Chcete pečovat o zdraví vašich domácích zvířat? O jejich zdravotní potíže i prevenci se profesionálně postarají veterinární ordinace. Můžete tak využít kompletní služby jako konzultace, vakcinace, čipování, extrakce a ošetření zubů, porody, sterilizace, laboratorní vyšetření, EKG, chirurgie, kyslíková terapie, hospitalizace a další služby.

Pojištění léčby psů Plzeň
Máte obavy, že Váš zvířecí miláček onemocní a nebudete mít finanční prostředky na jeho léčbu? Pojistěte se před takovouto situací. Přes naší kliniku si můžete sjednat Pojištění veterinární léčby psa.
Soukromá veterinární klinika, prevence a léčba malých zvířat, skotu i koní
Léčba malých zvířat, skotu a koní, preventivní péče o zvířata, vakcinace, vyšetření, chirurgické zákroky, reprodukce a jiné služby poskytuje soukromá veterinární klinika - MVDr. Věra Samohýlová.
Nonstop pohotovost, ošetření akutních případů
Konzultujte hned na telefonní lince stav nemocného mazlíčka - telefonní NONSTOP POHOTOVOST na čísle 736 175 107 - Veterinární klinika Hanychov Liberec
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Veterinární klinika s ordinací a laboratoří, zaměření na malá i velká zvířata, soudní znalec
Kvalitní zdravotní péči pro Vaše zvířecí kamarády naleznete na veterinární klinice Michal Šindelář MVDr. v obci Mrač. Poskytujeme široké služby včetně diagnostiky, operací a soudního znalectví.
Záchranná veterinární služba z Prahy fungující 24 hodin denně, první pomoc pro domácí zvířata
Zdravotnická záchranná služba veterinární PET – MEDIC, první pomoc pro Vaše domácí zvířata. Naše operační středisko funguje nonstop a tvoří jej pouze školení záchranáři s dlouholetou praxí v oboru.
Veterinární vyšetření dýchacích cest u zvířat, bronchoskopie
Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě zajišťuje kvalifikovanou veterinární péči zvířecích mazlíčků a klade důraz především na prevenci a léčbu podle nejaktuálnějších léčebných postupů.
Veterinární pohotovost pro psy i kočky - komplexní vyšetření vašich mazlíčků
Veterinární pohotovost pro psy i kočky můžete navštívit na Veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě, kde vám poskytneme komplexní vyšetření vašich mazlíčků.
Veterinář Liberec sterilizace koček kastrace psů očkování zvířat
V rámci naší veterinární, léčebné a preventivní péče ošetřujeme psy, kočky, fretky, drobné hlodavce, plazy a exotická zvířata - Veterinární klinika Hanychov Liberec
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Zvěrolékař, očkování psů a koček, veterinární ordinace s přátelským a pozitivním přístupem
Veterinární ordinace Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě se věnuje komplexní péči o malá zvířata s důrazem na prevenci, odbornou léčbu a přátelský a pozitivní přístup k pacientovi.
Veterinární klinika, zvěrolékař, péče o zvířata, očkování, kastrace, chirurgie
Péči o zvířata, očkování, kastraci, chirurgické a gynekologické zákroky, léčbu očí pro Vaše zvířata provádí Veterinární klinika v Ústí nad Labem zvěrolékař MVDr. Lubomír Vojtek.
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Profesionální veterina - kastrace psů a koček s největším komfortem
Profesionální veterina v okolí Hlučína a Opavy, která provádí komplexní služby v oblasti kastrace psů a koček, je veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka.
Preventivní čištění zubů u psů a koček - vyšetření zubů přispívá k jejich zdraví
Veterinární ordinace Palackého Opava nabízí kompletní preventivní čištění zubů u psů a koček, díky němuž můžete Vašemu čtyřnohému mazlíčkovi ušetřit spoustu nepříjemností.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Kosmetický salon pro psy a kočky, stříhání a úprava psů
Veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje profesionální péči pro psy a kočky. Dopřejte vašim zvířecím miláčkům tu nejlepší péči a vezměte je do kosmetického salonu.
Veterinární péče - šetrné chirurgické zákroky, operace zlomenin u malých zvířat
Šetrné chirurgické zákroky jako operace zlomenin u malých zvířat provádí Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o., která klade důraz na léčbu dle nejnovějších lékařských postupů.
Odčervení psů i koček - likvidace vnitřních parazitů správně a pravidelně
Odčervení psů i koček provádí na veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě. Zajistěte pravidelnou a správnou likvidaci vnitřních parazitů a chraňte tak nejen své zvíře, ale i sebe.
Mobilní veterinární služba, zvěrolékař, Dvůr Králové nad Labem
Potřebujete ošetřit Vašeho zvířecího kamaráda a nechcete ho vystavovat stresu z veterinární ordinace? Kontaktujte mobilní veterinární službu. Postaráme se o Vašeho mazlíčka v pohodlí Vašeho domova.
Zvěrolékař, očkování, čipování psů i koček - kvalitní služby a péče
Zvěrolékař v Hlučíně realizující očkování a čipování psů i koček a další péči o domácí mazlíčky je MVDr. Petr Gajdošík. Naše veterinární ordinace poskytuje opravdu kvalitní služby již od 90. let.
Veterinární ordinace, léčba, prevence u zvířat, chovatelské potřeby, okres Semily
Má Váš zvířecí mazlíček zdravotní problémy? Chcete mu poskytnout komplexní preventivní péči? Navštivte soukromou veterinární kliniku MVDr. Věry Samohýlové v Lomnici nad Popelkou.
Stomatologické vyšetření u zvířat, preventivní čištění zubů u koček a psů
Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o. v Ostravě poskytuje stomatologické vyšetření u zvířat a preventivní čištění zubů u koček a psů, které ochrání jejich chrup a přispěje k jejich zdraví.
Veterinární ordinace- lékařská péče pro nemocná zvířata
Veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese poskytuje jak klasickou veterinární péči, tak speciální veterinární péče, která zahrnuje například moderní 3D laparoskopii.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Diagnostika chorob zvířat Hradec Králové – zamezení šíření nákazy
Všichni chovatelé hospodářských zvířat i zájmové chovy musí nutně udržovat dobrý zdravotní stav zvířat a zamezit šíření chorob. Státní veterinární ústav Hradec Králové nabízí diagnostiku chorob.
Veterinární ordinace a služby, veterinář, Jablonec nad Nisou
Preventivní kontroly, očkování, pravidelné odčervování je základem prevence a předcházení nemocí Vašich zvířat.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Sedativa pro psy, zklidňující léky, ošetření psů, veterinární klinika
Veterinární ošetřovna a ordinace MVDR.Baudyš sídlící v Jablonci nad Nisou Vám pomůže ošetřit Vaše psy, najdete u nás i sedativa a zklidňující léky pro Vaše miláčky.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Veterinární ambulance s širokým výběrem služeb pro malá a hospodářská zvířata
Veterina MVDr. Vladimíra Vavřína zajistí Vašim mazlíčkům očkování, prevenci, léčbu, operační zákroky, konzultace a mnohé jiné služby ve třech ordinacích v okrese České Budějovice.