Pestrý výběr dřevěných polotovarů vám přináší nádherné kousky různých druhů určené k dozdobení podle vlastního vkusu. Můžete se těšit na různé krabičky, bedny, škatulky a boxy, krabičky určené na čaje nebo kapesníky, různé potřeby určené do kuchyně, dekorace na zahradu a mnoho dalších.

Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Technologie OVERFACE-aplikace grafického motivu na nábytková dvířka
U firmy Trachea Holešov můžete vybírat z galerie nábytkových dvířek u nichž je provedena aplikace grafického motivu na nábytková dvířka - využívá se technologie OVERFACE.
Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Materiály pro výrobu nábytku  – DUET CZ
Firma DUET CZ nabízí materiály pro výrobu nábytku v provedení dýha, hliník, nerez, měď + mosaz a další.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení, soustružené koule, soustružené věšáky,
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej a montáž, parapety hliníkové tažené, ohýbané, pozinkované a dřevotřískové od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů Humpolec, laminátové desky, dýhované desky
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů na bázi dřeva Humpolec, laminátové desky, dýhované desky, stavební desky, dřevotřískové desky, výkup dřevní hmoty, jehličnaté řezivo.
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Dřevěné kabelové bubny na zakázku od spolehlivé české firmy
Stolárna Santo, a.s. je spolehlivá zavedená česká firma, která se zaměřuje na dřevěné kabelové bubny - výrobu zajistí pro tuzemský i zahraniční trh.
Sleva na fóliovaná dvířka - zlevněné dekory fólií nábytkových dvířek
Společnost Trachea a.s. zlevňuje téměř desetinu dekorů fólií nábytkových dvířek - sleva na fóliovaná dvířka je více jak 100Kč na každý m2. Naše firma sídlí v Holešově - Zlínský kraj.
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků,  příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků Uničov
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků, příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků, rychlá výstavba dřevostaveb, dřevěné montované domy - VARIO VILA s.r.o. Uničov
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Výroba dřevěných polotovarů, atypických podlahových a obkladových palubek
Výrobou dřevěněných polotovarů s atypickými rozměry, jako jsou například podlahové a obkladové palubky a další polotovary, se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Sušené konstrukční hranoly KVH, DUO a BSH Náchod - Pro výrobu trámových konstrukcí
Zabýváme se výrobou kvalitních sušených hranolů KVH, DUO a BSH. Zejména je doporučujeme pro výrobu trámových konstrukcí - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Výroba, dodávka schodišť, dřevěné součásti na výrobu schodišť-šprušle, sloupky, madla
Výroba a dodávka schodiště, sloupky, šprušle, madla celodřevěné, v kombinaci s nerezí a další výrobky poskytuje firma DIKADESIGN s.r.o. z Višňové v okresu Znojmo.
Soustružené díly ze dřeva, dřevěné hračky, nábytkové úchytky, vyspravovací dřevomateriály
Dřevěné konstrukce i spojovací materiál různého typu Vám dodá společnost Vlček Jiří s.r.o. z Čestic. Vyrábíme dřevěné hračky, úchyty a další okrasné díly vhodné pro restaurování i zdobení nábytku.
Výroba a soustružení šprušlí – celodřevěné, kombinované s nerezí
Celodřevěné šprušle nebo šprušle vyrobené v kombinaci s nerezí v různých designech nebo v designu podle přání zákazníka vyrábí a dodává společnost DIKADESIGN s.r.o.