraji i do Prahy zajišťuje firma SPO KV. Nabízíme taxi služby pro jednotlivce i firmy, moderními vozy, za jasně dané a výhodné ceny.
Zavlažování, osvětlení, nádoby a vybavení pro pěstování rostlin
Original Growshop, to jsou pěstitelské potřeby pro všechny pěstitele rostlin – bohatý výběr pěstebních systémů, zavlažování, osvětlení, nádob, stanů, substrátů a dalšího příslušenství.
Variabilní paravánový systém pro Vaši kancelář, Chodov
Variabilní paravánové systémy z řady Variabil pro jednoduché a efektivní rozdělení prostoru v call centrech a větších kancelářích Vám dodá společnost ErgoOffice z Chodova.
BOZP školení zaměstnanců a vedoucích pracovníků, Mariánské Lázně
Školení zaměstnanců v předpisech BOZP ve stavebnictví, v prostředí s nebezpečím výbuchu či pro bezpečnou obsluhu strojů nabízí společnost APOSTAV spol. s.r.o., Mariánské Lázně.
Ekologické brikety lisované z dřevěných pilin, biopalivo - Cheb
Lisované brikety z dřevěných pilin pro ekologické a cenově výhodné vytápění nabízí společnost COXYS – Biopaliva s.r.o. v Chebu. Výroba, prodej a dovoz až do domu.
Golfový resort Golf Sokolov, a.s., Dolní Rychnov
Golfový areál Golf Sokolov, a.s. v Dolním Rychnově nabízí perefektní podmínky pro začínající i pokročilé hráče golfu.
Pracovní oděvy a ochranné pomůcky, Ladislav Dubnický, Sokolov
Pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky do nejrůznějších provozů, od nemocnic a gastronomie až po těžký průmysl, koupíte v prodejně pana Ladislava Dubnického v Sokolově. Kvalitní pracovní oděv a ochranné pomůcky jsou základem pro bezpečný výkon povolání v mnohých odvětvích. A právě výrobou a prodejem pracovních oděvů, obuvi a ochranných pomůcek ...
Zimní posyp Liapor pro údržbu pozemních komunikací, Vintířov
Pro zimní údržbu pozemních komunikací zvolte posyp Ekogrit – jedinečný posypový materiál, který lze díky jeho šetrnosti používat i na místech, kde není možné užít chemický posyp. Drcené kamenivo Liapor od společnosti Lias Vintířov je zdrsňující posypový materiál, který svými vlastnostmi předčí všechny ostatní. Je lehký, vydatný, ekonomicky ...