Pestrý výběr dřevěných polotovarů vám přináší nádherné kousky různých druhů určené k dozdobení podle vlastního vkusu. Můžete se těšit na různé krabičky, bedny, škatulky a boxy, krabičky určené na čaje nebo kapesníky, různé potřeby určené do kuchyně, dekorace na zahradu a mnoho dalších.

Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality, dodávka, prodej
Prodej, dodávka dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality. Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba a montáž stěnových panelů na dřevostavby – rychle postavená hrubá stavba domů na klíč
Pomocí stěnových panelů na dřevostavby se rychle postaví celá hrubá stavba nejen domů na klíč. Snadné řešení vnitřních příček i nosných stěn. O výrobu a montáž se postará firma KARPEN PLUS s.r.o.
Stěnové panely na dřevostavby Karpen plus s.r.o.
Spárovky na přání - výroba spárovek na zakázku
Společnost BRENUS s.r.o. je dodavatelem lepených dřevařských materiálů z regionu Zlínský kraj. Vyrábí i spárovky na přání zákazníka. Výroba spárovek na zakázku je možná z dřevin z naší vzorkovny.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Venkovní dřevěné samozavlažovací květináče - variabilní, nekonečné záhony
Společnost WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj rozšířila sortiment produktů o dřevěné samozavlažovací květináče - jde o variabilní venkovní záhony, můžete si sami sestavit i nekonečné záhony.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Dřevěná nebo nerezová madla na zábradlí a na zeď
Madla z nerezové oceli nebo madla z rmasivu vhodná na zábradlí nebo k ukotvení ke zdi zakoupíte na e-shopu AndělCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Prodej profilových lišt z masivního dřeva v různých délkách a šířkách
Prodejem profilových lišt v různých délkách a šířkách z masivu, smrku, dubu, buku, jasanu a borovice se na Znojemsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy
Nechte si vyrobit lisované příhradové vazníky u výrobce. Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy vyrábí a dodává firma KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o.
Výroba lepené dřevařské materiály, polotovary - spárovky, hoblované hranoly
Ve firmě BRENUS Polešovice-Uherské Hradiště je výroba zaměřena na lepené dřevařské materiály, polotovary - dodávají spárovky, hoblované hranoly.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výroba dřevité vlny Čestice – přírodní obalový, dekorační materiál a podestýlka pod domácí zvířata
Dřevitou vlnu vyrábíme z měkkého smrkového a borového dřeva a je vhodná pro jakoukoliv fixaci či výplň, podestýlka pod domácí zvířat, zateplení psích bud a používá se i ve stavebnictví.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty, dřevěné doplňky k nábytku
Dřevěné doplňky k nábytku, řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty - specialista na opracování lišt z masivního dřeva, to je firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Helolit - vnitřní parapety z laminované dřevotřísky – do novostavby i zrekonstruovaných prostor
Vnitřní parapety Helolit z laminované dřevotřísky od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy jsou estetické, snadno udržovatelné a mají dlouhou životnost.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Výroba krovů z jehličnatého dřeva, kompletní krovy na míru
Společnost Zemědělské stavby Jihlava, a.s. se zabývá výrobou krovů z jehličnatého dřeva především ze smrku a jedle. Realizuje kompletní krovy na míru.
Plošné materiály pro výrobu nábytku, které formátujeme na CNC strojích
Zpracováním plošných materiálů pro výrobu nábytku provádí na Vysočině společnost VAREX CZECH s.r.o. z Polné u Jihlavy. Pro CNC formátování využíváme moderní nářezové centrum Homag Holza.
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Zpracování akátového dřeva, dubové dřevo, výroba paliva a jiných výrobků, výroba kůlů, akátové sloupky
Firma Mgr. Marek Navrátilík je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. Hlavní činností naší firmy je výroba kůlů a zpracování akátového dřeva.
Akrylátová nábytková dvířka T.acrylic v novém lesklém a matném provedení
Nechejte se inspirovat současným trendem nábytkových dvířek. Firma Trachea doporučuje akrylátová nábytková, kuchyňská dvířka T.acrylic v novém designu, v lesklém i matném provedení.
Ekologická likvidace a svoz bioodpadu, dodávka dřevního materiálu, Plzeň, velkokapacitní kontejnery
Společnost Dřevotrans-K provádí ekologickou likvidaci a svoz biodpadu a také dodávky dřevního materiálu jako je biomasa (štěpky, piliny, hobliny, kúra, odřezky) především výrobcům plošných materiálů.
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.